Betalen 

De betaling van uw bestelling vindt plaats via een beveiligde verbinding. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt gebruik maken van één van de volgende betaalmethodes:

iDeal
Vertrouwd en veilig betalen via uw eigen bank.
 
Overboeking
Kerstpakketonline.nl biedt ook de mogelijkheid om uw bestelling te betalen via een overboeking. Door middel van internet bankieren boekt u het bedrag naar ons over. Uw bestelling wordt verwerkt zodra uw betaling bij ons binnen is.
 
Creditcard
Uiteraard kunt u ook betalen met uw creditcard. U kunt bij ons terecht met Visa, Mastercard of Maestro.
 
PayPal
Met uw eigen PayPal account kunt u uw betaling eenvoudig en snel voltooien.
 
Mister Cash (België) 
Kerstpakketonline.nl denkt ook aan haar Belgische klanten. Zo is het mogelijk om via Mister Cash eenvoudig en vertrouwd online te betalen.
Na het succesvol afronden van de betaling ontvangt u een factuur op het aan ons doorgegeven e-mailadres.
 
Uitzonderingen
Kort voor de feestdagen in december schakelen wij enkele betaalmethoden uit. Sommige betaalmethoden houden betalingen vast waardoor deze enkele dagen later bij ons binnen komen. Dit houdt in dat wij voor de feestdagen enkel betaalmethoden beschikbaar stellen waarvan de betaling direct binnen komt. Dit maakt mogelijk dat wij bestellingen kort voor de feestdagen alsnog kunnen uitleveren.

Betaling na levering

Het is mogelijk om uw betaling te voldoen na de aflevering. Bij gebruik van deze regeling ontvangen wij graag een officiële bankgarantie. Eventuele extra kosten zijn voor de rekening van de klant. Mocht u interesse hebben in deze regeling kunt u contact met ons opnemen. 

Zo werkt het

400 kerstpakketten

Vergelijken & Kiezen

Voordelig bestellen

Betrouwbare levering

Copyright 2019 - Kerstpakketonline.nl | Juridisch | Sitemap

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...