Fijnproeven

12 artikelen in dit pakket

€39,25 excl. BTW   |   €44,96 incl. BTW

x stuks

10 Klanten beoordelen ons met een
Daar zijn we trots op!

> Bekijk hier alle beoordelingen

Advies nodig?
Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00

Alternatieven

Italiaanse rode wijn Merlot – Cantine Frassino, 75 cl Italiaanse witte wijn Inzolia Terre Siciliane Cantine Frassino, 75cl
Lardo rugspek met schijfjes truffel – Salumificio Gonella, 225 gram Salami – Salumificio Gonella, 140 gram
Gnocchi – L’Antica Madia, 250 gram Pastasaus – Saporie, 185 gram
Cotechino, gegaarde worst van gekruid varkensvlees – Salumificio Vecchi, 500 gram Linzen – Molino di Borgo S.Dalmazzo, 150 gram
Koffie – Caffè Corsini, 100 gram Handgemaakte gramissini met gorgonzola – gramissinificio Europa, 50 gram
Minestrone soep – Molino di Borgo S.Dalmazzo, 250 gram Dit originele Italiaanse pakket wordt opgemaakt in een rieten mand, verpakt met transparante folie en strik en geleverd in een prachtige geschenkdoos

Alternatieven

Prijs excl BTW: € 39,25 Categorie: Kerstpakketten
Artikelnummer: D380104 Aantal artikelen: 12
Voorraad:Pakket uitverkocht Magazijn: D
Product: Alle producten, Voorkeur: Alcohol, Hartig, Alle voorkeuren, Wijn,
Kleur:Overig, Alle kleuren, Thema: Food, Voor mannen, Voor vrouwen, Italiaans, Alle thema's,
Eenvoudig online bestellen

Onze kerstpakketten zijn te bestellen zolang de voorraad strekt. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan eenvoudig via onze website. U ontvangt de offerte (op werkdagen) zo snel mogelijk per e-mail. Wanneer u de offerte ondertekent, retour faxt (faxnummer: +31 (0)84 - 870 90 90) of scant en per e-mail (info@origineelkerstpakkettenonline.nl) retour zendt, is de order geplaatst en wordt deze in behandeling genomen.

Bestel tijdig en voorkom teleurstelling

Om de bestelling tijdig af te kunnen leveren, is het noodzakelijk dat wij uw bestelling tijdig ontvangen. Enerzijds vanwege een terugloop in de voorraad en anderzijds om rekening te houden met de gewenste leverdatum. Tevens raden wij u sterk aan om de bestelling enkele werkdagen voor de datum van overhandigen te laten bezorgen en niet op het laatste moment.

Lees meer
Betalen in fasen

Betalen geschiedt in twee fasen. Fase 1 a 30% van het totaalbedrag inclusief BTW dient betaalt te worden bij orderbevestiging (retourneren ondertekende offerte). Na ontvangst van de ondertekende offerte, alsmede de aanbetaling is de order definitief en worden de pakketten gereserveerd.

Fase 2 a 70% van het totaalbedrag inclusief btw dient twee weken voor daadwerkelijke leverdatum te zijn bijgeschreven op de rekening van Origineelkerstpakkettenonline.nl.
Indien de besteldatum kort op de leverdatum ligt, dient het totaalbedrag inclusief btw bij orderbevestiging volledig naar ons overgemaakt te worden.
Indien het factuurbedrag niet voor de gestelde datum is bijgeschreven, dient u rekening te houden met vertraging van de levering van uw bestelling.

Lees meer
Verzending en transport

97% van alle bestellingen wordt op de gewenste leverdatum bezorgt! Daar zijn we trots op.

Onze transporteurs bezorgen op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur (niet op zaterdag). Zorg er aub voor dat er op de leverdatum iemand vanaf 08.00 uur aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen. Wij kunnen helaas geen exacte tijden van aflevering opgeven.

Alle bestellingen worden geleverd op de begane grond. De op uw offerte aangegeven leverdatum is geen fatale datum. Mocht uw zending niet te leveren zijn op de aangegeven datum (vanwege verkeers-, weer-, externe- en/of onvoorziene invloeden), dan wordt deze in de regel de volgende dag (opnieuw) bij u aangeboden.

Laat uw bestelling een ruime periode voor de dag van uitreiking afleveren en voorkom complicaties.

Lees meer
Naam:
Bedrijfsnaam:
Email:
Telefoon:
Datum:
Tijd:
Wenst informatie over:
  Versturen
Zo werkt het

400 kerstpakketten

Vergelijken & Kiezen

Voordelig bestellen

Betrouwbare levering

Copyright 2019 - Kerstpakketonline.nl | Juridisch | Sitemap

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...