Facebook pixel

Klantbeoordeling 9.2/10
Pakketten filteren

BBQ kerstpakketten aanbod

Bbq liefhebbers opgelet, ga goed voorbereidt het barbecue seizoen tegemoet en kies voor een origineel bbq kerstpakket. De Het aanbod bestaat uit vele mooie bbq kerstpakketten, waarbij een hoge diversiteit is gegarandeerd. Neem een kijkje en bestel een luxe barbecue kerstpakket online via de webwinkel.

Actieve filters Herstel filters
Artikel: Bbq
Sorteren op:
Hulp nodig? Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor! Stel hier je vraag
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Overzicht van mooie BBQ kerstpakketten online bekijken

Stoere barbecue kerstpakketten

De barbecue behoort te allen tijde tot het domein van de mannen! Dit blijkt uit onderzoek. BBQ kerstpakketten mogen dan ook absoluut niet ontbreken in het aanbod van Kerstpakket Online. Deze pakketten sluiten perfect aan bij organisaties waar vooral mannen werken, denk aan de ict, bouw en techniek. En met de kerstpakketten van Kerstpakket Online kunnen uw medewerkers na ontvangst direct aan de slag. In de BBQ kerstpakketten zitten namelijk alle benodigdheden die nodig zijn voor een goede barbecue middag, zoals kolen, sauzen, accessoires zoals een schort of bbbq tang en uiteraard een heerlijk drankje. Wij zetten voor u de mogelijkheden graag op een rijtje. Mocht u behoefte hebben in advies of vragen hebben over een bepaald product, neem dan gerust contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag.

Afkomst barbecue

BBQ kerstpakketten zijn ieder jaar razend populair, maar wat betekent de term barbecue nu eigenlijk? De definitie van barbecue is: vlees roosteren op een barbecue. De herkomst van het woord barbecue ligt in Frankrijk. Lang geleden, zeg maar in de tijd van Astrix en Obelix, werden Franse zwijnen aan een braadspit geroosterd. De braadspit werd in de volksmond ‘Erin bij de Baard, eruit bij de Staart’ genoemd. De vertaling naar het Frans is ‘Barbe-et-queue'. Sinds de oorsprong van de barbecue is er flink wat veranderd. Zo zijn er ook op het gebied van barbecueën allerlei trends.

Diverse BBQ kerstpakketten

Kerstpakket Online biedt een breed assortiment BBQ kerstpakketten. Zo zijn er kerstpakketten met een bbq in de vorm van een koffer. Deze zijn geschikt om heerlijkste Texas burgers en speklappen te bereiden. Een razend populaire barbecue op dit moment is de smoker. Met deze barbecue is het mogelijk op lage temperaturen te roken, met als resultaat een mals stukje vlees dat praktisch van het bot valt. En als laatste heeft u nog de keuze voor een draagbare barbecue. Deze barbecue is handzaam dankzij het handvat en diens compactheid. De BBQ kerstpakketten zijn allen gevuld met benodigdheden, zoals aanmaakblokjes, houtskool, sauzen, bier, frisdrank, snacks en vlees. Dus dek de tafel, steek de barbecue aan, schenk drankjes in en genieten maar. Zoekt u een alternatief voor een BBQ kerstpakket, kijk dan eens naar andere artikelen binnen ons assortiment. Zo kunt u een kijkje nemen tussen onze tassen kerstpakketten of onze fondue kerstpakketten. Zijn uw collega's mensen die vaak lang onderweg zijn? Neemt u dan eens de tijd om te kijken naar een rugzak kerstpakket.

Wist u dat?

Om uw kennis over BBQ kerstpakketten te testen, hebben wij enkele weetjes op een rijtje gezet. Wij zijn benieuwd of de barbecuemasters goed op de hoogte zijn.

  • Hamburgers zijn nog steeds het meest populair op de barbecue, gevolgd door kipspiesjes en speklapjes.
  • Vis wordt het minste gebarbecued, met name forel en kabeljauw zijn minder populair.
  • Er zijn tal van mogelijkheden om te barbecueën, zoals op gas, kolen en elektrisch, maar de meeste mensen barbecueën nog steeds het liefst op kolen.
  • De barbecuesausen knoflook en pinda zijn het populairst.
Barbecue kerstpakketten voor een avondje grillen met collegas en vrienden

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakket Online heeft u de keuze uit verschillende soorten bbq kerstpakketten. Heeft u vragen over een  barbecue kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar per e-mail via service@kerstpakketonline.nl of bel naar +31 (0)85 301 2255. Wij helpen u graag!

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op