Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Prijs

Op deze pagina kunt u de kerstpakketten vinden die verdeeld zijn op prijsklassen. Verras uw collega met een kerstpakket dat binnen uw budget past. De prijsklassen kerstpakketten zijn een combinatie van producten uit verschillende thema’s. Bent u opzoek naar een kerstpakket dat binnen uw budget past? Neem dan eens een kijkje op deze website.

Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. +31 (0)85 301 22 55 service@kerstpakketonline.nl

Voor ieder een betaalbaar kerstpakket

In Nederland weten mensen vaak van te voren al wat ze aan een bepaald product willen besteden. Om hier rekening mee te houden, heeft Kerstpakketonline een selectie kerstpakketten gemaakt dat gebaseerd is op verschillende prijsklassen. Door deze pagina hoeft u niet op iedere pagina te kijken hoeveel een kerstpakket kost. Deze pagina biedt u een gemak dat u alleen hoeft te kijken naar welk kerstpakket u het leukste vind voor uw collega’s. Neemt u gerust een kijkje!

Beoordeeld met een:
9.2/10
Betaal achteraf Assortiment met 800+ kerstpakketten Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling
Populaire kerstpakketten op prijs

Blog post titel

Betaal de factuur na ontvangst van de bestelling. Deze optie bieden wij aan tot een maximale ordergrootte van €10.000 incl btw.

Lees meer

Prijs kerstpakketten bestellen?

De naam zegt het eigenlijk al ‘prijs’ kerstpakketten. Het zijn kerstpakketten in verschillende prijscategorieën. Bedrijven selecteren hun kerstpakketten steeds meer op basis van thema of artikel, maar op basis van prijsklassen kan natuurlijk niet ontbreken. Niet ieder persoon heeft hetzelfde budget aan een kerstpakket te besteden.

In alle soorten en maten

Het gehele assortiment is opgedeeld in verschillende prijsklassen. Zo heeft u de grote kerstpakketten, die bijvoorbeeld gericht zijn op specifiek ‘duur’ product. Voor deze producten betaald u logischerwijs een hogere prijs. Maar, wij hebben ook kerstpakketten van rond de €10,- . Het voordeel dat u bij Kerstpakketonline heeft, is dat de kwaliteit niet lager is. Alleen zijn deze pakketten wat kleiner.

Een specifiekere keuze?

Heeft u geen behoefte aan een kerstpakket op basis van een bepaalde prijs? Dan heeft u de mogelijkheid om een specifieke keuze te maken voor uw kerstpakket! Bent u opzoek naar een kerstpakket dat gericht is op food? Dan kunt u bij Kerstpakketonline kiezen voor een bier of chocolade kerstpakket. Kijk voor meer foodkerstpakketten op onze food pagina. Daarnaast kunt u kiezen tussen een kerstpakket dat zich focust op een thema, artikel of kleur.

Zelf laten kiezen

Het is niet makkelijk om een juist kerstpakket te kiezen voor uw collega’s. Het is belangrijk om een inzicht te hebben in wat uw collega’s leuk vinden. Maar, er zit niet altijd een kerstpakket of thema tussen wat past bij uw behoeften voor het kerstpakket. Daarom geven wij u de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen.

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...