Klantbeoordeling 9.2/10
Pakketten filteren

BBQ kerstpakketten

Op zoek naar het ultieme kerstgeschenk dat zowel verrast als verbindt? Overweeg dan een kerstpakket BBQ, het perfecte cadeau om de feestdagen een extra dimensie te geven. Bij Kerstpakket Online begrijpen we hoe belangrijk het is om waardering te tonen aan je team. Daarom bieden wij BBQ kerstpakketten die garant staan voor gezelligheid en culinaire ontdekkingen. Of het nu gaat om een winter BBQ met collega's of om het geven van een uniek cadeau, onze selectie kerstpakketten brengt het beste van beide werelden samen.

Actieve filters Herstel filters
Artikel: Bbq
Sorteren op:
Hulp nodig? Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor! Stel hier je vraag
Prijs
Gewenst aantal
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
chocolade bbq kerstpakket met marshmellows bbq set chocolade bonbons en makro bbq vlees

Waarom een BBQ kerstpakket?

Het kiezen van het juiste kerstgeschenk voor je team is meer dan een blijk van waardering; het is een moment om écht verbinding te maken en dankbaarheid te tonen. Een BBQ kerstpakket staat centraal in deze gedachte en verheft het traditionele kerstgeschenk naar een geheel nieuw niveau van betekenis. Maar waarom zou je precies voor een BBQ kerstpakket kiezen? Het is niet zomaar een kerstpakket; het is een ervaring die herinneringen creëert en collega's dichter bij elkaar brengt. Ideaal voor diegenen die hun waardering willen tonen, biedt het barbecue kerstpakket een unieke ervaring die mensen samenbrengt rond de warmte en gezelligheid van een grill of barbecue, zelfs tijdens de koude wintermaanden. Met een assortiment dat speciaal is samengesteld voor de grillliefhebber, van de ervaren grillmasters tot de enthousiaste beginners, biedt het BBQ kerstpakket een uniek cadeau. Een geschenk dat spreekt van kameraadschap en de goede tijden die gedeeld worden; het is het kerstpakket voor mannen en vrouwen die de kunst van het barbecueën waarderen en de momenten die daarmee gepaard gaan.

Voordelen van een BBQ kerstpakket:

 • Versterkt de teamgeest: Het brengt collega's samen buiten de werkomgeving, wat bijdraagt aan een sterkere teamband.
 • Waardering op maat: Specifiek samengesteld voor de barbecue-enthousiasteling, toont het een dieper niveau van persoonlijke waardering.
 • Unieke ervaring: Vergeleken met standaard kerstpakketten, biedt een BBQ kerstpakket een originele en memorabele ervaring.
 • Veelzijdig en inclusief: Geschikt voor mannen en vrouwen, het benadrukt dat iedereen kan genieten van de kunst van het grillen.
 • Promoot gezelligheid: Moedigt het samenbrengen van vrienden en familie aan voor gezellige winterbarbecues.
 • Toont aandacht voor interesses: Door te focussen op de liefde voor barbecueën, toont het pakket dat je echt nadenkt over de interesses van je team.

Een BBQ kerstpakket is dus veel meer dan een geschenk; het is een gebaar dat waardering, verbinding en de vreugde van het samen zijn benadrukt. Het is het ultieme kerstgeschenk voor die collega's die het hele jaar door hard werken en een bijzondere blijk van erkenning verdienen.

Wat zit er in een barbecue kerstpakket?

Bij het samenstellen van ons assortiment barbecue kerstpakketten hebben we aan elke grillfan gedacht, van de gelegenheidsgriller tot de BBQ master. Elk barbecue kerstpakket is rijkelijk gevuld met een selectie die de kunst van het barbecueën viert. Of je nu kiest voor een basisset of een luxe variant, elk pakket ademt de passie voor grillen uit. Van speciaal samengestelde BBQ kerstpakketten Makro, die een uitgebreide selectie aan grillbenodigdheden bevatten, tot de exclusieve Kamado BBQ sets, ontworpen voor de serieuze grillmeester.

De inhoud kan variëren van hoogwaardige grillgerechten en marshmellows voor die zoete afsluiting, tot unieke items zoals een chocolade BBQ kerstpakket voor de zoetekauw die ook van grillen houdt. Specifieke thema kerstpakketten zoals het BBQ smoker kerstpakket en het BBQ Master kerstpakket bieden alles wat nodig is om thuis de lekkerste gerookte en gegrilde gerechten te bereiden. Voor de liefhebbers van wintergrillen hebben we het winter BBQ pakket, inclusief accessoires die elke koude avond omtoveren tot een warm grillfestijn.

