Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Alternatieve Kerstpakketten Assortiment

Bent u opzoek naar de nieuwste alternatieve kerstpakketten? Kerstpakket heeft alle alternatieve kerstpakketten voor u op een rijtje. Door het brede assortiment heeft u altijd veel keuzemogelijkheden tot uw beschikking. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere collega wel een leuk origineel kerstpakket beschikbaar is, dat bij die persoon past. Neemt u snel een kijkje en kies een leuk alternatief kerstpakket voor uw collega.

Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Alternatief
Sorteren op:
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
grootste assortiment aan kerstpakketten online verkrijgbaar

Variatie in kerstpakketten

Ieder jaar is het weer een opgave om uw medewerkers te verrassen met een origineel kerstpakket. Voor veel bedrijven is het lastig om ieder jaar weer iets nieuws te komen in het kerstpakket voor de werknemers. Kerstpakket online biedt u hierin de helpende hand. Wij beschikken namelijk over een assortiment met meer dan 825 verschillende kerstpakketten. Dit assortiment is dan ook opgedeeld in verschillende thema’s, artikelen, prijsklassen en kleuren. Naast deze kerstpakketten heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een wijnkado. Daarnaast kunt u gebruik maken van het bonuscadeau. Twee weken na de leverdatum zult u van ons een e-mail ontvangen met daarin het bonuscadeau waarmee u het cadeau kunt verzilveren.

Uw alternatieve kerstpakket

De alternatieve kerstpakketten van Kerstpakket online zijn uniek en willen uw collega graag verrassen. Zorg ervoor dat het kerstpakket dat u besteld bijdraagd aan een goed milieu, doormiddel van een verantwoord kerstpakket te bestellen. U kunt het kerstpakket ook laten personaliseren.  Zo kunt u het kerstpakket voorzien van een op maat gemaakt logo en kunt u ook een persoonlijke boodschap achter laten voor uw collega. Met het schenken van een persoonlijk kerstpakket, voelt uw collega zich extra gewaardeerd. Wilt u liever zelf een alternatief kerstpakket voor uw werknemers samenstellen? Maakt u zich dan geen zorgen, ook dit kan bij Kerstpakket online. U kunt namelijk via onze maatwerk pagina zelf kiezen welke producten u in het kerstpakket voor uw werknemers stopt. Aan het zelf samenstellen van het alternatieve kerstpakket zit een minimale afname van 100 stuks.

Bestel uw alternatieve kerstpakket online

Unieke producten

De alternatieve kerstpakketten zitten vol met producten die voortkomen uit de nieuwste trends. Dit zorgt voor echte kwaliteitsproducten die uniek zijn. Wanneer u bijvoorbeeld een technisch kerstpakket besteld, beschikt u over een kerstpakket met de nieuwste technische producten. Deze kerstpakketten zijn verpakt met kleuren die passen bij het thema en aangevuld met lekkernijen voor tijdens de kerstborrel. Ons assortiment bestaat uit kerstpakketten met zowel food als non-food producten die geschikt zijn voor ieder budget. Zo kunt u ervoor kiezen om een kerstpakket te bestellen met verschillende wijn of bier soorten. Liever geen dranken in uw kerstpakket? Kies dan voor een kerstpakket zonder alcohol.

Wilt u meer weten over ons kerstpakketten assortiment? Neemt u dan gerust contact op met de klantenservice. Zij staan op werkdagen van 9:00 – 17:00 voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en onduidelijkheden.

 

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...