Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Betalen 

De betaling van uw bestelling vindt plaats via een beveiligde verbinding. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt gebruik maken van één van de volgende betaalmethodes:

iDeal
Vertrouwd en veilig betalen via uw eigen bank.
 
Overboeking
Kerstpakketonline.nl biedt ook de mogelijkheid om uw bestelling te betalen via een overboeking. Door middel van internet bankieren boekt u het bedrag naar ons over. Uw bestelling wordt verwerkt zodra uw betaling bij ons binnen is.
 
Creditcard
Uiteraard kunt u ook betalen met uw creditcard. U kunt bij ons terecht met Visa, Mastercard of Maestro.
 
PayPal
Met uw eigen PayPal account kunt u uw betaling eenvoudig en snel voltooien.
 
Mister Cash (België) 
Kerstpakketonline.nl denkt ook aan haar Belgische klanten. Zo is het mogelijk om via Mister Cash eenvoudig en vertrouwd online te betalen.
Na het succesvol afronden van de betaling ontvangt u een factuur op het aan ons doorgegeven e-mailadres.
 
Uitzonderingen
Kort voor de feestdagen in december schakelen wij enkele betaalmethoden uit. Sommige betaalmethoden houden betalingen vast waardoor deze enkele dagen later bij ons binnen komen. Dit houdt in dat wij voor de feestdagen enkel betaalmethoden beschikbaar stellen waarvan de betaling direct binnen komt. Dit maakt mogelijk dat wij bestellingen kort voor de feestdagen alsnog kunnen uitleveren.

Betaling na levering

Het is mogelijk om uw betaling te voldoen na de aflevering. Bij gebruik van deze regeling ontvangen wij graag een officiële bankgarantie. Eventuele extra kosten zijn voor de rekening van de klant. Mocht u interesse hebben in deze regeling kunt u contact met ons opnemen. 

De betaling verloopt als volgt

De betaling van uw bestelling verloopt via een beveiligde verbinding, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken.
In onze winkelwagen kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden:

iDEAL iDeal Eenvoudig, snel en vetrouwd betalen via uw eigen bank.
Overboeking Overboeking Naast alle online geautomatiseerde betaalmethoden, bieden wij ook de mogelijkheid aan om uw transactie te voldoen middel vooraf overboeking. U plaatst uw bestelling en boekt het bedrag door middel van internet bankieren naar ons over. Uw bestelling wordt verwerkt zodra de betaling bij ons binnen is.
Creditcard Creditcard Wenst u te betalen middels creditcard? Dan kunt u bij ons betalen met Mastercard, Maestrocard of een VISAcard.
PayPal PayPal Snel en eenvoudig betalen door middel van uw eigen PayPal account.
Mister Cash (België) Mister Cash Voor onze Belgische afnemers bieden wij het gemak van Mister Cash, vertrouwd en gemakkelijk online betalen.
Na het succesvol afronden van de betaling ontvang u de bijbehorende factuur in de mailbox.
Deze kunt u gebruiken voor in uw eigen administratie.

Uitzondering op enkele betaalmethoden

Kort voor de feestdagen schakelen wij bepaalde betaalmethoden uit. Dit heeft te maken met de snelheid waarmee betalingen worden doorgeschoten naar Kerstpakkettenidee.nl. Wij kunnen immers enkel bestellingen in gang zetten, waarvan wij de betaling (vooraf) hebben ontvangen.

Dit betekent dat we in dergelijke gevallen kiezen voor betaalmethoden waarbij de betaling niet wordt vastgehouden door de financiële instelling, zodat wij jullie bestelling kort voor de feestdagen nog kunnen verwerken en hierdoor snel kunnen uitleveren.

Achteraf betalen is mogelijk

Achteraf betalen is desgewenst mogelijk. Hiervoor bent u als afnemer verantwoordelijk voor het overleggen van een officiële bankgarantie jegens ons. De eventuele bijbehorende kosten voor de bankgarantie zijn voor rekening van de afnemer.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...