Elk kerstpakket met BBQ garandeert een onvergetelijke ervaring, vol met smaken en aroma’s die lange tijd in herinnering zullen blijven. Het is onze missie om niet alleen een geschenk te bieden, maar een ervaring die de banden tussen collega's, familie en vrienden versterkt, terwijl ze samen genieten van de eenvoudige vreugde van het grillen.

Personaliseer jouw BBQ kerstpakket 

Bij Kerstpakket Online geloven we in de kracht van personalisatie. Daarom bieden we je de unieke mogelijkheid om jouw BBQ kerstpakket zelf samen te stellen. Of je nu kiest voor een klassiek barbecue kerstpakket of een specifieke thema zoals een bbq chocolade kerstpakket, onze opties zijn ontworpen om aan elke wens te voldoen. Van het selecteren van een kerstpakket BBQ-grill voor de echte grillfanaten tot het toevoegen van een stijlvol kerstpakket bbq schort voor die finishing touch, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor de liefhebbers van winterse grillavonden hebben we het winter BBQ kerstpakket klaarstaan, vol met alles wat nodig is om ook bij koude temperaturen een gezellige barbecue te organiseren. En voor diegenen die op zoek zijn naar iets echt unieks, bieden we de optie om een BBQ kerstpakket Makro te personaliseren, waarbij je zelf de producten kiest die bij jouw team passen.

Door het BBQ kerstpakket samen te stellen, zorg je niet alleen voor een geschenk dat perfect aansluit bij de voorkeuren van je collega's, maar creëer je ook een memorabele ervaring die de feestdagen nog specialer maakt. Bij Kerstpakket Online is elke keuze gericht op het versterken van de banden binnen je team, door samen te genieten van de vreugde van het grillen.

Een winter BBQ organiseren: tips & tricks

Het organiseren van een winter BBQ kan een unieke draai geven aan je feestdagen. Met de juiste voorbereiding en tips tover je de koude buitenlucht om in een warm en gezellig event. Hier volgen enkele handige tips en tricks om je winter BBQ tot een succes te maken:

Locatie en warmte

 • Kies de juiste locatie: Zoek een beschutte plek in je tuin of op je terras die beschermt tegen de wind. Dit helpt om de warmte van de BBQ en vuurkorven vast te houden.
 • Zorg voor warmtebronnen: Plaats vuurkorven of vuurschalen rond de zitruimte. Niet alleen creëren ze een gezellige sfeer, maar ze zorgen ook voor extra warmte.

Kledingadvies

 • Warm aankleden: Moedig je gasten aan om zich warm aan te kleden. Denk aan winterjassen, mutsen, en handschoenen. Het aanbieden van extra dekens kan ook een warm gebaar zijn.

Eten en drinken

 • Aangepast menu: Serveer gerechten die goed passen bij koudere temperaturen. Gegrilde wintergroenten en stevige vleessoorten zijn perfect.
 • Warme dranken: Bied een selectie van warme dranken aan, zoals glühwein, warme chocolademelk en warme cider. Dit houdt iedereen warm en tevreden.

Verlichting en sfeer

 • Gebruik sfeervolle verlichting: Hang kerstlichtjes op en plaats lantaarns rondom de zit- en eetgebieden. Dit zorgt niet alleen voor licht in de vroege duisternis, maar ook voor een feestelijke sfeer.
 • Muziek: Een zachte achtergrondmuziek kan de sfeer verder verhogen. Kies voor rustige, gezellige deuntjes die bijdragen aan het winterse gevoel.

Door deze tips toe te passen, verzeker je jezelf van een winter BBQ die zowel warm als onvergetelijk is. Het brengt mensen samen, creëert blijvende herinneringen en bewijst dat grillen niet alleen voor de zomer is. Met een beetje creativiteit en voorbereiding kan buiten koken in de winter een prachtige nieuwe traditie worden.

Voor wie is het kerstpakket BBQ ideaal? 

