Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Over ons

BinQ is een dynamische bedrijf waarvan de grondleggers al jaren meedraaien in de wereld van eindejaarsgeschenken als kerstpakketten, wijngeschenken en andere kerstgeschenken. Wanneer u op zoek bent naar een eindejaarsgeschenk, kunnen wij u mededelen dat u bij ons de juiste service geniet en tevens de meest originele kerstpakketten aantreft.

BinQ heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd, bestaande uit gerenommeerde bedrijven en organisaties in betreffende branche. Mede door ons huidige netwerk zijn wij in staat om elk jaar opnieuw exclusieve en originele kerstpakketten aan u te presenteren. Ons team van vakkundige marketeers, magazijnmedewerkers en accountmanagers beginnen elk jaar voor de zomermaanden met het samenstellen van de eindejaarsgeschenken. U begrijpt dat wij ons vak serieus nemen en elk jaar weer voor verassingen willen zorgen!

Ons 'Unique Selling Point' is het aanbieden van hoogwaardige en originele kerstpakketten en eindejaarsgeschenken tegen een aannemelijke prijs. Daarnaast geeft u bij ons aan wanneer en waar u uw bestelling geleverd wilt hebben. Ons team zorgt dan voor een correcte levering van uw eindejaarsgeschenken en kerst relatiegeschenken.

Eindejaarsgeschenken

Onze collectie aan eindejaarsgeschenken en kerstpakketten worden in de webshop gepresenteerd. Onze webshop is 24/7 bereikbaar waardoor u zelfs in de avonduren of 's nachts een bestelling kunt plaatsen. Onze medewerkers zullen uw eindejaarsgeschenken-bestelling de volgende morgen opnemen waardoor een snelle afhandeling een feit wordt. Bij een grote afname van kerstpakketten, kerstgeschenken of andere geschenkpakketten kunt u het beste contact met ons opnemen voor een 'offerte-op-maat'.

Wij hopen dat u middels deze informatie een duidelijk beeld heeft gekregen van onze organisatie. Wanneer u benieuwd bent naar onze collectie eindejaarsgeschenken, vragen wij u vriendelijk om onze webshop te bezoeken.

Wij wensen u dan ook veel plezier tijdens het surfen op onze website. Mocht u vragen hebben dan kunt uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen.

Missie

BinQ heeft een passie voor online media en streeft naar een optimaal gebruiksgemak en een sterk zichtbare klantgerichtheid. Door deze drie peilers te combineren tracht BinQ iedere bezoeker in de webshop op zijn of haar wenken te bedienen. Online veilig en snel bestellen, een ruime keuze uit hoogwaardige artikelen en een accurate klantenservice, dat is waar BinQ voor staat!

Het onderscheidend vermogen van BinQ ligt in het verschaffen van alle mogelijke informatie gerelateerd aan de artikelen in de webshops alsmede een snelle en accurate klantenservice/ helpdesk door middel van de live-chatfunctie. Middels betreffende chatfunctie voorzien wij online bezoekers van persoonlijk advies ten aanzien van producten, bestellen, leveringen etc. Transparantie en duidelijkheid in al haar facetten!

BinQ werkt nauw samen met gespecialiseerde partners, waardoor de hoogte in expertise ongelimiteerd is en blijft. Door diverse specialismen te combineren tracht BinQ zo optimaal mogelijk te voldoen aan uw wensen!

Alle webwinkels van BinQ voldoen aan strenge eisen op het gebied van veiligheid, informatievoorziening, website usability en uiterste gebruiksvriendelijkheid. Tevens bevatten alle BinQ webshops nationale keurmerken waardoor een sterke mate van kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

Meer over BinQ

BinQ concentreert zich op de behoeften van de online consument. Dit doet men door een nauwe interne alsmede externe interdisciplinaire samenwerking, waarbij in samenhang doelen worden nagestreefd. Behoeften van de online consument worden door BinQ vertaald naar innovatieve online initiatieven waarbij elke vorm van kwaliteit en gebruiksgemak te allen tijde voor de consument zichtbaar moeten zijn.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...