Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Trolley kerstpakketten collectie

Een overzicht van de mooiste trolley kerstpakketten vindt u bij Kerstpakket Online. Ga goed voorbreidt op reis of neem een bezoekje aan je favoriete stad. De meeste trolley's hebben een cabinsize formaat en zijn bij uitstek zeer geschikt voor een onvergetelijke reis. Bekijk alle koffer kerstpakketten en verras uw hardwerkend personeel.
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
De mooiste trolley kerstpakketten voor een onvergetelijke reis

Een trolley kerstpakket voor de echte reiziger

U bent op zoek naar kerstpakketten met trolley. Wij bieden u een breed assortiment aan kerstpakketten. De collectie bevat ook de immens populaire koffer en trolley kerstpakketten. Wees er overigens bijtijds bij, want de trolley kerstpakketten zijn razend populair en al vaak in een vroeg stadium uitverkocht.  

Geef een trolley als kerstpakket

In deze tijd is het opdoen van ervaringen en belevenissen bijna belangrijker geworden dan het ontvangen van kado's. Wanneer u kiest voor trolley kerstpakketten, zit u altijd goed. U biedt de ontvanger naast fooditems een handige en bruikbare trolley en hiermee kunnen ze heerlijk op reis. De trolleys zijn lichtgewicht, cabinsize en makkelijk mee te nemen. Een ideaal kerstpakket. 

Kerstpakketten met trolley: Culinair of wellness?

Onze kerstpakketten met trolley zijn stuk voor stuk goed gevuld. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit Zwart Wit Gekleurd – Tasje gepakt, en Proef de Wereld. Bij Proef de Wereld krijgt de ontvanger bijvoorbeeld diverse lekkere snacks zoals pretzels, fudge, tukkies en appelsap. Tasje gepakt biedt een handige sporttas, radler en heerlijke pinda's. Het kerstpakket Zwart Wit Gekleurd heeft een wat luxe uitstraling door zijn zwart-wit verhouding en biedt onder andere een WALRA baddoek, Royal Club Tonic en pepermuntkussentjes. Kiest u voor Wok dan haalt u specifiek, de culinaire aziatische wereld in huis. Zoals u kunt zien, is er genoeg keuze wanneer u op zoekn bent naar een kerstpakket met trolley.

Kerstpakketten met trolley ook als maatwerkproduct leverbaar?

Misschien bent u enthousiast geworden om uw medewerkers en/of zakenrelaties een goed gevulde trolley kado te doen, maar vindt u niet direct een geschikt trolley kerstpakket wat volledig voldoet aan uw wensen. Bij een afname van 100 stuks kunt u kiezen voor maatwerk. Onze adviseurs gaan dan samen met u kijken wat er mogelijk is en streven naar koffer kerstpakketten die volledig voldoen aan uw eigen wensen. Ideaal voor wanneer u inspiratie hebt gehaald uit andere geschenken zoals het schaaltjes kerstpakket of uit bijvoorbeeld het manden kerstpakket.

Een mooi trolley koffer kerstpakket overzicht

Vragen of onduidelijkheden?

Heeft u vragen, onduidelijkheden of speciale wensen inzake een trolley kerstgeschenk, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze supportafdeling zit tijdens kantooruren voor u klaar.

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...