Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

De trends van 2021 voor hét ultieme kerstpakket

Analisten, stylisten en trendwatchers zijn dit jaar weer bij elkaar gekomen om hun inzichten te delen om zodoende de trends van 2021 te voorspellen. Op basis van de verkregen informatie van de verkochte producten, tevredenheid van de klanten en de inzichten van onze professionals, hebben zij een goed inzicht gekregen in de nieuwe kerstpakketten trends voor 2021.

Middels deze handige tips en kerstpakket trends hopen wij dat het zoeken naar mooie kerstpakketten bevordert wordt.

De top 5 kerstpakketten trends van 2021 opgesomd

1) Goedgevuld
Deze zagen wij al aankomen vanwege het grote succes van vorig jaar, maar de goedgevulde kerstpakketten staan dit jaar op de eerste plaats. Bekijk ons XL kerstpakketten en zie waarom deze pakketten het dit jaar wederom goed zullen doen.

2) Landenthema
Compleet nieuwe thema, maar door de verkoop van vorig jaar was het ons ook al opgevallen dat er veel kerstpakketten werden verkocht die bepaalde food thema’s hadden. Daarom hebben onze stylisten het “Landenthema” geïntroduceerd om het typische gerecht te maken of op te eten met de bijbehorende benodigdheden!

3) Afwisseling
Vernieuwend en afwisseling is erg populair. Overhanig niet twee jaar op rij hetzelfde pakket. Onze eigen keuze kerstpakketten staan hoog in onze trendlijst van 2021. Het meest ideale pakket voor u en uw werknemers, vanwege het feit dat iedereen zijn eigen cadeaus kan uitkiezen. Superhandig en een hoge tevredenheid! Bekijk de voordelen voor u en uw bedrijf met dit keuzeconcept.

4) Kleurencombinatie
Vorig jaar was het kerstman rood, dit jaar gaan we voor meer, lux en chique. De kleuren van dit jaar zijn Goud en Zwart. Deze kleuren maken elk kerstpakket prachtig en geeft het pakket een luxe uitstraling.

5) Reiskoffer
Dit thema valt eigenlijk onder nog een andere trend, namelijk het niet alleen maar eten aan een kerstpakket toevoegen. Wij zijn op de hoogte van de corona perikelen, maar toerist in eigen land is immens populair! Een reiskoffer in het kerstpakket zorgt al vele jaren voor een glimlach bij de medewerkers. Dat zal ook dit jaar weer aan de orde zijn en daarom mag deze kerstpakketten trend niet ontbreken in het lijstje van vijf.

De moeite waard, de kerstpakketten top 20

Omdat wij meer dan 800 verschillende kerstpakketten aanbieden, hebben wij veel data en daardoor kunnen wij op basis van bezoekersgedrag de top 20 kerstpakketten presenteren. Dit scheelt u ontzettend veel zoekwerk. Doe er uw voordeel mee en bekijk de kerstpakketten top 20 hier.

Terug naar overzicht
Bekijk deze artikelen ook eens
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...