Klantbeoordeling 9.2/10
Pakketten filteren

Op reis kerstpakketten assortiment

Veel mensen houden van reizen en stedentrips en gaan meermaals per jaar op vakantie. De op reis kerstpakketten sluiten hier fantastisch op aan. De pakketten zijn gevuld met artikelen die meegenomen kunnen worden op reis. Denk aan een trolley, reismappen, tasjes en meer. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt snel het gewenste kerstpakket.

Actieve filters Herstel filters
Thema: Op reis
Hulp nodig? Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor! Stel hier je vraag
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten voor echte reis fanaten met eten en reisaccessoires

Op reis kerstpakketten assortiment

Veel mensen houden van reizen en stedentrips en gaan meermaals per jaar op vakantie. De op reis kerstpakketten sluiten hier fantastisch op aan. De pakketten zijn gevuld met artikelen die meegenomen kunnen worden op reis. Denk aan een trolley, reismappen, tasjes en meer. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt snel het gewenste kerstpakket.

Een onvergetelijke trip maken

De kerstperiode is weer aangebroken. Velen kijken in de kerstperiode terug, of blikken vooruit wat ze komend jaar willen ondernemen. Een onderwerp dat in deze gesprekken veel aan bod komt is reizen. Een reis staat bij de meeste mensen jaarlijks op de planning en dat thema willen ze graag terugzien in het eindejaarsgeschenk. Of het nu in eigen land is, in Europa of buiten Europa, met de caravan, in een hotel of hostel, iedereen reist op zijn eigen manier. Ook uw medewerkers trekken er graag op uit. Tijdens hun reis komen ze weer tot rust en besteden ze volop tijd aan hun partner, gezin of vrienden. Op reis kerstpakketten zijn dan ook razend populair, ieder jaar weer. Het zijn pakketten met handige reisaccessoires die ze kunnen gebruiken tijdens hun reis. En of deze reis nu volgend jaar plaatsvindt of over enkele jaren, het zijn handige accessoires die altijd een keer van pas komen. Kerstpakket Online biedt een breed assortiment aan op reis kerstpakketten. Bekijk het volledig aanbod op de webshop en laat u verrassen door de avontuurlijke en veelzijdige pakketten.

Wereldreizigers

Op reis kerstpakketten zijn al jaren een van de grootste en populairste pakketten van Kerstpakket Online en behoren tot de categorie grote kerstpakketten. Nederlanders zijn dan ook echte reizigers, in hart en nieren. Ze komen overal ter wereld, of het nu in Afrika, Zuid-Amerika of Europa is. Niet alleen verre reizen zijn in trek, ook weekendjes weg, stedentrips en zonvakanties. Daarnaast zijn er nog reizen die speciaal georganiseerd worden voor reizigers met speciale interesses, zoals golfvakanties, duikvakanties, yogavakanties en singelreizen. De op reis kerstpakketten van Kerstpakket Online sluiten aan op alle type reizigers. Ongeacht wat uw budget of reiswensen zijn, er zijn tal van mogelijkheden die gegarandeerd in de smaak vallen bij uw reislustige medewerkers.

Op reis kerstpakketten

Bij Kerstpakket Online vindt u vele op reis kerstpakketten voor mannen en vrouwen. Naast dit thema is er ook een speciale categorie met een kerstpakket voor mannen of speciaal voor vrouwen. Om snel en makkelijk een passend kerstpakket voor uw medewerkers te vinden is ons advies om voor uw zoektocht een budget vast te stellen. Hebt u een budget van twintig euro of veertig euro? Daarnaast kunt u vooraf een afweging maken tussen een volumepakket met foodartikelen of een op reis kerstpakket met een mooi product inclusief foodartikelen. En hebt u al eens nagedacht over het logistieke gedeelte? Moet de aflevering op een locatie plaatsvinden, of verspreid over meerdere locaties? Maak uw wensen inzichtelijk zodat u nog makkelijker en sneller een passend op reis kerstpakket vindt bij Kerstpakket Online. Geef uw wensen aan in de filters op de webshop en laat u verrassen door het veelzijdige aanbod. Mocht u nog vragen hebben of advies nodig hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met onze professionele klantenservice.

Maak onvergetelijke reizen of stedentrips met de reis kerstpakketten van Kerstpakket Online

Vragen of meer informatie over een reis kerstpakket?

Kerstpakket Online biedt een professionele klantenservice waar u met uw vragen over op reis kerstpakketten terecht kunt. Of u nu een vraag hebt over de inhoud van een op reis kerstpakket, over een specifiek product zoals de reiskoffer of weekendtas, of als u advies wilt, onze professionals staan graag voor u klaar. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren bereikbaar via service@kerstpakketonline.nl of +31 (0)85 301 2255.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kerstpakket Online
Verkopen jullie Op Reis Kerstpakketten?

Ja hoor. Ons assortiment bevat ook een reisthema en dat betekent dat er ook kerstpakketten zijn met reis gerelateerde artikelen en accessoires. Neem gerust een kijkje.

Kerstpakket Online
Kan ik als particulier ook bestellen?

Jazeker, zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons op reis kerstpakketten bestellen. Het enige verschil is dat een particulier de btw fiscaal kan aftrekken.

Kerstpakket Online
Tot wanneer kan ik een order plaatsen?

Het antwoord is eenvoudig, zo lang de voorraad strekt! Voorraden zijn niet onbeperkt en dat betekent dat u niet te lang moet wachten met het doorvoeren van uw bestelling.

Kerstpakket Online
Hebben jullie een showroom?

Ja, wij hebben een showroom en deze is op afspraak te bezoeken. Hierbij geldt een minimale afname van 100 pakketten. Neem altijd even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op