Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Bezorging & bijbehorende kosten

Kerstpakketonline.nl biedt u de mogelijk om zelf te bepalen wanneer uw pakketten worden afgeleverd. Door onze samenwerking met erkende transportbedrijven kunnen wij u een levergarantie geven van maar liefst 98%. De bestelling wordt op de door u geselecteerde afleverdatum afgeleverd tussen 08:00 en 18:00 uur.  

Belangrijk om rekening mee te houden

Helaas hebben wij en onze chauffeurs geen invloed op externe omstandigheden zoals noodweer of verkeersdrukte. Wij vragen daarvoor uw begrip. We benadrukken daarom nogmaals om bij het kiezen van een geschikte afleverdatum, een paar dagen speling te rekenen. Kies daarom niet voor een levering op het laatste moment om teleurstellingen te voorkomen! 

Wij kunnen u geen indicatie geven over tijdszones van leveringen. De vervoerder maakt gebruik van planningen die niet beschikbaar zijn voor ons. Gelieve er voor te zorgen dat iemand aanwezig is om de pakketten in ontvangst te nemen. 

Wij verzoeken u ook na aflevering te controleren op eventuele beschadigingen en/of de geleverde aantallen correct zijn. Mocht er eventuele beschadigingen aanwezig zijn en/of geen correcte levering, dan kunt u hiervan melding maken bij de desbetreffende chauffeur. 

Tenslotte biedt Kerstpakketonline.nl de mogelijkheid om pakketten op verschillende vestigingen of locaties af te leveren. Dit geldt voor zowel Nederland als België.

Transport per vrachtwagen

De pakketten worden normaliter op pallets geplaatst en vervolgens geseald. Is de afleverlocatie slecht of moeilijk te bereiken? Dan verzoeken wij u vriendelijk om dit tijdig door te geven zodat hier rekening mee kan worden gehouden.

Onder het orderbedrag van €600,- hanteren wij een standaard pallettarief van €44,95,- (exclusief btw) in Nederland. Boven de €600 excl BTW gelden er geen transportkosten.

De transportkosten voor België verschillen met die van Nederland. De reden hiervoor is overslag. Voor orders uit België wordt ten alle tijde een standaard pallettarief van €54,- (exclusief btw) gerekend.

Huis-aan-huis leveringen

Naast bulktransporten biedt Kerstpakketonline.nl ook de mogelijkheid om losse pakketten te laten bezorgen. Voor deze mogelijkheid worden externe pakketdiensten ingeschakeld. Let op, bij gebruik van deze optie gelden andere tarieven. Het tarief voor adressen binnen Nederland is een bedrag van €9,95,- (exclusief btw). Informeer naar de verzendprijs bij aantallen boven de 100 stuks.
Het tarief voor adressen in België is €12,95,- (exclusief btw). Bij eventuele schade en/of vertraging van de levering is Kerstpakketonline.nl niet verantwoordelijk. 

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...