Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55
Waarom kerstpakket online? Betaal achteraf Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten Beoordeeld met een: 9.2/10
Filter & sorteer
Actieve filters
Sorteren op:
Betaal achteraf Gratis bonuscadeau’s bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten
Waarom kerstpakket online? Betaal achteraf Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten Beoordeeld met een: 9.2/10

Keuzekado, kies je eigen kado obv punten

Het online keuzekado concept staat al geruime tijd bekend als een goed idee voor de kerst. De medewerkers krijgen veel vrijheid in het kiezen van het kerstpakket, aangezien het gebaseerd is op een puntensysteem waarmee hij/zij eigen kado's mogen uitkiezen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de werking van dit puntensysteem? Lees dan verder op deze pagina.

Keuzeconcept: eigen kado's kiezen

Hoe werkt het keuzeconcept? Ten eerste ontvangt de medewerker een giftbox, waarin een kadokaart zit die wordt voorzien van het logo van het desbetreffende bedrijf. Op de achterkant van deze kaart staan unieke inloggegevens, die de werknemer kan gebruiken om in te loggen op een gepersonaliseerde webwinkel. Wij zorgen ervoor dat de webwinkel wordt gepersonaliseerd op basis van de organisatie waarvoor hij/zij werkzaam is, door bijvoorbeeld de bedrijfskleuren te laten terugkomen en de website te voorzien van het bedrijfslogo. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de website te voorzien van een originele en persoonlijke kerstboodschap die de medewerker gelijk ziet bij het inloggen. Schrijf bijvoorbeeld een leuke kerstgroet of bedank de werknemer voor zijn of haar inzet en medewerking.

Vervolgens kiest de medewerker zijn eigen kado

Wanneer de medewerker is ingelogd, zijn alle keuzekado's zichtbaar, en is het tijd om een keuze te maken. De medewerker kan bovenin het scherm het puntenaantal zien, wat als het ware een bedrag is dat de medewerker mag uitgeven. Bij het selecteren van de kado's, loopt het puntenaantal dus ook af. De medewerker heeft dus de vrijheid om zelf een kado uit te zoeken, maar is gelimiteerd door het aantal punten wat door de werkgever aan hem of haar is toegewezen. Hij of zij mag dus zelf kiezen om bijvoorbeeld voor één duur kado te gaan, of meerdere kleinere kado's te kiezen. Nadat het kado gekozen is moet men de stappen in de winkelwagen volgen en wordt het kado eenvoudig bezorgd. Geef hier uw adresgegevens op en wij zullen ervoor zorgen dat de gekozen kerstkado's worden bezorgd op dat adres dat is achtergelaten in de webshop.

Het assortiment

U heeft in ons assortiment de keuze uit ruim 400 kado's, zoals bijvoorbeeld gadgets, boeken, elektronica, belevenissen, pretparken, goede doelen, eetbonnen en tijdschriften. Dit betekent dat er niet alleen een ruime keus is voor de medewerker, maar dat hij of zij er ook met het gezin op uit kan, door bijvoorbeeld voor toegangskaarten voor een pretpark te kiezen.

Wat moet ik als opdrachtgever doen voor het online keuzekado concept?

Wij zorgen ervoor dat alles voor u gereed gemaakt wordt en geleverd wordt, u hoeft als opdrachtgever dus zo goed als niks meer te doen.
Wat kunt u verwachten?

1. Assortiment aan diverse luxe giftboxen
Doordat ons assortiment zo breed is en elke giftbox weer een net andere uitstraling heeft, zit er voor iedereen een mooie box tussen.

2. De kadokaart
Een gepersonaliseerde kadokaart met het logo van het bedrijf. Omdat de giftcard achter een doorzichtig venster wordt bevestigd is het direct zichtbaar voor de ontvanger.

3. Een gepersonaliseerde webshop
Naast de kadokaart is ook de webshop gepersonaliseerd door de bedrijfskleuren alsmede het bedrijfslogo te gebruiken.

4. Een zelf gemaakte kerstgroet
U kunt zelf een kerstgroet of boodschap opstellen, en dan zorgen wij ervoor dat deze zichtbaar wordt voor de medewerker wanneer hij of zij inlogt. Schrijf bijvoorbeeld een bedankje of een originele anekdote over het bedrijf of  de medewerker.

Wat zijn nou de voordelen van een online keuzekado?

Een 24/7 geopende webshop, de medewerker kan dus ten alle tijden zijn/haar keuzekado online kiezen
Een enorm breed assortiment aan keuzekado's, iedereen vindt dus gegarandeerd wat naar zijn/haar smaak
Een puntensysteem zodat iedereen een vrije keus heeft binnen een bepaalde waarde van een pakket
Punten kunnen eenvoudig worden bijgekocht via iDeal
Een gepersonaliseerde webshop en giftcard, gebaseerd op het bedrijf

Wilt u nog meer informatie of heeft u nog vragen?

Wanneer u na deze uitleg toch nog vragen heeft, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en geven duidelijk advies.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...