Een kerstpakket BBQ is dé ideale keuze voor een breed publiek, ontworpen om zowel mannen als vrouwen te verrassen die een passie hebben voor grillen, van de fervente grillmeesters tot de enthousiaste beginners in de kunst van het barbecueën. Of het nu gaat om mannen die genieten van het aansteken van de grill of vrouwen die houden van het experimenteren met nieuwe grillgerechten, dit unieke pakket spreekt in het bijzonder de BBQ liefhebbers aan, die het hele jaar door uitkijken naar het moment om de grill aan te steken en te genieten van het samenzijn met vrienden en familie. Het is niet alleen een stoere pakket voor de grillmeesters onder ons, maar ook een gebaar van waardering richting de teams die waarde hechten aan gezelligheid en gemeenschap. Het is perfect voor:

 • BBQ liefhebbers: Voor diegenen die geen genoeg kunnen krijgen van de rokerige smaken en het genot van buiten koken, is dit kerstpakket een directe hit.
 • Stoere collega's: Teams die samen sterke banden willen opbouwen buiten de kantooruren om, vinden in dit pakket een bron van plezier en saamhorigheid.
 • Vrienden en familie: Gezellige bijeenkomsten worden nog beter met een BBQ kerstpakket dat alles bevat voor een memorabele grillervaring.
 • Het stoere kerstpakket: Voor degenen die op zoek zijn naar een kerstgeschenk dat zowel praktisch als plezierig is, biedt een kerstpakket barbecue de ideale mix van functionaliteit en plezier.

Een barbecue kerstpakket is met zorg samengesteld voor de echte liefhebbers van buiten koken, en biedt een breed scala aan grillbenodigdheden die elk barbecue-evenement naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om de casual griller of de serieuze BBQ-fan, het kerstpakket BBQ voldoet aan de verwachtingen van iedereen die geniet van het bereiden van eten in de buitenlucht.

Bovendien is dit pakket een prachtig gebaar naar stoere collega's die het eenvoudige plezier van een gegrilde maaltijd weten te waarderen. Het symboliseert de warmte van het samenzijn en versterkt de band tussen collega's buiten de werkomgeving. Kortom, het BBQ kerstpakket is meer dan een geschenk; het is een ervaring die herinneringen creëert en de saamhorigheid binnen elk team bevordert.

Bij Kerstpakket Online streven we ernaar om elk kerstpakket met zorg en aandacht samen te stellen, zodat het niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar deze ook overtreft. De barbecue kerstpakketten zijn ontworpen met de gedachte om iedereen, ongeacht geslacht of grillniveau, de vreugde van het grillen te laten ervaren. Daarmee versterk je met dit luxe kerstpakket de banden tussen collega's, vrienden en familie, en creëer je warme herinneringen die nog lang na de feestdagen blijven hangen.

Barbecue kerstpakketten: niet alleen voor mannen

Bij Kerstpakket Online doorbreken we graag de stereotypen, vooral als het gaat om BBQ en grill kerstpakketten. Wie zegt dat de passie voor barbecueën exclusief voor mannen is? Onze ervaring leert dat collega's van elk geslacht genieten van de kunst van het barbecueën. Elk BBQ en grill kerstpakket is samengesteld met de gedachte dat iedereen, man of vrouw, de vreugde van grillen kan ontdekken en delen. Het is een uniek cadeau dat waardering toont en mensen samenbrengt.

Deze kerstpakketten zijn ontworpen om iedereen uit te nodigen om deel te nemen aan de gezelligheid die grillen met zich meebrengt. Of het nu gaat om het bereiden van een feestelijke maaltijd of het genieten van het samenzijn in de buitenlucht, onze kerstpakketten zijn er voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteitstijd met vrienden en familie. 

Maak van je kerstpakket met BBQ een evenement

Transformeer dit jaar jouw kerstgeschenk om tot een onvergetelijke ervaring door van je kerstpakket met BBQ een evenement te maken. Een winterbarbecue brengt collega's samen in de frisse buitenlucht en creëert een unieke sfeer die de standaard kantooromgeving ver overstijgt. Met onze BBQ en grill kerstpakketten heb je niet alleen een attent relatiegeschenk in handen, maar ook de perfecte aanleiding om de banden binnen je team te versterken.

 • Organiseer een winterbarbecue: Plan een dag waarop het hele team samenkomt om te genieten van het grillen in de winter. De koude buitenlucht maakt de warmte van de grill en het samenzijn des te gezelliger.
 • Creëer een sfeervolle setting: Gebruik vuurkorven, dekens en sfeerverlichting om een warme en uitnodigende omgeving te scheppen. Dit bevordert niet alleen de gezelligheid, maar ook de teamgeest.
 • Maak het interactief: Moedig iedereen aan om deel te nemen aan het kookproces. Dit is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om nieuwe vaardigheden te leren en de creativiteit te stimuleren.
 • Deel de warmte: Een winterbarbecue is de ideale gelegenheid om het belang van samenwerking en vriendschap binnen het team te benadrukken. Dit evenement, geïnspireerd door het kerstpakket met BBQ, symboliseert hoe gedeelde momenten en ervaringen de kern vormen van een hecht team.

