Geef dit jaar een foto op canvas

Op Kerstpakket Online kunt u naast de standaardpakketten, met daarin diverse non food en food producten, ook een foto op canvas bestellen. Verras uw medewerkers of zakenrelatie met een foto van uw mooiste herinnering. Misschien heeft u nog ergens een leuke bedrijfsfoto of een foto van die beklonken deal. Elke keer als zij de foto op canvas zien hangen zullen zij meteen aan u denken. Ga dus eens op zoek naar een geschikte foto en laat deze afdrukken door Kerstpakket Online.    

Wat is een canvas doek?

U heeft waarschijnlijk al vaker gehoord van een foto op canvas maar wat is het nu eigenlijk? Canvas is een soort textiel dat op een houten frame wordt gespannen. Dit loopt aan de zijkant door waardoor een 3D effect ontstaat. Hierdoor wordt de foto nog levendiger. Daarnaast komen bij een foto op canvas de kleuren prachtig naar voren.

Bestellen van een foto op canvas

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om een foto op canvas te bestellen doorloopt u de volgende stappen. Allereerst geeft u bij ons aan hoeveel  canvas doeken bedrukt moeten worden. Als u deze stappen heeft gezet gaat u naar de winkelwagen en kan u de bestelling plaatsen. Zodra deze bij ons binnen is ontvangt u van ons een voucher met daarop een website en toegangscode. Het enige wat u of het personeel of zakenrelatie hier nog hoeft te doen is een leuke foto te uploaden. Deze zal dan binnen afzienbare tijd naar degene verzonden worden.

Helaas geen geschenken beschikbaar in de betreffende prijscategorie

© 2018 Kerstpakketonline.nl | Juridisch | Sitemap