Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Unieke Kerstpakketten Collectie

Wanneer u opzoek bent naar een kerstpakket dat anders is dan een standaard traditioneel food kerstpakket, bent u hier helemaal op de juiste plek. De unieke kerstpakketten van Kerstpakket online geven u en uw werknemers net wat anders dan een ‘normaal kerstpakket’. Kies uw unieke kerstpakket en plaats het geheel eenvoudig in de winkelwagen. Wij wensen u veel succes met shoppen!

Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Uniek
Sorteren op:
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Kerstpakketten met unieke producten vindt u nu binnen ons kerstpakketten assortiment

Exclusieve producten

Door de unieke kerstpakketten vanKerstpakket Online zal uw collega met trots terugkijken op het afgelopen jaar. Dit komt dan ook mede door de inhoud van de kerstpakketten. De unieke kerstpakketten zijn goedgevuld met exclusieve producten gebaseerd op trends uit onze maatschappij. Wanneer we spreken over onze unieke kerstpakketten, kunt u ook zeker verwachten dat we met iets speciaals komen. Ieder jaar proberen we ons assortiment weer aan te vullen met exclusieve producten. Daarnaast bestaan onze unieke kerstpakketten uit een exclusieve verpakking en kleurstelling. Op deze manier zorgt Kerstpakket online ervoor dat de kerstpakketten naast een unieke inhoud ook over een goede uitstraling beschikken.

Kerstpakket online biedt klanten de mogelijkheid om een deel van de opbrengst te laten doneren aan goede doelen. Bij het kiezen van een goede doelen kerstpakket kunt u kiezen tussen ons gehele assortiment.

Unieke kerstpakketten assortiment

Met de trendy kerstpakketten kunt u dit jaar zeker indruk maken op uw personeel. Het assortiment bestaat dit jaar namelijk opnieuw uit producten die in deze tijd zeer bruikbaar zijn. Zo kunt u bij Kerstpakket online kiezen voor een kerstpakket met speaker of slowcooker. Deze unieke producten zult u niet overal terugzien in kerstpakketten. De kerstpakketten zijn aangevuld met verschillende lekkernijen en dranken. Bent u iemand die liever erop uit gaat tijdens de feestdagen? Bekijk dan snel ons op reis kerstpakket. Met de op-reis kerstpakketten heeft alles in huis om er een leuke vakantie van te maken. 

Binnen onze kerstpakketten collectie vindt u de nieuwste unieke producten

Uniek en op maat

Wilt u liever zelf een kerstpakket samenstellen met unieke producten? Dan hoeft u zich bij Kerstpakket online geen zorgen te maken. Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 825 verschillende kerstpakketten. Hiermee heeft u genoeg keuzemogelijkheden om uw collega te bedanken voor de bewezen diensten van het afgelopen jaar. Naast het kiezen uit onze kerstpakketten op de website kunt u er ook voor kiezen om zelf een kerstpakket samen te stellen. Dit is mogelijk op onze maatwerk pagina. Door middel van het formulier in te vullen kunt u zeer eenvoudig aangeven wat uw wensen zijn. U kunt ervoor kiezen om een groot kerstpakket te bestellen, maar u kunt ook een mini kerstpakket bestellen. De kerstpakketten van Kerstpakket online zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten.

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...