Chocolade kerstpakketten assortiment

Chocolade aan iemand cadeau doen, word vaak gegeven als bedankje. En dit is eigenlijk precies wat u doet bij het geven van een kerstpakket. U bedankt uw collega voor alle inzet en de bewezen diensten van het afgelopen jaar. De Chocolade kerstpakketten zijn dan ook al jaren een van de meest bestelde kerstpakketten van ons assortiment. Neemt u gerust eens een kijkje.

Waarom kerstpakket online? Betaal achteraf Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten Beoordeeld met een: 9.7/10
Filteren Herstel filter
Prijzen
Thema
Prijs
Artikel
Food
Kleur
Landen
Plaats
Overig
Regio
Magazijn
Product
Voorkeur
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Categorie: Kerstpakket Food: Chocolade
Sorteren op:
Betaal achteraf Gratis bonuscadeau’s bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten
Waarom kerstpakket online? Betaal achteraf Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten Beoordeeld met een: 9.7/10

Elkaar verwennen

Binnen de maand December is het van belang dat u elkaar verwend. Wanneer u uw collega’s het chocolade kerstpakket cadeau geeft, zullen ze gegarandeerd met een gevoel vol waardering naar huis gaan. Het eten van chocola is op ieder tijdstip van de dag lekker. Bij de koffie of als lekker tussendoortje, mensen zijn er dol op.

Heerlijke chocolade cadeaus

De chocolade kerstpakketten zijn ervoor gemaakt om uw collega’s te verwennen. De pakketten bestaan uit combinaties van chocolade repen, bonbons, truffels en andere chocolade artikelen. Deze soorten chocolade zijn in de smaken melk, puur en wit te verkrijgen. Naast deze smaken kunt u ook een keuze maken voor chocolade met karamel, hazelnoot of een romige vulling.

Een veel gekozen chocolade kerstpakket is het pakket met de chocolade fondueset. Aan de kerstpakketten is een heerlijk flesje wijn of champagne toegevoegd voor bij het eten. De chocolade fondueset wordt regelmatig gebruikt tijdens de feestdagen of tijdens een feestje. U doet uw collega een enorm plezier met het cadeau doen van een chocolade kerstpakket.

Leuk om te ontvangen

Met de chocolade kerstpakketten valt u gegarandeerd bij uw collega’s in de smaak. Door de vele smaakcombinaties is er voor iedereen een kerstpakket naar wens. De chocolade kerstpakketten zitten overigens verpakt in verschillende kleuren. De chocolade kerstpakketten hoeven bovendien niet duur te zijn. U kunt eenvoudig op onze webshop aangeven welke prijs u wilt uitgeven aan uw kerstpakketten.

Stel zelf uw chocolade kerstpakket samen

Kerstpakket online biedt u de mogelijkheid om zelf te kiezen welke soorten chocolade u in de kerstpakketten wilt. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat de kerstpakketten exact aan uw eisen voldoen. Het zelf samenstellen van de kerstpakketten doet u aan de hand van maatwerk. Er zit een minimale bestelling aan verbonden van 100 stuks.

Kiest u liever wat anders?

Wanneer de chocolade kerstpakketten niks voor u zijn, heeft u binnen ons assortiment de mogelijkheid om te kiezen tussen meer dan 800 andere kerstpakketten. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor een koffie of thee kerstpakket gaan. Ons assortiment bestaat uit meer dan 50 verschillende thema of artikel kerstpakketten. Zo is er voor ieder een kerstpakket naar wens.

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.7/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...