Facebook pixel

Klantbeoordeling 9.2/10
Pakketten filteren

Kerstpakket 2023 assortiment

Op deze pagina vindt u het complete kerstpakket 2023 aanbod. De collectie telt ruim 800 verschillende pakketten en is opgedeeld in aansprekende en populaire thema's. Om snel tot het gewenste kerstpakket 2023 te komen, kunt u aan de linkerzijde gebruik maken van de filtermogelijkheden. Bekijk en bestel uw kerstpakket 2023 eenvoudig bij Kerstpakket Online.

Sorteren op:
Risicoloos Achteraf Betalen Klantbeoordeling 9,2 / 10 Ruim 825 kerstpakketten Eigen showroom
Hulp nodig? Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor! Stel hier je vraag
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Kerstpakket Online 2023 - Voor de mooiste kerstpakketten van Nederland

Welkom bij Kerstpakket Online, hier vindt u de mooiste kerstpakketten om aan uw personeel of zakenrelatie te geven. Wij hebben verschillende soorten pakketten van eenvoudigere kerstpakketten tot aan wijnpakketten of een foto op canvas. Neem eens een kijkje in onze webshop om te kijken welke pakketten wij dit jaar voor u hebben.

De collectie van dit jaar

Evenals eerdere jaren zijn wij ook dit jaar weer op zoek gegaan naar geschikte kerstpakketten om onze collectie mee uit te breiden. Het resultaat hiervan is een aantal prachtige pakketten. Ons assortiment bevat verschillende standaard pakketten waarbij allerlei etenswaren en accessoires in zitten. Zo hebben wij pakketten die specifiek geschikt zijn voor mannen en vrouwen. Verder hebben wij diverse wijnpakketten met daarin de lekkerste wijnen van de wereld. Daarnaast is het mogelijk om een foto op canvas af te laten drukken. Indien u niet weet wat u de medewerkers of relatie moet geven, is het mogelijk om hun zelf te laten kiezen. Zij hebben dan de keuze uit meer dan 400 producten.

Een passend kerstpakket

Heeft u na het bekijken van de artikelen nog steeds geen keuze kunnen maken? Bepaal dan zelf wat in het pakket komt. U beslist welke producten in het kerstpakket komen en hoe het verpakt wordt. Een kerstpakket zelf samenstellen kan eenvoudig en snel. Het enige dat u hoeft te doen is contact opnemen met de klantenservice. Daar nemen zij met u de opties door of plannen een gesprek met u in.

Let op: een kerstpakket naar eigen wens invullen is pas mogelijk bij een afname van 100 stuks of meer.

Klantenservice

In het geval dat u nog vragen of opmerkingen heeft over de kerstpakketten neem dan contact op met de klantenservice. Hier staat een team voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Als u nog ideeën heeft voor producten die wij in de pakketten kunnen verwerken neem dan ook contact met ons op.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kerstpakket Online
Kan ik bij jullie kerstpakketten kopen?

Ja, bij ons kunt u zowel online als in de showroom (op afspraak) kerstpakketten kopen. Online zijn kerstpakketten te bestellen vanaf 5 stuks per soort en de showroom geldt een minimum afname van 100 stuks.

Kerstpakket Online
Bieden jullie een Achteraf Betaalmethode aan?

Ja, bij Kerstpakket Online is het mogelijk om de factuur na levering te betalen. Dit is mogelijk tot een bedrag van €10.000,- inclusief btw.

Kerstpakket Online
Bieden jullie een Online Keuzeconcept aan?

Ja, wij bieden een online keuzeconcept aan waarbij de medewerkers op basis van een puntensaldo 1 of meerdere cadeaus kunnen uitkiezen in een webshop met bedrijfslogo, bedrijfskleuren en welkomstboodschap.

Kerstpakket Online
Bieden jullie maatwerk mogelijkheden aan?

Ja, wij bieden maatwerk mogelijkheden aan bij een minimum afname van 100 stuks. Maak een showroom afspraak of vul het maatwerk formulier in op onze website.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op