Klantbeoordeling 9.2/10
Heeft u interesse in het keuzekado? Bestel dan direct! Direct bestellen

Een feestelijke e-voucher of cadeaubox

Geef de inlogcodes af aan het personeel in een feestelijke cadeaubox. In de cadeaubox vindt de medewerker een pasje met de inlogcode en een leuke kerstkaart. Of kies ervoor om op een gekozen datum een e-mail of e-voucher met de inlogcodes te sturen naar het personeel.

Vanaf een bestelling van 25 cadeauboxen kunt u ervoor kiezen om de cadeaubox in te pakken in een wikkel met uw bedrijfslogo erop. Ook kunt met deze optie zelf de kerstgroet op de kerstkaart kiezen. Uw bedrijflogo kan ook op de kerstkaart geplaatst worden.

Cadeaubox keuze concept
Kerstpakket Online
Wat is een feestelijke cadeaubox?
Een feestelijke cadeaubox is een luxe doosje met een kerstkaart en een cadeaukaart. Op de giftcard staat de inlogcode waarmee de werknemer kan inloggen op de kerstwebwinkel en zijn of haar keuzekado kan kiezen.

Bij een bestelling van 25 cadeauboxen of meer, kunt u ervoor kiezen op de cadeaubox in te laten pakken in een wikkel met uw bedrijflogo erop. Ook kan de kerstkaart dan bedrukt worden met uw bedrijflogo en een kerstgroet die jullie zelf kunnen schrijven. De meerprijs bedraagt 1,25 euro per stuk, exclusief btw.
Kerstpakket Online
Wat is de e-voucher?
Als u kiest voor de e-voucher, versturen wij, op een door jullie bepaalde datum, een e-mail met de inlogcode naar het personeel. Met die inlogcode krijgt de werknemer toegang tot de keuzekado webshop. U kiest zelf de onderwerpregel, inhoud en verzenddatum van de e-mail. In de e-mail zal jullie bedrijflogo te zien zijn. Daarnaast kunnen wij ook de naam van de ontvanger in de aanhef van de e-mail zetten.
Kerstpakket Online
Kan ik de cadeaubox naar een huisadres sturen?
Ja, dat kan. De cadeaubox kunt u binnen Nederland en België naar de huisadressen van uw personeel sturen. U kiest dan na het invoeren van de bestelling in de winkelwagen voor huiszending. U kunt ook een deel van de cadeauboxen naar uw bedrijfslocatie sturen en een deel naar huisadressen. U maakt dan twee bestellingen: één voor de huisadressen en één voor de levering naar de bedrijfslocatie. De verzendkosten voor huislevering bedraagt 4,95 euro per cadeaubox.

Een herkenbare kerstwebshop

Het personeel herkent de kerstwebshop meteen door de integratie van uw bedrijfskleuren, bedrijfslogo en een door jullie uitgekozen welkomsttekst. Samen met passende kerstelementen creëren wij een prachtige kerstsfeer.

Keuze webshop
Kerstpakket Online
Wat moet ik aanleveren?
Als u online de order ingediend heeft, ontvangt een een e-mail met instructies. Wij ontvangen nu nog graag uw bedrijfslogo en een welkomsttekst die te zien zal zijn voor het personeel wanneer ze de keuzekado webshop bezoeken.
Kerstpakket Online
Is de webshop meertalig?
Jazeker, de webshop ondersteunt zowel Nederlands als Engels. Met een functie kan de keuzekado webshop van Nederlands naar Engels worden vertaald.

Makkelijk kiezen en snel geleverd

Nadat de werknemer ingelogd heeft in de keuzekado webwinkel, kan hij of zij één of meerdere cadeaus kiezen op basis van een bepaald aantal punten. Binnen twee werkdagen wordt het keuzekado, binnen Nederland en België, verstuurd naar het huisadres van de werknemer.

De medewerker kan cadeaus kiezen uit meerdere categorieën, namelijk: Belevenissen, Cadeaus & Gadgets, Decoratie, Sieraden, Cadeaukaarten, Goede Doelen, Tijdschriften & Boeken, Elektronica, Verzorging, Dagjes Weg en nog veel meer. Het assortiment aan cadeaus ziet u door rechtsbovenaan de pagina een vrijblijvende voorbeeldwebshop aan te vragen.

