Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Food

Bent u opzoek naar een kerstpakket dat gericht is food? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres! Geef uw collega's de gelegenheid om ultiem te genieten tijdens de feestdagen aan de hand van de lekkerste hapjes en drankjes. Het geven van een kerstpakket is een klein stukje waardering wat je kunt geven als werkgever zijnde. Met deze kerstpakketten zal uw collega dat zeker zo voelen.

Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. +31 (0)85 301 22 55 service@kerstpakketonline.nl

Meest populaire kerstpakketten

Food kerstpakketten zijn de kerstpakketten die nog steeds het meeste worden verkocht.
Een origineel 'standaard' kerstpakket bestaat voornamelijk uit food artikelen. De food kerstpakketten zijn momenteel nog steeds een van de meest verkochte kerstpakketten. Met een food kerstpakket kunt u uw collega eenvoudig verwennen. Het is ook iets waarmee u uw collega altijd blij mee kunt maken. Wij beschikken binnen ons assortiment over veel verschillende food kerstpakketten. Neemt u gerust eens een kijkje op deze webpagina.

Beoordeeld met een:
9.2/10
Betaal achteraf Assortiment met 800+ kerstpakketten Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling
Populaire food kerstpakkettens

Blog post titel

Betaal de factuur na ontvangst van de bestelling. Deze optie bieden wij aan tot een maximale ordergrootte van €10.000 incl btw.

Lees meer

Food kerstpakket bestellen?

Food kerstpakketten zijn er in alle soorten en maten. Zo beschikt ons assortiment over food kerstpakketten die zich richten op verschillende dranken. Denk hierbij aan koffie kerstpakketten, wijnpakketten en bier kerstpakketten. Daarentegen zijn er ook food kerstpakketten die zich richten op chocola of vlees. Kerstpakket Online probeert voor iedereen een kerstpakket te hebben. Ons assortiment bestaat mede ook uit de halal kerstpakketten.

De populaire foodkerstpakketten

Ons assortiment is rijk aan food kerstpakketten. Tijdens de kerstdagen zijn er altijd een aantal in het oog springende food kerstpakketten. Dit komt mede door de periode van het jaar waarin we zitten. De meest populaire food kerstpakketten zijn de bier, wijn en champagne kerstpakketten. Veel werkgevers kiezen ervoor om de collega's dan ook een kerstpakket cadeau te doen waarmee ze kunnen proosten! Een andere trend die zich voordoet is dat steeds meer mensen kiezen voor een halal kerstpakket.

Liever iets anders?

Wanneer u opzoek bent naar iets totaal anders dan een food kerstpakket, heeft u bij Kerstpakket Online de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende thema's en artikelen. Zo heeft u de keuzemogelijkheid uit duurzame kerstpakketten tot beauty kerstpakketten. Ons assortiment is rijk aan veel verschillende thema's. Binnen de artikel kerstpakketten zijn de kerstpakketten gericht op een specifiek artikel. Denk hierbij aan een speaker of een BBQ.

Contact

Het kan natuurlijk onverhoopt voorkomen dat er onduidelijkheden zijn over de foodkerstpakketten. U kunt dan op werkdagen van 9:00 tot 17:00 contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt contact opnemen per telefoon, mail en chat.

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...