Klantbeoordeling 9.2/10
Heeft u interesse in het keuzekado? Bestel dan direct! Direct bestellen

Inlogcode middels e-voucher of luxe cadeaubox

U kunt ervoor kiezen om de inlogcodes voor de webwinkel aan het personeel te overhandigen middels een coronaproof e-voucher die per e-mail verstuurd wordt of middels een luxe cadeaubox. De cadeaubox bevat een pasje met de inlogcode en een kerstkaartje.

Bij een afname van minimaal 25 stuks, heeft u de optie om de luxe cadeaubox in uw bedrijfsjasje te steken. De box zal dan voor een meerprijs van €1,25 per stuk voorzien worden van uw bedrijfskleuren en logo. Ook kan het kerstkaartje bedrukt worden met uw bedrijfslogo en een zelf aangeleverde kerstboodschap.

Cadeaubox keuze concept
Kerstpakket Online
Hoe werkt de e-voucher?
De e-voucher bevat de inlogcode die de werknemer toegang verschaft tot de webshop. Deze code wordt op een afgesproken datum per e-mail naar de medewerker toegestuurd. Deze mogelijkheid is handig als een groot deel van uw medewerkers thuiswerken.

De e-mail kan voorzien worden van uw bedrijfslogo. Ook kan de naam van de medewerker in de e-mail staan en kunt u zelf de tekst en onderwerpregel van de e-mail zelf bepalen.
Kerstpakket Online
Hoe werkt de cadeaubox?
De cadeaubox is een doosje die er sfeervol uitziet. In het doosje vinden uw medewerkers een kerstkaartje met een kerstgroet en een pasje. Dit pasje is voorzien van de unieke inloggegevens van de werknemer. Deze inloggegevens verschaffen de werknemer toegang tot de webwinkel waar hij of zij kerstcadeautjes mag uitkiezen.

Vanaf 25 stuks heeft u voor een meerprijs van €1,25 per stuk de optie om zelf een persoonlijke kerstgroet aan te leveren die wij op de kerstkaartjes drukken. Ook kunt u er dan voor kiezen om de doosjes te laten voorzien van een wikkel met daarop uw bedrijfslogo.
Kerstpakket Online
Versturen jullie de cadeaubox ook naar huisadressen?
Ja, wij kunnen desgewenst de cadeauboxen ook naar huisadressen sturen. Binnen Nederland en België worden de cadeauboxen voor €4,95 per stuk naar de adressen van uw medewerkers gestuurd. U heeft ook de optie om een deel van de boxen naar huisadressen te sturen en een deel naar uw bedrijfslocatie. U voert dan twee losse bestellingen in. In de winkelwagen kiest u bij één bestelling voor huiszending. De andere bestelling versturen wij naar uw bedrijfslocatie.

Kerstshop met bedrijfsuitstraling

Wij creëren voor u een sfeervolle webwinkel waarin uw bedrijfsuitstraling en een gezellige kerstsfeer gecombineerd zijn voor een herkenbare en feestelijke ervaring. Uw personeelsleden kiezen zelf hun cadeautjes in een webwinkel die voorzien is van uw persoonlijke kerstgroet, uw bedrijfskleuren en uw bedrijfslogo.

Keuze webshop
Kerstpakket Online
Wat lever ik zelf aan?
Voor de webshop levert u onder andere zelf de kerstgroet die de medewerkers te zien krijgen en uw bedrijfslogo aan. Nadat u de bestelling geplaatst heeft, sturen wij u een e-mail waarin de volgende stappen staan beschreven. In deze e-mail leest u wat u zelf nog mag aanleveren.
Kerstpakket Online
Is de webwinkel meertalig?
Jazeker, de webshop is beschikbaar in de Nederlandse taal en in de Engelse taal. Uw medewerkers hebben in de webshop een vertaalmogelijkheid, waarmee zij kunnen kiezen tussen Nederlands en Engels.

Uitgebreid assortiment en snel geleverd

Uw medewerkers kunnen op basis van een puntensysteem zelf één of meer cadeautjes uitzoeken in de webshop. Uw personeel heeft de keuze uit Tijdschriften & Boeken, Belevenissen, Cadeaus & Gadgets, Decoratie, donaties aan Goede Doelen, Dagjes Weg, Elektronica, Verzorging, Sieraden, Cadeaubonnen en nog veel meer. Binnen twee werkdagen kunnen de gekozen cadeaus bij de medewerker thuis geleverd worden.

