Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Sligro kerstpakketten collectie

Wanneer u een kerstpakket zoekt dat met zorg is samengesteld en inspeelt op de huidige trends, dan zit u met een Sligro kerstpakket helemaal goed. Wij werken al een aantal jaar samen met Sligro, waardoor wij de Sligro kerstpakketten kunnen aanbieden. Bestel een Sligro kerstpakket online via onze website en geniet van de voordelen die wij u bieden, denk bijvoorbeeld aan Achteraf Betalen en het Bonuskado.

Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Sligro
Sorteren op:
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Kerstpakket online beschikt over het assortiment Sligro kerstpakketten

Sligro kerstpakketten: trendy en exclusief

Sligro is natuurlijk een grote speler en dit is ook terug te zien in het nieuwe assortiment. De inkopers van Sligro trekken de wereld in om ideeën en inspiratie op te doen, eenmaal teruggekeerd vormt deze inspiratie de input voor het assortiment. Jaarlijks is er dan ook een vernieuwend assortiment welke precies in speelt op de laatste trends en marktwensen. Zoveel mensen, zoveel wensen. Voor welk kerstpakket van Sligro u ook kiest, u weet zeker dat u een luxe kerstpakket cadeau doet. Mocht u er helemaal zeker van willen zijn dat de waardering die u geeft middels producten precies aansluit bij de wensen en behoeften van de desbetreffende medewerker, kies dan voor het eigen keuze concept, meer info over de kerstpakketten vindt u hier.

Mogelijkheden voor ieder budget

Bij Sligro vinden ze het ook belangrijk om een ruime keuze te geven voor ieder budget. U kunt dus voor bijvoorbeeld €20 al een heel mooi kerstcadeau voor personeel bestellen. Op onze site kunt u gebruik maken van een filter en zo precies selecteren tot welke prijs u wilt gaan voor uw Sligro kerstpakket. Wilt u tot €30, €40, €50 gaan of pakt u dit jaar flink uit en zoekt u iets wat boven de €60 uitkomt.

Kiezen voor Sligro kerstpakketten is een groene keuze

Sligro gaat helemaal mee met de tijd en hecht ook veel waarde aan het op een positieve wijze bijdragen aan een betere wereld. Ze besteden dus aandacht aan mens en milieu. Zo steunen ze 4 goede doelen door middels van donaties, bieden ze sociale werkplekken aan, bieden ze biologische, fairtrade en duurzame producten aan en recyclen ze en proberen ze hun CO2-uitstoot te beperken. Wanneer u dus een Sligro kerstpakket aanschaft weet u zeker dat u kiest voor een pakket dat bewust is samengesteld. Liever een kerstpakket waar u uw collega mee kan laten ontspannen? Neem dan eens een kijkje tussen onze heerlijke Rituals kerstpakketten.

Bestel uw kerstpakketten van Sligro bij Kerstpakket online

Keuze uit verschillende thema’s

Binnen de Sligro kerstpakketten heeft u de mogelijkheid om een kerstpakket te kiezen met een specifiek thema. Onze specialisten komen ieder jaar weer met de mooiste kerstpakketten thema’s. Gebaseerd op de nieuwste trends. De collectie Sligro kerstpakketten biedt velen voordelen met zich mee. Zo kunt u bij Kerstpakket online geheel risicoloos shoppen door te kiezen van het achteraf betalen van de factuur.

Veelgestelde vragen

Kan ik bij jullie Sligro Kerstpakketten bestellen? Kan ik de factuur na levering betalen? Uit hoeveel pakketten bestaat de Sligro kerstpakketten collectie? Tot wanneer kan ik bestellen?
Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. +31 (0)85 301 22 55 service@kerstpakketonline.nl
Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...