Eigen keuze cadeautjes
Kerstpakket Online
Waar kan de medewerker uit kiezen?
De medewerker kan kiezen uit een enorm assortiment van ongeveer duizend cadeaus. Deze cadeaus vindt de medewerker onder beschrijvende categorieën, zoals Sieraden, Decoratie, Belevenissen, Cadeaus & Gadgets, Cadeaukaarten, Goede Doelen, Elektronica, Dagjes Weg, Verzorging, Tijdschriften & Boeken en nog veel meer. Schroom u niet om een voorbeeldwebshop aan te vragen, zodat u zelf het assortiment kunt bekijken.
Kerstpakket Online
Wat is de levertijd van de kado's?
Binnen Nederland en België worden de keuzekado's bij de werknemer binnen twee werkdagen thuis bezorgd.
Kerstpakket Online
Hoeveel punten is 1 euro?
1 euro wordt gerepresenteerd door 50 keuzepunten. Uw personeel ziet alleen de hoeveelheid keuzepunten, als saldo en als prijzen voor de cadeaus. Daardoor zien zij niet hoeveel jullie hebben uitgegeven aan het cadeau.
Kerstpakket Online
Wat zijn de verzendkosten van de gekozen kado's?
De gekozen kado's worden binnen Nederland en België kosteloos bezorgd aan het huisadres van de medewerker. Er zijn dus geen verzendingskosten.
Kerstpakket Online
Is het bedrag incl of excl btw?
Het eigen keuzeconcept is met 0% belast. De medewerker hoeft dus niet de btw in de prijs mee te nemen. Dat geeft meer ruimte om cadeautjes te kiezen.
Ingepakt met logo: €1,25 euro per stuk Als u vijfentwintig cadeauboxen of meer bestelt, kunt u ervoor kiezen op de cadeauboxen in te laten pakken met een wikkel op maat. De wikkel is dan gekleurd in jullie bedrijfskleuren en is voorzien van jullie bedrijfslogo. Daarnaast kan de kerstkaart bedrukt worden met een kerstboodschap die jullie zelf kunnen aanleveren. De kerstkaart zal ook voorzien zijn van jullie bedrijfslogo.
Gepersonaliseerd Gepersonaliseerde wikkel
Basis Standaard cadeaubox

Kies het verzendtype

1
Cadeauboxen geleverd op bedrijfslocatie Sfeervol doosje met een leuke kerstkaart en een cadeaukaart met de inlogcodes voor de kerstwebshop. Alles geleverd op bedrijfslocatie Vanaf 750 euro kosteloos bezorgd*

* Geldt alleen voor bezorglocaties binnen Nederland. Buiten Nederland kost de levering €19,95.

2
Luxe cadeauboxen geleverd op de huisadressen van het personeel Sfeervol doosje met een leuke kerstkaart en een cadeaukaart met de inlogcodes voor de kerstwebshop. Cadeaubox thuisbezorgd bij het personeel*

* 4,95 euro per stuk binnen Nederland en België.

3
E-voucher mailen naar e-mailadres van de werknemer De medewerker ontvangt zijn of haar inlogcode door middel van een e-mail. De mogelijkheden:
  • De naam van de medewerker in de aanhef
  • U bepaalt de onderwerpregel
  • Kies zelf de tekstuele inhoud van de e-mail
  • Bedrijfslogo in de e-mail geplaatst
  • Kies de verzenddatum van de e-mails.

Deze kans grijp ik

Ik geef mijn medewerkers precies wat ze willen voor kerst, door ze zelf hun gewenste cadeaus te laten kiezen. Ik kies voor een hoge mate van tevredenheid en zet de bestelling in gang.

Ik wil bestellen

Wat klanten zeggen

We waren dit jaar aan de late kant, maar de medewerker van Kerstpakket Online heeft ons keurig geholpen waardoor we niet met lege handen kwamen te staan. De kerstpakketten zijn keurig optijd geleverd en zagen er fantastisch uit. Volgend jaar kom ik zeker weer bij jullie terug.

10 / 10
Hermsen, Groesbeek

De keuze is zo groot, dat we enorm blij waren met de handige filters. Met enkele muisklikken hadden we een mooie selectie van de thema's die we als bedrijf voor ogen hadden. Het bestellen van de kerstpakketten ging eenvoudig en vlot via de site. Erg gebruiksvriendelijk allemaal. Ga zo door!