Eigen keuze cadeautjes
Kerstpakket Online
Waaruit bestaat het assortiment?
De medewerker kan in de webshop kiezen uit meer dan 1000 verschillende cadeaus. Deze cadeaus zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: Cadeaus & Gadgets, Tijdschriften & Boeken, Decoratie, Sieraden, Belevenissen, Goede Doelen, Elektronica, Verzorging, Cadeaubonnen, Dagjes Weg en nog veel meer.
Kerstpakket Online
Hoe werkt het puntensysteem?
U bepaalt zelf het budget voor elk kerstpakket. Dit budget wordt omgezet in keuzepunten. 1 euro staat gelijk aan 50 keuzepunten. In de webshop ziet de werknemer hoeveel keuzepunten zij of hij ter beschikking heeft. Ook de prijzen van de cadeaus zijn omgezet in keuzepunten. Hierdoor kunnen de medewerkers lastig achterhalen wat het budget voor de kerstpakketten was.
Kerstpakket Online
Is het bedrag incl of excl btw?
De eigen keuze kerstpakketten zijn met 0% belast. Er is extra ruimte om cadeautjes uit te zoeken, omdat de medewerker niet bedacht hoeft te zijn op btw.
Kerstpakket Online
Wanneer worden de cadeaus geleverd?
De gekozen cadeautjes kunnen in Nederland en België op de huisadressen van uw medewerkers bezorgd worden binnen twee werkdagen.
Cadeaubox met logo voor €1,25 per stuk Bij een bestelling van minimaal 25 cadeauboxen, heeft u de optie om de cadeauboxen te voorzien van een wikkel met uw bedrijfslogo. Het kerstkaartje in de cadeaubox kan dan ook bedrukt worden met uw bedrijfslogo en een zelf aangeleverde kerstgroet van maximaal 3 zinnen.
Gepersonaliseerd Gepersonaliseerde wikkel
Basis Standaard cadeaubox

Kies het verzendtype

1
Luxe cadeauboxen verstuurd naar uw bedrijfslocatie Sfeervolle cadeaubox met een kerstkaartje. In de cadeaubox zit een pasje waarop de unieke inlogcode staat voor de webshop. Alles verzonden naar de bedrijfslocatie. Kosteloze levering vanaf €1000.*

* Dit geldt alleen voor adressen in Nederland. Voor verzending naar België betaalt u €19,95.

2
Luxe cadeauboxen verstuurd naar huisadressen Sfeervolle cadeaubox met een kerstkaartje. In de cadeaubox zit een pasje waarop de unieke inlogcode staat voor de webshop. Verzending naar de huisadressen van het personeel Cadeauboxen thuisbezorgd bij het personeel*

* €4,95 per stuk binnen Nederland en België.

3
E-voucher verstuurd naar e-mailadres van medewerker Stuur de inloggegevens voor de webwinkel naar de medewerker via e-mail. De mogelijkheden:
  • De naam van de medewerker in de aanhef
  • U kiest de onderwerpregel
  • Kies zelf de tekstuele inhoud van de e-mail
  • E-mail inclusief bedrijfslogo
  • Bepaal zelf de verzenddatum van de e-mail.

Ik ben enthousiast over het eigen keuze kerstpakket

Ik geef de medewerkers de vrijheid om zelf cadeaus uit te zoeken. Ik kies voor een hoge mate van tevredenheid en start de bestelling.

Ik wil bestellen

Wat klanten zeggen

We waren dit jaar aan de late kant, maar de medewerker van Kerstpakket Online heeft ons keurig geholpen waardoor we niet met lege handen kwamen te staan. De kerstpakketten zijn keurig optijd geleverd en zagen er fantastisch uit. Volgend jaar kom ik zeker weer bij jullie terug.

10 / 10
Hermsen, Groesbeek

De keuze is zo groot, dat we enorm blij waren met de handige filters. Met enkele muisklikken hadden we een mooie selectie van de thema's die we als bedrijf voor ogen hadden. Het bestellen van de kerstpakketten ging eenvoudig en vlot via de site. Erg gebruiksvriendelijk allemaal. Ga zo door!

9 / 10
Marjolijn, Kerkdriel

We hebben gebruik gemaakt van de maatwerk mogelijkheden en dit met volle tevredenheid. Al onze 250 medewerkers waren zeer enthousiast en tevens verrast met de mooie inhoud. Het gepersonaliseerde kerstkaartje in de doos zorgde voor het totaalplaatje. Kerstpakket Online is een klant rijker, want wij komen volgend jaar zeker weer terug!

