Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Cyber Monday & Black Friday kerstpakketten online

Maak gebruik van de grootste kortingen op producten in uw kerstpakket. Op deze pagina vindt u kerstpakketten die bestaan uit producten met de meest voordelige kortingen. Het is nu het beste moment om deze kerstpakketten, omdat de kortingen op dit moment extreem zijn. Neem snel een kijkje op deze pagina, want OP=OP.

Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Black Friday
Sorteren op:
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Black Friday brengt de mooiste kortingen met zich mee op kerstpakketten

OP = OP alleen op Black Friday en Cyber Monday

Het assortiment van onze Black Friday kerstpakketten is normaal gesproken maar 1 dag geldig. Om u als klant tegemoet te komen, heeft Kerstpakket Online deze actie een dag verlengd met de Cyber Monday. U kunt gebruik maken van een exclusieve kortingen op uw kerstpakketten van niet een, maar 2 dagen. Voor deze kerstpakketten geldt wel een regel OP=OP, dus wees er snel bij. Dus, wanneer de kerstpakketten op Vrijdag al allemaal zijn verkocht, wordt de voorraad voor Maandag niet meer aangevuld.

Het ontstaan van Black Friday

Black Friday is ontstaan in Amerika. Het is onder de Amerikanen de dag na Thanksgiving Day. Op Black Friday hebben velen Amerikanen een vrije dag. Het wordt dan ook beschouwd als de start van het seizoen voor kerstaankopen. Kerstpakket online gaat ten allen tijden met de trends mee en geeft u de mogelijkheid om inspiratie op te doen en uw kerstpakket te bestellen met een mooie kortingen op Black Friday.

Welke kerstpakketten kunt u bestellen op Black Friday?

De black Friday kerstpakketten bestaan niet uit de gehele collectie van Kerstpakket online. Uit vrijwel ieder thema zijn er wel een aantal kerstpakketten met mooie kortingen. Op deze pagina heeft u de gelegenheid om eenvoudig door het black Friday assortiment te scrollen. Op deze manier komt u zeer snel tot het kerstpresentje dat u aantrekt met een mooie korting.

Black Friday, niet voor u?

Zijn de geschenkpakketten met de mooie kortingen niets voor u? Of heeft u simpelweg niet het kerstpakket kunnen vinden dat bij u past? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Hiervoor heeft Kerstpakket online goede oplossingen. Filter uw favoriete thema, artikel of prijscategorie op onze website en komt tot uw ideale kerstpakket. U kunt via deze filter mogelijkheden een zeer specifieke keuze maken. Zo kunt u ervoor kiezen om een koelbox kerstpakket te kiezen. Deze koelbox kerstpakketten komen uit onze artikel pagina. De koelbox komt ten allen tijden van pas om u voedsel niet te laten derven. Bovendien kunt u in de zomer uw dranken koud houden, wanneer u bijvoorbeeld een dagje naar het strand gaat.

Kerstpakketten met de mooiste kortingen op Black Friday

Vragen over Black Friday?

Indien er vragen zijn ontstaan over de black Friday kerstpakketten, kunt u altijd bij onze helpdesk terecht. U kunt eenvoudig contact opnemen per mail, telefoon of chat. Onze helpdesk staat iedere dag van 9:00 tot 17:00 voor u klaar. Tijdens het contact, wil onze helpdesk u graag voorzien van een passend advies.

Veelgestelde vragen

Gelden de acties enkel op Black Friday? Welke kerstpakketten krijgen tijdens Black Friday korting? Zijn de prijzen van Black Friday en Cyber Monday hetzelfde? Leveren jullie de order gratis?
Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. +31 (0)85 301 22 55 service@kerstpakketonline.nl
Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...