Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Thema's

Op de pagina vindt u een overzicht van alle populaire thema's van dit jaar. Laat u verrassen door de mooiste thema kerstpakketten en verras uw personeel, klanten en relaties met een schitterend thema pakket.

Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. +31 (0)85 301 22 55 service@kerstpakketonline.nl

De populariteit van een thema kerstpakket

Bedrijven en instellingen neigen bij het uitzoeken van kerstpakketten steeds meer naar een bepaald thema. Dit thema staat centraal binnen de organisatie of komt terug bij reeds eerder opgestelde doelen en KPI's. Speciaal om het ietwat eenvoudiger te maken heeft Kerstpakket Online een thema overzicht ontwikkeld waar u als kerstpakketten besteller eenvoudig kunt doorklikken naar een bepaald thema kerstpakket. Doe hier uw voordeel mee. Populaire thema's worden hierboven extra onder de aandacht gebracht.

Beoordeeld met een:
9.2/10
Betaal achteraf Assortiment met 800+ kerstpakketten Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling
Populaire thema kerstpakketten

De voordelen

Kies uit ruim 825 thema kerstpakketten en betaal de factuur na levering en ontvang een Gratis Bonuscadeau na levering van de order.

Blog post titel

Betaal de factuur na ontvangst van de bestelling. Deze optie bieden wij aan tot een maximale ordergrootte van €10.000 incl btw.

Lees meer

Thema kerstpakketten kopen?

Kerstpakketten zijn er in vele verschillende thema's. Denk aan een landenthema Italië of België. Een thema op basis van artikelen of een thema gericht op een los artikel, bijvoorbeeld een vuurschaal of barbecue. Alle spelende trends uit de maatschappij zijn opgenomen in de samenstelling van de kerstpakketten.

Wat is een thema kerstpakket?

De naam 'thema kerstpakket' zegt het eigenlijk al. Deze kerstpakketten bevatten een populair thema wat momenteel hip is bij bedrijven en speelt in de huidige maatschappij. Een voorbeeld van een mooi thema kerstpakket is Italiaans. Deze thema kerstpakketten bevatten inhoud afkomstig uit Italië. Denk aan olijfolie, een pasta bordenset, pizzarette voor het bereiden van heerlijke kleine pizzaatjes of heerlijke ingrediënten voor het bereiden van een ambachtelijke Italiaanse pasta. Italiaans koken is al enkele jaren erg populair. Deze signalen zijn opgevangen door de stylisten en op basis van de populariteit worden er mooie thema kerstpakketten samengesteld.

Een overzicht van populaire thema's

Een thema kerstpakket hoeft niet enkel gericht te zijn op landen. Deze kunnen ook gericht zijn op algemene termen zoals wellness of Rituals kerstpakketten. Tevens kunnen er thema kerstpakketten ontwikkeld worden rondom inhoudsartikelen. Enkele voorbeelden hiervan kunnen zijn om unieke kerstpakketten samen te stellen rondom een praktische trolley, vuurkorf of barbecue (BBQ). Een thema kerstpakket op kleur is ook erg gewild. Dit zijn geschenkpakketten die bestaand uit artikelen met eenzelfde kleur. Denk aan goud, wit of oranje.

Bekijk ook andere mogelijkheden

Om de keuze nog specifieker te maken raden wij u aan om ook eens een kijkje te nemen op de pagina's waar alle landen, de kleuren of de regio's worden uitgelicht. Tevens benieuwd naar de Makro kerstpakketten collectie, op Kerstpakketonline.nl vindt u het allemaal.

> Food en Drank
> Landenthema's
> Thema rondom een specifiek artikel
> Regio

Kerst keuzecadeau, lekker zelf laten kiezen

Het is en blijft ieder jaar weer moeilijk om het juiste thema kerstpakket te vinden. Hoe groter het personeelsbestand, hoe moeilijker het wordt omdat de opdrachtgever te maken heeft met veel verschillende meningen, interesses en wensen. Juist om deze reden wordt er een Kerst Keuzecadeau geboden, waarbij de medewerkers op basis van een flexibel puntensysteem zelf cadeautjes kunnen uitkiezen. Het mooie aan dit Kerst Keuzekado concept is dat men indien gewenst evengoed kan kiezen voor een thema kerstpakket.

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...