Disclaimer Kerstpakketonline.nl

Onderstaande informatie is van toepassing op alle webpagina's die weergeven worden op Kerstpakketonline.nl. Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer. 

Inhoud

De verstrekte informatie op deze website is ontleend aan bronnen die als betrouwbaar zijn beschouwd. Voor de volledigheid en juistheid van deze bronnen kan niet worden ingestaan. Het doel van het verstrekken van deze informatie is om te schetsen hoe de dienstverlening werkt van de bij ons aangemelde websites. Wijzigingen kunnen ieder moment en zonder aankondiging worden doorgevoerd door leden van ons team mits dit onontkoombaar is.

Aansprakelijkheid

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie op deze website. Bovendien bieden wij geen garantie dat deze website foutloos opereert. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud op deze website. Voorts zijn wij niet aansprakelijk voor websites van anderen waarnaar verwezen wordt en vice versa.

U zal de uitgever, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders, handelspartners en de auteur van deze disclaimer beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van webpagina's binnen deze website, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

Verantwoordelijkheid

Kerstpakketonline.nl benadrukt dat uzelf verantwoordelijk bent voor de informatie die u bekijkt en gebruikt. De informatie van de webpagina's mag alleen door uzelf gebruikt worden. Verspreiden, verveelvoudigen, bewerken of anders is niet toegestaan. Afgezien van deze disclaimer, is de uitgever in geen enkel geval aansprakelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppelingen impliceert geen bekrachtiging van die bestanden in.

Met betrekking tot de inhoud van deze website bestaat geen overnamevrijheid. Alle auteursrechten, inclusief degene die in art 15. van de Auteurswet worden vermeldt. Het Nederlands recht is van toepassing. 

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.6/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...