Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Artikel

Op deze pagina vindt u alle kerstpakketten met de populairste artikelen die worden gekozen. Zorg ervoor dat u uw collega verrast met een specifiek product wat ze goed kunnen gebruiken in het dagelijks leven. Uw collega zal met een warm gevoel de feestdagen tegemoet gaan.

 

Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. +31 (0)85 301 22 55 service@kerstpakketonline.nl

Kerstpakketten gericht op een artikel

Kerstpakketten zijn tegenwoordig steeds meer gericht op een specifiek artikel. De artikel kerstpakketten van Kerstpakket Online zijn zo samengesteld dat u het product meteen in gebruik kunt nemen. Kerstpakket Online heeft de artikel kerstpakketten aan het assortiment toegevoegd om zo ervoor te zorgen dat uw collega’s geen kerstpakketten krijgen waar ze niets aan hebben. Deze kerstpakketten zijn er juist op gericht om iets te geven aan uw collega’s waar ze iets aan hebben. De mooiste artikelen worden hierboven weergeven.

Beoordeeld met een:
9.2/10
Betaal achteraf Assortiment met 800+ kerstpakketten Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling
Populaire kerstpakketten met artikel

Blog post titel

Betaal de factuur na ontvangst van de bestelling. Deze optie bieden wij aan tot een maximale ordergrootte van €10.000 incl btw.

Lees meer

Wat is een artikel kerstpakket?

Een artikel kerstpakket is net wat anders dan een thema kerstpakket. De artikel kerstpakketten zijn gericht op het gebruik van een bepaald artikel. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een blender kerstpakket te bestellen. Aan dit kerstpakket zijn verschillende fruitsoorten en een bijbehorende drinkbeker toegevoegd om u gelijk het product te laten gebruiken.

Stijgende populariteit

Toen u een tiental jaren geleden een kerstpakket ging uitzoeken voor uw collega’s was het niet denkbaar dat er pakketten waren die zich richten op een specifiek artikel. Toen werden er een aantal lekkernijen in een pakket bij elkaar gegooid. Momenteel is de populariteit van de artikel kerstpakketten enorm aan het stijgen. Wees er dus snel bij en kies uw ideale artikel kerstpakket op deze pagina.

Liever een ander kerstpakket?

Is het kerstpakket met een specifiek product niet wat u zoekt? Dan biedt Kerstpakket online u de mogelijkheid tussen verschillende andere kerstpakketten. Zo zijn er kerstpakketten geselecteerd op verschillende prijsklassen, thema’s, food en kleur.

Kies zelf!

Kerstpakket Online biedt u de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. Dit kan bij een afname van minimaal 100 stuks. Bovendien kunt u gift cards laten personaliseren met uw bedrijfslogo. Aan de hand van maatwerk geeft u uw collega’s een ultiem warm gevoel omdat de kerstpakketten volledig aan hun wensen voldoen.

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...