Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Kerstattentie overzicht

Verdienen uw medewerkers aan het eind van het jaar een kerstattentie? En bent u op zoek naar een geschikte kerstattentie voor dit jaar waarmee u een blijk van waardering kunt tonen? Kerstpakket Online heeft voor al uw medewerkers, partners maar ook familie en vrienden de oplossing. Kerstpakket Online heeft een ruim aanbod van maar liefst 800+ kerstpakketten, met food en non-food artikelen, voor ieder wat wils. Bepaal zelf het formaat, de inhoud en de prijs van uw kerstattentie bij Kerstpakket Online!

Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Kerstattentie
Sorteren op:
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Kerstattentie

Geven van een kerstattentie

Het geven van een kerstattentie is een traditie. Het is een manier voor werkgevers om waardering te uiten naar de werknemers en ze te bedanken voor het werk van afgelopen jaar. Ook is het een extraatje voor het nieuwe jaar, zodat de werknemers weer met een frisse en gemotiveerde start kunnen beginnen. Een kerstattentie in vorm van een kerstpakket is perfect om te geven tijdens de feestdagen. Deze zit gevuld met niet alleen handige en bruikbare, maar ook lekkere dingen zoals chipjes, borrelnootjes of een goeie fles wijn. Bij Kerstpakket Online heeft u voldoende keuze uit verschillende kerstpakketten.

Kerstpakketten per thema, artikel of kleur

Het uitzoeken van kerstpakketten kan een hele opgave zijn met zo veel keuze als bij Kerstpakket Online. Natuurlijk helpen wij u graag bij het uitzoeken en bestellen van feestelijke kerstpakketten. Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, hebben wij een handige filter op onze website geïnstalleerd. Met deze filter maakt u heel gemakkelijk een selectie uit uw favoriete kerstattenties. U kunt kiezen uit 4 verschillende soorten categorieën: kerstpakketten en attenties, wijnpakketten, wellnesspakketten en eigen keuze pakketten. Vervolgens kunt u ook op prijs filteren wanneer u dit wenst. Zo krijgt u een mooie selectie van kerstpakketten die binnen uw prijsklasse vallen. Ook hebben alle kerstattenties bij Kerstpakket Online een thema. Op de manier kunt u nog specifieker zoeken voor bijvoorbeeld een stoer bbq pakket, een mini kerstpakket of een kerstpakket met ecologische producten. Wilt u graag nog specifieker zoeken? Dan is het ook nog mogelijk te filteren op artikel, food of zelfs kleur. Kortom, wij maken uw zoektocht naar de perfecte kerstattentie gemakkelijk.

Zelf een kerstattentie samenstellen

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u niet kunt vinden waarnaar u op zoek bent. Daarom heeft Kerstpakket Online ook een speciale maatwerk optie. Hiermee kunt u een bestaand kerstpakket aanwijzen en wijzigen of een compleet eigen kerstattentie samenstellen. Zo geeft u dit jaar een super persoonlijk e creatief cadeau.

Hoe gaat het samenstellen van een kerstattentie in zijn werk?

Voor het samenstellen van een kerstattentie kunt u het maatwerk formulier op de website in vullen. Hier geeft u tevens ook uw voorkeuren aan zoals het maximale budget, het aantal, de doelgroep en of u speciale wensen heeft voor het pakket. Na het verzenden van dit formulier gaat onze kerstattentie styliste aan de slag met het samenstellen van een feestelijk pakket die bij uw bedrijf past. U krijgt een factuur toegestuurd met hierbij een foto van het samengestelde pakket. Het is dan nog altijd mogelijk wijzigingen door te voeren.

Kerst attenties

Contact opnemen met Kerstpakket Online

Wilt u graag een kerstattentie bij uw bedrijf laten bezorgen maar heeft u nog vragen over de levering, de inhoud van onze pakketten of iets anders? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Deze is op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar via de chat op de website of het telefoonnummer +31 (0) 85 301 22 55. Ook zijn wij via de mail te bereiken via service@kerstpakketonline.nl.

Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van een passende kerstattentie via Kerstpakket Online.

Veelgestelde vragen

Leveren jullie kerstattenties door heel Nederland? Uit hoeveel kerstattenties kan ik kiezen? Is het mogelijk de inhoud van een kerstattentie te wijzigen? Hoe kan ik contact opnemen?
Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. +31 (0)85 301 22 55 service@kerstpakketonline.nl
Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...