Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Wie is Kerstpakketonline.nl

Kerstpakketonline.nl is een webshop van het bedrijf BinQ wat gespecialiseerd is in kerstpakketten. Door de jaren heen heeft BinQ de nodige ervaring opgedaan in de kerstpakkettenbranche. Hierdoor is het mogelijk om ieder jaar weer een buitengewone collectie samen te stellen.

Binnen BinQ wordt aandachtig samengewerkt tussen verschillende afdelingen zoals marketing, transport, in- en verkoop en klantenservice. Door de nauwe samenwerking zijn we ieder jaar met ongeveer 100 medewerkers bezig om iedereen mee te laten genieten van onze expertise en dienstverlening.

Kerstpakketonline.nl stelt op een uiterst zorgvuldige manier de kerstpakketten samen. De kernwaarden originaliteit, zorgvuldigheid en creativiteit worden dan ook in dit proces meegenomen. Wij willen u graag verrassen met onze persoonlijke voorstellen en adviezen op maat.

Originaliteit en creativiteit

Kerstpakketonline.nl is als leverancier en groothandel verantwoordelijk voor uw eindejaarsgeschenken. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de distributie van uw bestelling. Tenslotte garanderen wij een zorgvuldige en correcte aflevering van uw bestelling op de afleverdatum die u zelf kunt aangeven.

Jarenlange ervaring en expertise

Kerstpakketonline.nl is al enkele jaren een gevestigde naam in de online kerstpakkettenbranche. Door de opgedane ervaring in de afgelopen jaren én het aanbod van een ruim assortiment mogen wij ons rekenen tot de top van Nederland. Ieder jaar zijn onze klanten ruimschoots tevreden over de geleverde pakketten. Een groter compliment kunnen wij als organisatie niet krijgen.

Zelf samenstellen is ook mogelijk

Niets is natuurlijk origineler dan een zelf samengesteld kerstpakket (onder de voorwaarde van de minimaal gestelde afname). Kerstpakketonline.nl voorziet in de mogelijkheid om zelf uw eigen pakket samen te stellen. Voor grote afnames of speciale wensen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Maak kennis met ons assortiment

Hopelijk heeft u een helder beeld over wat Kerstpakketonline.nl voor u kan betekenen. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij wensen u veel plezier in onze webshop en we hopen dat u een passend kerstpakket zal vinden.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...