Een kerstpakket met een barbecue omtoveren tot een evenement is meer dan een jaarlijkse traditie; het is een investering in de cultuur en het welzijn van je team. Laat Kerstpakket Online je helpen bij het creëren van deze bijzondere ervaring.

Hoe kies je het perfecte BBQ kerstpakket?

Het perfecte BBQ kerstpakket kiezen vereist aandacht voor detail en een goed begrip van de ontvanger. Bij Kerstpakket Online begrijpen we dat elke grillmaster unieke voorkeuren heeft. Of je nu op zoek bent naar een origineel kerstpakket dat de liefde voor het grillen weerspiegelt of luxe kerstpakketten die elke BBQ-enthousiasteling zouden verrassen, onze experts staan klaar om je te begeleiden bij je keuze. Hier zijn enkele tips om het ideale kerstpakket barbecue te selecteren:

 • Ken je ontvanger: Is de ontvanger een ervaren grillmaster of een beginnende BBQ-liefhebber? Afhankelijk hiervan kun je kiezen voor een BBQ pakket dat past bij hun vaardigheidsniveau.
 • Zoek naar variatie: Een goed kerstpakket BBQ bevat een mix van tools, sauzen en misschien zelfs een receptenboek. Variatie maakt het pakket interessanter en leuker om te gebruiken.
 • Denk aan thema's: Naast BBQ-gerelateerde items, overweeg ook andere thema's die de ontvanger aanspreken. Misschien zijn onze tassen kerstpakketten of fondue kerstpakketten een leuke aanvulling of alternatief. Heb je collega's die vaak onderweg zijn? Overweeg da een rugzak kerstpakket
 • Vraag om hulp: Ons team van kerstpakketten experts staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van het perfecte pakket.

Ongeacht je uiteindelijke keuze, onthoud dat het beste BBQ kerstpakket niet alleen de passie voor grillen viert, maar ook de unieke band die je deelt met de ontvanger. Laat Kerstpakket Online je helpen om dit jaar een onvergetelijke indruk te maken met een zorgvuldig geselecteerd kerstpakket barbecue.

Inspiratie voor jouw winterbarbecue evenement

Een winterbarbecue evenement organiseren met je BBQ & grill kerstpakket is de perfecte manier om de feestdagen een extra warme touch te geven. Hier zijn enkele inspirerende ideeën om je winterbarbecue onvergetelijk te maken:

 • Creëer een gezellige setting: Maak gebruik van vuurkorven en vuurschaal kerstpakketten om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. Dit is essentieel voor elke geslaagde winterbarbecue.
 • Experimenteer met winterse smaken: Verken nieuwe gerechten zoals een Mexicaanse BBQ of traditionele winter grillgerechten. Je kerstpakket BBQ-grill biedt de perfecte basis om te experimenteren.
 • Tafelbarbecue voor intieme samenkomsten: Niet veel buitenruimte? Geen probleem. Een tafelbarbecue is ideaal voor kleinere groepen en brengt de grillervaring naar je tafel.
 • Houd de drankjes warm (en koud): Naast een koud biertje, zorg ook voor warme dranken zoals glühwein of warme chocolademelk om je gasten opgewarmd te houden.
 • Buiten koken onder de sterren: Benut de unieke ervaring van buiten koken door je winterbarbecue te plannen op een heldere avond. De combinatie van frisse lucht, fonkelende sterren en de geur van gegrild eten creëert magische herinneringen.

Gebruik deze tips om van jouw winterbarbecue een evenement te maken dat de kracht van samenzijn en de vreugde van het seizoen belichaamt. Met een beetje creativiteit en planning kan jouw kerstpakket BBQ het middelpunt worden van een traditie die nog jarenlang gekoesterd zal worden.

barbecue kerstpakketten met kogelbarbecue bbq set biertjes en wijn

Bestel jouw kerstpakket BBQ vandaag nog!

Maak van deze feestdagen een onvergetelijke gelegenheid met een kerstpakket BBQ van Kerstpakket Online. Of je nu de voorkeur geeft aan een traditioneel BBQ kerstpakket of iets volledig op maat wilt samenstellen, wij staan klaar om jouw wensen te vervullen met onze snelle en betrouwbare levering. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw ideale kerstgeschenk voor 2024. Neem contact op via onze website voor meer informatie en bekijk de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden. Met meer dan 825 kerstpakketten kun je voor iedere medewerker het perfecte kerstpakket vinden. Ons team van experts helpt je graag bij het kiezen van het perfecte pakket dat past bij jouw team en budget. 

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kerstpakket Online
Kan ik mijn BBQ kerstpakket personaliseren?

