Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Lees hier onafhankelijke klantbeoordelingen:

Kiyoh GooglePlus

Velen gingen u voor

Kerstpakketten Idee is al jaren een begrip in de kerstpakketten markt en heeft tijdens gedurende deze periode vele bedrijven en instellingen voorzien van de mooiste pakketten. Hun ervaringen lieten zij achter op onze beoordelingswebsite. Hierboven kunt u lezen wat (vaste) klanten van Kerstpakketten Idee vonden zodat u een duidelijk beeld kunt vormen van de organisatie alsmede van de geleverde producten en diensten.

Keurmerken

Bij het kopen van kerstpakketten is het van belang dat u zaken doet met een betrouwbare partij. U wilt nu eenmaal het beste voor uw personeel en zakenrelaties. Bij Kerstpakketten Idee bent u daarom aan het juiste adres. Wij mogen met trots het MkbOK keurmerk en Euro Safe Shop keurmerk dragen en ons daardoor een betrouwbare en gekeurde webshop noemen.

Euro Safe Shop:
EuroSafeShop Euro Safe Shop is het officiële Europese keurmerk voor webwinkels binnen de Europese Unie. De stichting IECA-Europe houdt toezicht op de prijzen die getoond worden en of alle kosten duidelijk worden vermeld. Tevens dienen websites duidelijke richtlijnen te hebben over de verzendingen en mogelijke klachten. Een essentieel aspect is ook dat het betalingsverkeer veilig gebeurt en u dus met een gerust hart de betalingen kunt doen. Bij Kerstpakketten Idee bestelt u dus veilig uw kerstpakketten.

MkbOK Keurmerk:
MKBOK Kerstpakketten Idee is in het bezit van een van de belangrijkste keurmerken van Nederland namelijk het MkbOK Keurmerk. Dit houdt in dat wij door de strenge keuring van stichting MKB en Internet zijn gekomen. Bij de keuring wordt gekeken naar de kwaliteit en betrouwbaarheid van een webshop. Op beide onderdelen scoorde wij een dikke voldoende waardoor wij nu officieel zijn toegetreden tot het selecte gezelschap van bedrijven met het MkbOK keurmerk.

Veilig betalen

Op Kerstpakketten Idee betaalt u veilig en vertrouwd met uw favoriete betaalmethode. In de winkelwagen kunt u uit verschillende nationale en internationele betaalmethoden kiezen. De volledige betaling verloopt via een zogenaamde uiterst veilige SSL verbinding. Hiermee zijn uw gegevens beschermd en kunt u veilig en vertrouwd betalen.

Betaalmethoden

Bezorgen zonder zorgen

Door onze intensieve samenwerking met de beste transportbedrijven van de Benelux worden de pakketten op het door u gewenste moment geleverd. Tevens kunt u door het partnerschap ook de kerstpakketten persoonlijk thuis te laten bezorgen. Wij kunnen u garanderen dat de bezorger in 97% van de gevallen op het gewenste tijdstip aanwezig is.

Onze showroom

Showroom

Bekend uit landelijke media

Kerstpakketten Idee is een bekende organisatie in NL en BE. U kent ons waarschijnlijk van Beslist.nl, Radio 2 of van Bol.com. Naast landelijke bekendheid in voorgaande kanalen, verschijnen wij relegmatig in nieuwsberichten op het internet die betrekking hebben op kerstpakketten.

NCRV Bol.com NPO2 Beslist.nl

Bereikbaarheid

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of live-chat. U kunt ook een bericht achterlaten middels het contactformulier in de website. Over het algemeen heeft u binnen 24 uur een reactie (werkdagen).

Social media

Wilt u het hele jaar door op de hoogte gehouden worden over kerstpakketten? Volg ons dan op social media. Op dit moment zijn wij actief op Facebook, LinkedIn en Google+. Wij zullen u via deze kanalen op de hoogte houden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kerstpakketten. Klik op onderstaande buttons en begin met volgen.

Facebook LinkedIn
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...