Eigen keuze kerstpakketten

Door middel van de 'Gift Card' is het mogelijk dat werknemers zelf hun eigen kerstpakket kunnen samenstellen. Zij hebben een ruime keuze uit een assortiment dat diverse producten bevat zoals cadeaus, uitjes, cadeaukaarten, goede doelen, gadgets en geschenken.

Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. +31 (0)85 301 22 55 info@kerstpakketonline.nl

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over bijvoorbeeld de inhoud, mogelijkheden of voorwaarden contact op met onze klantenservice.

Voordelen voor uw werknemer:

  • De werknemer kan zelf kiezen uit een of meerdere cadeaus op basis van een x-aantal punten
  • De werknemer heeft keuze uit zowel A- als B-merken
  • De mogelijkheid om punten bij te kopen via iDeal. De werknemer kan bijvoorbeeld ontbrekende punten van een bepaald product aanschaffen
  • Tevredenheid gegarandeerd! Omdat uw werknemer zelf kan bepalen wat de inhoud is van zijn of haar kerstpakket
  • Het is mogelijk om 24/7 te bestellen

Voordelen voor u en uw bedrijf:

  • U kunt zorgeloos en voordelig bestellen via onze website
  • U kunt de Gift Card laten personaliseren via onze website zodat de Gift Card aansluit bij de 'look and feel' van uw bedrijf   (Mogelijk bij een afname van 50 stuks of meer)
  • U kunt kiezen uit meerdere giftboxen (3 varianten)
  • U bepaalt de geldigheidsduur van de Gift Card
  • U maakt uw werknemers hoe dan ook blij. Zij kiezen uiteindelijk zelf wat ze willen ontvangen.

Hoe het werkt:

Bij een afname van meer dan 50 stuks bieden wij de gelegenheid om de giftbox compleet te voorzien van maatwerk. Daarnaast is het mogelijk om de Gift Cards te laten personaliseren met uw bedrijfslogo. Tevens is het mogelijk de sfeerafbeelding te customizen naar eigen inzicht. Mocht u een eigen filmpje of sjabloon willen toevoegen, dan kunt u deze aanleveren zodat wij deze toepassen. Heeft u interesse? Dan kunt u meer informatie aanvragen over de mogelijkheden via onze klantenservice.

De website wordt bij 50 pakketten of meer volledig gepersonaliseerd met uw huisstijl. Zo komt uw werknemer terecht op een website die vertrouwelijk en herkenbaar is aan uw eigen stijl. Het is ook mogelijk om een gepersonaliseerde boodschap op de website te laten verschijnen. De werknemer logt dan in en ziet de boodschap die u geschreven heeft.

Giftcard
U kunt zelf het bedrag en het aantal beschikbare punten voor uw medewerkers bepalen. Middels de Gift Card krijgen de werknemers een code waarmee zij kunnen inloggen op de site. Vervolgens kunnen zij zelf cadeaus uitkiezen en deze bestellen.

Giftbox
De Gift Cards worden ingepakt in een sierlijke giftbox met ieder een authentieke kerstuitstraling. Zo is er keuze uit 3 verschillende giftboxen met ieder een eigen kleur en/of print 

Online kerstgroet
De website waar uw werknemers hun cadeau uitkiezen, kunt u voorzien van een persoonlijke boodschap. Denk hierbij aan een boodschap met bijvoorbeeld een bedankje voor geleverde diensten, hun motivatie of enthousiasme. Uiteraard kan u uw werknemers ook een fijne jaarwisseling toewensen. 

In het afgelopen uur hebben 8 bedrijven een voorbeeld webshop aangevraagd.
Momenteel 14 geïnteresseerde in het keuzeconcept
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.7/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...