Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55
Flexibiliteit & keuzevrijheid

Hoe werkt het

Overhandig de medewerker individuele inloggegevens door middel van een luxe giftbox inclusief giftcard of kies voor een digitale versie in de vorm van een e-voucher. Doormiddel van de inlogcode komt de medewerker in een kerstwebshop die wordt opgemaakt in de uitstraling van uw bedrijf (met een zelf aan te leveren kerstboodschap, bedrijfslogo, bedrijfskleuren en kerstafbeelding).

Op basis van een puntensysteem kan de medewerker 1 of méérdere cadeaus kiezen. Gekozen cadeaus op werkdagen voor 22:00 uur, worden dezelfde dag verzonden!

Gratis voorbeeldshop aanvragen Direct bestellen

Wat krijg ik?

De webshop waarin de ontvanger zijn kado's gaat uitkiezen wordt opgemaakt in de uitstraling van uw organisatie. De webshop wordt voorzien van uw bedrijfslogo, bedrijfskleuren en een door u aangeleverde kerstboodschap. Om de kerstsfeer en het kerstgevoel te optimaliseren wordt er tevens een kerstafbeelding geïmplementeerd. Heeft u een eigen kerstfilmpje, dan kunnen we deze desgewenst implementen.

  • U ontvangt per medewerker een luxe giftbox inclusief giftcard of een mooie e-voucher met eigen tekst en logo. Deze kunt u aan hem/haar overhandigen.
  • Webshop in de kerst- en bedrijfsuitstraling (gecombineerd).
  • Gevarieerd en vernieuwend cadeau-assortiment verdeeld in onder andere de categorieën: Cadeaus & Gadgets, Elektronica, Decoratie, Sieraden, Verzorging, Dagjes Weg, Tijdschriften & Boeken, Cadeaukaarten, Belevenissen, Goede doelen en nog veel meer...!
  • Keuzevrijheid en flexibiliteit, waardoor er een hoge tevredenheid ontstaat bij de medewerkers.
  • Snelle levering van de gekozen cadeaus naar het thuisadres van de medewerker.
  • Uitstekende klantenservice speciaal gericht op de Eigen Keuze Kerstpakketten.
Flexibiliteit & keuzevrijheid

Kies een giftbox

De giftbox overhandigt u op de kerstborrel aan de medewerkers. In de giftbox zit de giftcard met daarop inloginstructies met betrekking tot de webshop.

Vanaf 25 stuks wordt de sluitzegel van de giftbox voorzien van uw bedrijfslogo. De kerstkaart in de giftbox wordt voorzien van het bedrijfslogo en een door u aangeleverde kerstgroet. Onder de 25 stuks ontvangt u een giftbox inclusief kerstkaartje met daarop de tekst 'Fijne Feestdagen'.

Standaard
Eigen huisstijl wikkel
Beoordeeld met een:
9.2/10
Betaal achteraf Assortiment met 800+ kerstpakketten Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling
800 verschillende kado's

Welke kado's zijn er?

Het assortiment telt ongeveer 800 verschillende kado's en er is voor ieder wat wils. De collectie is zo divers ingericht dat iedere sector gebruik kan maken van de Eigen Keuze Kerstpakketten.

De kado's zijn onderverdeeld in diverse categorieën: Cadeaus & Gadgets, Elektronica, Decoratie, Sieraden, Verzorging, Dagjes Weg, Tijdschriften & Boeken, Cadeaukaarten, Belevenissen, Goede doelen en nog veel meer...!

Wenst u een kijkje te nemen in het kado-assortiment, vraag dan een gratis voorbeeld webshop aan.

Gratis voorbeeldshop aanvragen Direct bestellen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het kerstconcept? Wat heeft het keuzeconcept te bieden? Kan ik een voorbeeld zien? Hoe kan ik bestellen? Moet ik daarna zelf nog iets doen? Is de giftbox voorzien van mijn bedrijfslogo? Volledig maatwerk mogelijk? Hoe groot is het cadeau-assortiment? Kan ik dit concept op andere tijdstippen inzetten?
Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. +31 (0)85 301 22 55 service@kerstpakketonline.nl Gratis voorbeeldshop aanvragen Direct bestellen
Toevoegen aan winkelwagen
Bedrag
Aantal
Extra bedrag toevoegen
Achteraf betalen tot € 10.000 Gratis bonuscadeau voor u als besteller
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...