9 / 10
Marjolijn, Kerkdriel

We hebben gebruik gemaakt van de maatwerk mogelijkheden en dit met volle tevredenheid. Al onze 250 medewerkers waren zeer enthousiast en tevens verrast met de mooie inhoud. Het gepersonaliseerde kerstkaartje in de doos zorgde voor het totaalplaatje. Kerstpakket Online is een klant rijker, want wij komen volgend jaar zeker weer terug!

10 / 10
Van Baken, Boxtel

Het keuzekado is het hele jaar een mogelijkheid

Niet alleen voor kerst geeft u uw medewerkers een cadeau waar ze blij van worden. Het keuzekado is ook geschikt voor gelegenheden zoals pensioen, verjaardagen, bedankjes, jubilea en andere moment die waarin het personeel een beloning verdient. Wij houden het hele jaar door onze voorraad, waardoor u het personeel ook op een ander moment in het zonnetje kan zetten. We zetten dan een algemene webshop op met jullie bedrijfskleuren, welkomsttekst en logo waaraan de inlogcodes gekoppeld zijn. Zo kunnen de werknemers op elk moment zelf kado's kiezen.

Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!

085 301 22 55 NL 0031 85 - 301 22 55 BE keuzeconcept@kerstpakketonline.nl Ma t/m vr van 9:00 - 17:00 uur
Hoge mate van tevredenheid
Personeel kiest zelf
Ontzettend veel keuze
Kies uit +1000 kado's
Eigen webshop
Opmaak in jullie huisstijl
Géén verborgen kosten
Gratis thuis geleverd (NL & BE)
Keuze kerstpakketten

Wat kost het keuzekado?

Het keuzeconcept komt niet met verborgen kosten. U bepaalt zelf hoeveel u uitgeeft. Boven een orderwaarde van 750 euro bezorgen wij de cadeauboxen kosteloos naar de bedrijfslocatie. Onder de 750 euro, kost het verzenden van de cadeauboxen naar uw bedrijfsadres 15 euro. De gekozen kado's worden kosteloos naar de adressen van uw medewerkers gestuurd, binnen Nederland en België.

Rekenvoorbeeld:

70 medewerkers x 35 euro = 2.450 euro.
Het orderbedrag is meer dan 750 euro, dus er zijn geen verzendkosten voor het versturen van de cadeauboxen naar uw bedrijfsadres in Nederland.

Inbegrepen:

  • Webshop opzetten
  • Levering van de gekozen kado's naar huisadres van het personeel binnen Nederland en België
  • Cadeaubox met voucher en kerstkaart

Wat ontvang ik?

U ontvangt een eigen webshop in de kerstsfeer met uw bedrijfskleuren, logo en welkomsttekst. Een luxe cadeaubox met voucher en kerstkaart die u kunt weggeven tijdens de kerstborrel OF wij versturen een e-mail met de e-voucher op een afgesproken datum. De e-mail bevat het bedrijfslogo, een eigen tekst en onderwerpregel en de naam van de medewerker in de aanhef. Hoge tevredenheid en blije gezichten, omdat uw medewerkers zelf hun kadootjes mogen uitzoeken. Vernieuwd assortiment met meer dan duizend kado's om uit te kiezen in verschillende categorieën: Sieraden, Belevenissen, Cadeaukaarten, Cadeaus & Gadgets, Decoratie, Goede Doelen, Elektronica, Dagjes Weg, Tijdschriften & Boeken, Verzorging en nog veel meer. Snelle levering van de gekozen cadeaus. Behulpzame klantenservice die speciaal is ingericht voor het keuzekado concept.
Keuze geschenk

Wat nu?

Vraag vrijblijvend een voorbeeldwebshop aan of plaats direct een bestelling. Als u een voorbeeld wil zien van de webshop en het assortiment, vult u het formulier in. U ontvangt binnen vier uur een voorbeeldwebshop en de volgende stappen van ons.

Als u een bestelling gaat plaatsen, vult u het aantal medewerkers alsmede het bedrag per medewerker in. U kunt ook verschillende budgetten otvangen door op de knop “Extra bedrag toevoegen” te klikken. Nadat u de bestelling hebt ingediend, ontvangt u van ons de volgende stappen.

Wij wensen u veel succes met het keuzekado. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze supportafdeling.

Direct bestellen
Toevoegen aan winkelwagen
Bedrag
Aantal stuks
Extra bedrag toevoegen
Voeg toe aan winkelwagen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op
Cookies op Kerstpakket Online. Kerstpakket Online gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren