Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Kleur

Op zoek naar een uniek en sfeervol kerstpakket voor uw relaties of medewerkers?  Met onze kleur kerstpakketten geeft u een origineel kerstpakket met een uniek thema. Bekijk het ruime assortiment kerstpakketten van Kerstpakket Online in verscheidene kleuren en laat u verrassen.

Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. +31 (0)85 301 22 55 service@kerstpakketonline.nl

Kerstpakketten in ieder kleur

U wilt uw medewerkers bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar, hen bedanken voor de fijne samenwerking en met een mooi geschenk het nieuwe jaar inluiden. Is het geven van een standaard kerstpakket dan passend? Ga dit jaar voor iets unieks en geef een kerstpakket in een kleur thema cadeau! Met meer dan 800 unieke kerstpakketten heeft u bij Kerstpakket Online een ruime keuze aan geschenken waar u uit kunt kiezen. Kies voor de kleur van kerst en ga voor een rood thema, stel een fleurig geel pakket samen of zoek een kerstpakket in de kleur passend bij uw onderneming. Alle kerstpakketten zijn gevuld met allerlei lekkernijen en producten in het desbetreffende kleurthema. Maak het kerstpakket helemaal compleet met het toevoegen van een persoonlijk bericht. Met onze kerstpakketten in één kleur geeft u een geschenk die uw medewerkers niet verwachten, zullen onthouden en die zij zeker gaan waarderen.

Beoordeeld met een:
9.2/10
Betaal achteraf Assortiment met 800+ kerstpakketten Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling
Populaire kerstpakketten op kleur

Blog post titel

Betaal de factuur na ontvangst van de bestelling. Deze optie bieden wij aan tot een maximale ordergrootte van €10.000 incl btw.

Lees meer

Kleur kerstpakketten voor elk budget

Wij snappen dat het een dure uitgave kan zijn om aan elke werknemer een uitbundig kerstpakket te geven. Daarom is er bij Kerstpakket Online kleur kerstpakketten voor elk budget te vinden. Met onze filterfunctie kunt u eenvoudig de kleur kerstpakketten filteren op budget. Zo heeft u al vanaf €10,- een uniek kleur kerstpakket vol fijne verwenproducten. Hoe groter uw budget, hoe uitgebreider de kerstpakketten met grotere en meer producten. Wat uw budget ook is: u kunt bij elk pakket van Kerstpakket Online rekenen op een kerstpakket vol kwaliteit producten waarmee u uw medewerkers écht een plezier doet.

Uw eigen kerstpakketten samenstellen?

Wilt u graag uw eigen kleur kerstpakketten samenstellen? Geen probleem! Bij Kerstpakket Online kunt heel eenvoudig kleur kerstpakketten naar wens vullen. Het enige dat u moet doen, is uw wensen in het inschrijfformulier aangeven. Onze kerstpakketspecialisten zullen aan de slag gaan met het samenstellen van uw kleur kerstpakketten op maat. Wij sturen u een foto op van het samengesteld pakket en zullen na uw goedkeuring met passie en zorg uw kerstpakketten vullen. Met de maatwerk service van Kerstpakket Online wordt het geven van een passend eindejaarscadeau heel eenvoudig!

Kerstpakket Online: kwaliteit, service, persoonlijk advies

Verwen uw werknemers of klanten met een heerlijk kleur kerstpakket vol fijne producten. Kerstpakket Online helpt u graag verder met het vinden van kleur kerstpakketten die voldoen aan uw wensen. Neem contact met ons op, telefonisch of via de mail. We geven u graag persoonlijk advies en helpen u bij het samenstellen van een geweldig eindejaarscadeau.

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...