Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Huiszending naar thuiswerkers

We bieden de service aan om kerstpakketten 'huiszending klaar' te maken. Dit betekent dat wij de pakketten verzendklaar maken en voorzien van de juiste etiketten, waarna we ze overdragen aan een externe pakketdienst die zorgdraagt voor de levering naar huisadressen in Nederland en Belgie.

Kosten huiszending NL > Traditioneel kerstpakketNL : vanaf €9,95 ex btw per pakket
Kosten huiszending BE > Traditioneel kerstpakketBE : vanaf €12,95 ex btw per pakket

We bieden deze service aan, echter de risico's en verantwoordelijkheden bij huiszendingen liggen volledig bij de opdrachtgever. Denk hierbij aan breuk, schade, te late leveringen etc etc. Hieronder wordt een creatief en coronaproof alternatief benoemd.

Huisadressen aanleveren

Wenst u de kerstpakketten naar thuiswerkers (prive-adressen van de medewerkers) te sturen, neem dan contact met ons op. Wij sturen u vervolgens een excelbestand waar de huisadressen ingevuld kunnen worden.
 
Bij huiszendingen spreken we van een verzenddatum en niet van een leverdatum. Op de verzenddatum dragen wij de kerstpakketten over aan de pakketdienst. Dit heeft ermee te maken dat pakketdiensten geen garanties kunnen geven op een 24-uurs levering, vanwege de gigantische drukte rondom de feestdagen.

Ons advies

De huidige situatie rondom de pandemie vraagt om creatieve oplossingen en het uitsluiten van zo veel mogelijk risico's. 
 
Wij raden onze klanten aan om de kerstpakketten te laten bezorgen op het bedrijf. Net zoals in voorgaande jaren. Organiseer een soort van ophaaldag, waarin de medewerkers binnen afgesproken tijdsvakken hun kerstpakket persoonlijk kunnen ophalen. Kleed deze middag sfeervol aan met een marktkraampje en deel heerlijke wafels en gluhwein uit. Wellicht is er een medewerker, stagiair, neefje of nichtje die deze leuke middag wilt organiseren.

Deze creatieve oplossing heeft vele voordelen en deze zijn onder andere:

Verantwoordelijkheid

Uit ervaring weten wij dat de pakketdiensten het gigantisch druk hebben rondom de feestdagen. Vanwege de pandemie en de maatregelen zullen zij het dit jaar nog drukker hebben. Wij bieden de huiszending-service aan, echter de volledige risico's en verantwoordelijkheden liggen bij de opdrachtgever. Er kan geen enkele aanspraak gedaan worden op Kerstpakket Online. Denk creatief en voorkom risico's.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...