Facebook pixel

Klantbeoordeling 9.2/10
Pakketten filteren

Een kerstpakket voor mannen

Bent u opzoek naar een prachtig kerstpakket voor mannen? Dan bent u bij Kerstpakket Online aan het juiste adres. De kerstpakketten voor mannen zijn ruim gevuld en bevatten verschillende producten die ieder jaar weer in de smaak vallen bij de heren. Kies voor een typisch mannen kerstpakket en verras de mannelijke collega's met een mooi heren kerstpakket.

Actieve filters Herstel filters
Thema: Mannen
Sorteren op:
Risicoloos Achteraf Betalen Klantbeoordeling 9,2 / 10 Ruim 825 kerstpakketten Eigen showroom
Hulp nodig? Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor! Stel hier je vraag
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een bier kerstpakket voor mannen

Waarom kerstpakketten voor heren?

Heeft u veel mannelijke werknemers binnen uw bedrijf? Denk bijvoorbeeld aan de branches: bouw, defensie of akkerbouw, dan is het belangrijk om hier rekening mee te houden tijdens de zoektocht naar dat ene mooie eindejaarsgeschenk. Mannen en vrouwen hebben natuurlijk uiteenlopende wensen en behoeften met betrekking tot de kerstpakketten. Al jaren leveren wij vele kerstpakketten voor mannen aan grote bedrijven. Hierdoor weten wij exact wat er in een heren kerstpakket aanwezig moet zijn. Hier houden wij ieder jaar rekening mee, zodat u de mannelijke collega's eens goed in het zonnetje kunt zetten aan het einde van het jaar. Ook een ideaal geschenk voor wanneer u opzoek bent naar leuke attenties voor tijdens de bouwvak.

Wat zit er in kerstpakketten voor mannen?

Kerstpakketten voor mannen zijn meteen te herkennen. Deze feestpakketten zien er stoer en mannelijk uit en zitten vol heerlijke mannelijke producten zoals bier, nootjes en chocolade. Het is natuurlijk een no-go om de mannelijke kerstpakketten te voorzien van shampoo of cupcakes, aangezien dit natuurlijk artikelen zijn die in de kerstpakketten voor vrouwen horen te zitten.

Al jaren lang zien wij dat mannen een kerstpakket met hartige etenswaar zoals borrelnoten zeer waarderen! Bij deze borrelnootjes kan een lekker speciaal biertje natuurlijk niet ontbreken. Ieder jaar hebben wij ook verschillende thema's in ons assortiment. Thema's die tapas of BBQ gerelateerd zijn behoren ieder jaar tot de toppers in de categorie mannen kerstpakketten. Deze mogen dan ook niet ontbreken. Mannen vinden de kleur van een kerstpakket ook belangrijk. De heren houden onder andere van de kleuren blauw, zwart en goud en er hoeft geen non-food item in het kerstpakket aanwezig te zijn, denk aan een wokpan, blender of trolley. Goedgevulde foodpakketten die doen het goed bij de mannen!

Het mannen kerstpakket zoals u dat wil!

Heeft u zelf een goed uitgedacht idee van hoe een mannen kerstpakket eruit hoort te zien? Dan kunt u ook echte kerstpakketten voor mannen op maat laten maken door onze stylisten. Via het formulier 'Maatwerk kerstpakketten' kunt u uw wensen kenbaar maken, waarna onze stylisten een mooi mannelijk voorstel voor u uitwerken in de vorm van een offerte met foto.

Groot aanbod kerstpakketten

Ieder jaar doen wij weer ons uiterste best om een zo groot mogelijk aanbod voor u te hebben. Is een stoer mannelijk kerstpakket niks voor u? Dan bieden wij nog genoeg keuze uit andere originele kerstpakketten thema's. Wij hebben kerstpakketten voor elke prijsklasse dus dat komt goed uit voor wanneer u opzoek naar een goedkoop geschenk. Het kerstpakketten aanbod is zeer divers en uitgebreid, waardoor er voor ieder wat wils een mooi kerstpakket aanwezig is. Zo weet u zeker dat Kerstmis dit jaar nóg meer speciaal zal zijn.

Ruimgevulde heren kerstpakketten online

Supportafdeling altijd bereikbaar

Heeft u nog vragen inzake de mannelijke kerstpakketten? Neem dan contact op met onze supportafdeling. Zij zullen er alles aan doen om uw zoektocht te laten slagen. Voor nu wensen we u veel plezier en succes met de zoektocht naar dat ene mooie kerstpakket voor mannen

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op