Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Landen

Landen kerstpakketten zijn kerstpakketten die gefocust zijn op de producten en lekkernijen uit een specifiek land. Denk hierbij aan een Italiaans kerstpakket met verschillende pasta’s en pizza’s.
De landen kerstpakketten worden door veel mensen gebruikt en is een erg populair thema.  Selecteer uw favoriete land in de menubalk op de pagina en kom zo tot uw favoriete landen kerstpakket.

Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. +31 (0)85 301 22 55 service@kerstpakketonline.nl

Populaire landen

Wanneer u een landen thema wilt kiezen voor u kerstpakket, bent u bij kerstpakket online aan het juiste adres. Stel u van tevoren eens de vraag welke buitenlandse gerechten u het meest aanspreken. Filter vervolgens hieraan uw favoriete landen thema om zo tot uw perfecte kerstpakket te komen. Gerechten uit andere landen zijn zeer populair in Nederland en daardoor worden de landen kerstpakketten ook veel gekozen.
 

Beoordeeld met een:
9.2/10
Betaal achteraf Assortiment met 800+ kerstpakketten Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling
Populaire kerstpakketten met landen thema's

Blog post titel

Betaal de factuur na ontvangst van de bestelling. Deze optie bieden wij aan tot een maximale ordergrootte van €10.000 incl btw.

Lees meer

Inhoud landen kerstpakketten

De landen kerstpakketten zijn zo samengesteld dat u kunt genieten van de beste specialiteiten uit het desbetreffende land. Bovendien zijn de kerstpakketten zo versierd, dat u aan de buitenkant kunt herkennen welk landen thema het kerstpakket bezit. De inhoud van de kerstpakketten bestaat uit de heerlijkste gerechten uit het desbetreffende land. Zo kunt u kiezen voor Spaanse tapas of Italiaanse pasta’s.

Zelf laten kiezen

Kerstpakket online geeft u de mogelijkheid om zelf een landen kerstpakket samen te stellen. Dit kan aan de hand van maatwerk. Op deze pagina kunt u aangeven welke producten u in het landen kerstpakket wil hebben. En zo komt u ook niet voor onverhoopte verassingen te staan.

Contact

Indien er vragen zijn over de landen kerstpakketten kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Onze klantenservice is van 9:00 – 17:00 bereikbaar per chat, mail of telefoon. Zij helpen u graag bij het vinden van uw landen kerstpakket

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...