Soorten drankpakketten

Wanneer uw pakket is uitgerust met een perfect smakend biertje of flesje wijn zal dit voor zowel uw relatie met klanten als met uw werknemers positief uitpakken. Deze win-win situatie is te realiseren middels een drankpakket. Er zijn door de jaren heen tal van diverse drankpakketten ontstaan. Zo beschikt tegenwoordig elke dranksoort, van Jenever tot Gin, over zijn eigen drankpakket. De drankpakketten beschikken meestal over één of meerdere kleine flesjes drank, een leuk serveerglas en een bijpassend hapje. Daarnaast wordt er doorgaans ook een informatief boekje bijgeleverd met leuke (serveer)tips van het door u aangeleverde drankpakket. Met de diversiteit van het aan te bieden drankpakketten assortiment bent u verzekerd dat u voor elke relatie en/-of medewerker iets passend vindt.

Klik om te filteren
Thema
Aantal artikelen
Kleur
Product
Voorkeur

Geschikt voor elke portefeuille!

U kunt natuurlijk ook uw eigen drankpakket naar wens samenstellen. Drankpakketten zijn er voor elke portefeuille. Ook begrijpen we dat u bij een groot klantenbestand niet de hoofdprijs kwijt wilt zijn voor een kerstgeschenk. U kunt uw wensen en budget bij ons doorgeven en wij zorgen voor een passend en betaalbaar drankpakket.

Onze top 3 drankpakketten

Voor onze top 3 is er gekeken naar de diversiteit, originaliteit én veelzijdigheid van de drankpakketten. Zodoende is er de volgende top 3 samengesteld:

1. Sportiviteit gepaard met bier dankzij het Darts drankpakket: 

Een drankpakket dat wordt geleverd met een dartbord- en pijlen. Omdat darten doorgaans toch wel een gezelschapsspel is, wordt het geleverd met de nodige lekkernijen. Zo bevinden zich meerdere flesjes bier + glazen in het pakket en is er zelfs aan een lekker hapje voor tussen het darten door gedacht. De prijs van dit ultieme mannen drankpakket bedraagt €83,58 incl. BTW.

2. Indruk maken? Ga voor de Experts Collection:

Heeft u iets speciaals te vieren? Of wilt u graag indruk maken bij een specifieke klant? Ga dan voor de experts collection! Het exclusieve wijnpakket is voorzien van een 1,5L glazen karaf met een Italiaanse witte wijn om te schenken. Ook wordt er een Royal koel-warmte element bijgeleverd voor de perfecte temperatuur. De prijs van dit chique geschenk bedraagt € 94,98 incl. BTW.

3. Theetje erbij? Ga dan voor het thee drankpakket:

Misschien niet het meest vanzelfsprekende drankpakket, maar Kerstpakketten idee heeft de beschikking over een thee drankpakket voor de échte theeliefhebber. Zo kunt u tussen al het alcohol wat de feestdagen met zich meebrengt ook even rustig genieten van een lekkere en bovendien gezonde kop thee. Het pakket wordt geleverd met een waterkoker en diverse lekkernijen voor bij de thee. De prijs van dit 'out of the box' drankpakket bedraagt €63,93 incl. BTW.

Tot slot staat Origineel Kerstpakket Online als team klaar om u en uw personeel een onvergetelijke kerst te bezorgen met perfect samengestelde en vooral lekkere drankpakketten! 

Zo werkt het

400 kerstpakketten

Vergelijken & Kiezen

Voordelig bestellen

Betrouwbare levering

Copyright 2019 - Kerstpakketonline.nl | Juridisch | Sitemap

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...