10 / 10
Van Baken, Boxtel

Ook leuk voor andere feestelijke gelegenheden

Wist u dat u ook op andere momenten in het jaar kunt kiezen voor een eigen keuze cadeau? Omdat wij voorraadhoudend zijn, heeft u het hele jaar door de mogelijkheid om eigen keuze cadeaus aan uw medewerkers te geven. Zo is een eigen keuze cadeau ook erg leuk voor bijvoorbeeld een promotie, een verjaardag, een bedankje, een jubileum en voor andere feestelijke gelegenheden.

Wij maken voor deze keuzecadeaus een neutrale webshop met uw bedrijfskleuren, logo en een zelf aangeleverde welkomsttekst. Deze webshop is dus niet in de kerstsfeer. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons.

085 301 22 55 NL 0031 85 - 301 22 55 BE keuzeconcept@kerstpakketonline.nl Ma t/m vr van 9:00 - 17:00 uur
Hoge mate van tevredenheid
Personeel kiest zelf
Ontzettend veel keuze
Kies uit +1000 kado's
Eigen webshop
Opmaak in jullie huisstijl
Géén verborgen kosten
Gratis thuis geleverd (NL & BE)
Keuze kerstpakketten

Wat kost een eigen keuze kerstpakket?

De kosten van de eigen keuze kerstpakketten zijn afhankelijk van het aantal werknemers en het budget per werknemer. U komt dus nooit voor verborgen kosten te staan. Daarnaast bezorgen wij bij een bestelling van minimaal €1000 de cadeauboxen gratis bij uw bedrijfslocatie in Nederland of België. Bij een afname van minimaal 25 stuks, kunt u ervoor kiezen om de cadeaubox te laten voorzien van een wikkel met daarop uw bedrijfslogo. Ook kunt er dan voor kiezen om de kerstkaart te laten bedrukken met uw bedrijfslogo en een zelf aangeleverde kerstboodschap. Hiervoor geldt een meerprijs van €1,25 per stuk.

Rekenvoorbeeld:

45 medewerkers x €30 = €1350,-.
Als het bedrag van uw bestelling meer dan €1000 is, leveren wij de cadeauboxen gratis op één adres binnen Nederland of België.

Kosteloos inbegrepen:

  • Het opzetten van de webwinkel
  • Giftbox met een kerstkaartje en pasje
  • Levering van de gekozen cadeaus op huisadressen in Nederland en België

Wat ontvang ik?

Luxe cadeauboxen met een kerstkaartje en pasje voor iedere werknemer of e-vouchers met uw bedrijfslogo, een persoonlijke tekst en aanhef met de naam van de medewerker. Uitgebreid assortiment onderverdeeld in de categorieën: Cadeaubonnen, Cadeaus & Gadgets, Tijdschriften & Boeken, Verzorging, Decoratie, Goede Doelen, Sieraden, Belevenissen, Elektronica, Dagjes Weg en nog veel meer. Kerst webshop in uw bedrijfsjasje gestoken met uw bedrijfskleuren, kerstboodschap en logo. Hoge graad van tevredenheid bij uw medewerkers door de flexibiliteit en keuzevrijheid. Levering aan huis bij uw medewerkers binnen twee werkdagen binnen Nederland en België. Uitmuntende klantenservice die speciaal gericht is op de Eigen Keuze Kerstpakketten.
Keuze geschenk

Volgende stappen

Zou u graag een voorbeeld van de webshop willen bekijken? Dat kan! Als u het formulier rechtsboven invult, sturen wij u binnen vier uur een link naar een voorbeeldwebwinkel. U ontvangt dan ook aanvullende informatie met betrekking tot het eigen keuze kerstpakket.

Bent u al bekend met dit concept en wilt u een bestelling plaatsen? U kunt dan op de bestelknop klikken. U vult het aantal medewerkers en het budget per medewerker in. Als u de wikkel en de kerstkaart met bedrukking van uw bedrijfslogo wilt bij de cadeauboxen, vult u de order aan met €1,25 per medewerker.

Na het plaatsen van de bestelling, sturen wij u verdere instructies per e-mail. Als u nog vragen heeft, kunt u de live-chat gebruiken of telefonisch contact met ons opnemen.

Direct bestellen
Toevoegen aan winkelwagen
Bedrag
Aantal stuks
Extra bedrag toevoegen
Voeg toe aan winkelwagen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op
Cookies op Kerstpakket Online. Kerstpakket Online gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren