Facebook pixel

Klantbeoordeling 9.2/10
Pakketten filteren

Verantwoorde kerstpakketten assortiment

Bent u opzoek naar kerstpakketten met producten die op een duurzame manier zijn verkregen? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Met het verantwoorde kerstpakket denkt u niet alleen aan het kerstpakket voor uw personeel, maar denkt u ook gelijk aan de maatschappij. De producten binnen de kerstpakketten zorgen voor geen enkele schade voor mens of milieu. Neemt u snel eens een kijkje op deze pagina!

Actieve filters Herstel filters
Thema: Verantwoord
Sorteren op:
Hulp nodig? Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor! Stel hier je vraag
Prijs
Gewenst aantal
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
de nieuwste producten die op een verantwoorde manier zijn verkregen in uw kerstpakket

Waarom verantwoorde kerstpakketten?

De verantwoorde kerstpakketten van Kerstpakket online zijn samengesteld met de drie P’s in het achterhoofd. Dit zijn People, Planet en Profit. De producten binnen ons kerstpakket belasten het milieu niet, omdat ze onder goede omstandigheden zijn geproduceerd. Met de verantwoorde kerstpakketten geeft u ook aan uw collega’s aan dat jullie als organisatie zijnde bezig zijn met een bewust leven. De verantwoorde kerstpakketten hoeven overigens niet duur te zijn. U kunt op onze website eenvoudig aangeven in welke prijs u voor het kerstpakket wilt betalen. Naast de verantwoorde kerstpakketten, kunt u ook kiezen voor kerstpakketten met producten die op een eerlijke manier zijn verkregen. Deze Fair-trade kerstpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen.

Bijdragen aan het milieu

Bedrijven spelen een belangrijke rol in de CO2-uitstoot. Kerstpakket idee wil hieraan een positieve bijdrage leveren door het aanbieden van verantwoorde kerstpakketten. Duurzame producten zorgen voor een beter milieu en hebben een toekomstgerichte benadering. Met onze nieuwe kerstpakketten collectie proberen we dan ook bij te dragen aan deze toekomstgerichte visie. Wilt u liever een kerstpakket dat gericht is op een ander thema? Bekijk dan eens ons Modern kerstpakket.

Zelf een verantwoord kerstpakket samenstellen

De kerstpakketten van van Kerstpakket online zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Zo kunt u een groot maar ook een klein kerstpakket bestellen. Wij geeft u de mogelijk om ook zelf te kiezen welke duurzame producten u in het kerstpakket voor uw collega’s wil hebben. Dit kunt u doen via onze maatwerkpagina. Hier kunt u zeer eenvoudig het formulier invullen met uw wensen wat betreft het duurzame kerstpakket. Aan het zelf samen stellen van het duurzame kerstpakket zit een minimale afname van 100 stuks.

kerstpakketten met producten die bijdragen aan een goed milieu doordat ze op een verantwoorde manier zijn verkregen

Contact opnemen

Wanneer het bij u nog niet helemaal duidelijk is wat er precies in een duurzaam kerstpakket zit, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Ook voor andere vragen of onduidelijkheden kunt u iedere werkdag van 9:00 – 17:00 bij ons terecht. Contact opnemen is mogelijk per mail, telefoon of chat. Wij wensen u veel succes bij het vinden van het ideale kerstpakket voor uw collega’s.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op