Ja, personalisatie is mogelijk. Of je nu een specifiek thema in gedachten hebt, zoals een BBQ kerstpakket chocolade, of bepaalde producten wilt toevoegen, zoals makro bbq vlees, wij staan klaar om samen met jou een maatwerk kerstpakket samen te stellen dat aan jouw wensen voldoet. 

Kerstpakket Online
Wat kan ik verwachten in een kerstpakket BBQ?

Onze kerstpakketten BBQ zijn zorgvuldig samengesteld met een breed scala aan producten, van hoogwaardige grillgereedschappen tot gourmet sauzen en specerijen. Elke set is ontworpen om een complete barbecue-ervaring te bieden. 

Kerstpakket Online
Kan ik ook duurzame kerstpakketten bestellen?

Ja, je kunt zeker duurzame kerstpakketten bestellen. Kerstpakket Online biedt een breed scala aan duurzame, ecologische en fairtrade kerstpakketten. Deze kerstpakketten voldoen aan verschillende duurzaamheidscriteria, zoals het ondersteunen van goede arbeidsomstandigheden, het niet belasten van het milieu, en het leveren van een financieel rendement voor het bedrijf om bij te dragen aan de lokale werkgelegenheid. Duurzame producten in deze pakketten zijn langdurig bruikbaar, mensvriendelijk gemaakt zonder de inzet van kinderarbeid of gezondheidsrisico's en niet giftig.

Kerstpakket Online
Is een kerstpakket BBQ geschikt als relatiegeschenk?

Een BBQ kerstpakket kan absoluut dienen als een geschikt relatiegeschenk, vooral als je iets unieks en gedenkwaardigs wilt geven dat de ontvanger kan gebruiken voor sociale gelegenheden zoals familiebijeenkomsten of vriendenbijeenkomsten. BBQ kerstpakketten zijn niet alleen praktisch maar bieden ook een ervaring, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor relatiegeschenken. Ze bevatten vaak alle benodigdheden voor een perfecte barbecue-ervaring, wat ze zeer gewaardeerd maakt bij de ontvangers.

Kerstpakket Online
Wat maakt BBQ kerstpakketten zo populair?

BBQ kerstpakketten zijn elk jaar een hit vanwege de combinatie van gezelligheid, lekker eten en de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan met grillen. Deze pakketten zijn vooral geliefd in sectoren met veel mannelijke werknemers, zoals ICT, bouw en techniek, en bevatten alles voor een perfecte barbecue-ervaring, van kolen en sauzen tot accessoires.

Kerstpakket Online
Welke soorten BBQ kerstpakketten zijn er?

Kerstpakket Online biedt een divers aanbod aan BBQ kerstpakketten, waaronder draagbare barbecues, smokers voor het roken op lage temperaturen, en barbecues in koffervorm voor het bereiden van heerlijke gerechten. Kies uit kerstpakketten BBQ met benodigdheden zoals aanmaakblokjes, houtskool, een BBQ schort en sauzen.

Kerstpakket Online
Zijn er ook kerstpakketten met een grill beschikbaar?

Ja, er zijn kerstpakketten met zowel een buitengrill als een tafelgrill beschikbaar, perfect voor echte foodliefhebbers die tijdens de feestdagen willen gourmetten of grillen. Deze pakketten zijn ideaal voor het delen van eten en bieden een gezellige en minder arbeidsintensieve manier van koken.

Kerstpakket Online
Waar vind ik Makro BBQ vlees voor kerstpakketten?

Kerstpakket Online's Makro kerstpakketten zijn bijzonder veelzijdig, inclusief opties voor BBQ liefhebbers. Ze bevatten unieke producten die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van de nieuwste trends en wensen, waaronder pakketten speciaal voor een avondje grillen met BBQ rokers en tangen.

Kerstpakket Online
Zijn er specifieke kerstpakketten voor mannen?

Absoluut, er zijn kerstpakketten die specifiek zijn ontworpen voor mannen, met stoere en mannelijke producten zoals bier, nootjes en chocolade. Deze pakketten zijn afgestemd op de wensen en behoeften van mannen.

Kerstpakket Online
Is er een Italiaans kerstpakket beschikbaar?

Ja, voor liefhebbers van de Italiaanse keuken biedt Kerstpakket Online het Italiaanse kerstpakket. Dit pakket is perfect voor het bereiden en serveren van Italiaanse gerechten en bevat onder meer pasta borden en een assortiment aan typisch Italiaanse ingrediënten.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op
Cookies op Kerstpakket Online. Kerstpakket Online gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren