Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Regio

Kerstpakketten schenken aan uw collega’s vlak voor de feestdagen, het is een trend in Nederland die u steeds meer terugziet. Hierdoor zijn er een aantal regio’s in ons land ontstaan waar de populariteit van de pakketten groter is dan in de andere regio. Op deze pagina kunt u terugvinden of uw regio tot de regio’s behoort waar de kerstpakketten al erg populair zijn. Neemt u eens een kijkje!

Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. +31 (0)85 301 22 55 service@kerstpakketonline.nl

Stijgende populariteit

De kerstpakketten collectie van Kerstpakket online bestaat uit een collectie met veel verschillende thema’s. Dit zorgt voor een assortiment met veel keuzemogelijkheden. Kerstpakket online probeert door deze vele keuzemogelijkheden in te spelen om de verschillende behoeftes van klanten.

Beoordeeld met een:
9.2/10
Betaal achteraf Assortiment met 800+ kerstpakketten Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling
Populaire kerstpakketten uit de regio

Blog post titel

Betaal de factuur na ontvangst van de bestelling. Deze optie bieden wij aan tot een maximale ordergrootte van €10.000 incl btw.

Lees meer

Voordelen populaire regio's

De populariteit in deze regio’s zorgt voor vele leveringen ter plaatse. Dit zorgt wederom voor een zeer snelle levering van de kerstpakketten. Zo is de regio Noord-Brabant een van de regio’s waar onze vrachtwagens vele bestellingen leveren. De leveringen zullen sneller zijn dan in regio’s waar onze vrachtwagens minder rijden. U kunt uw regio eenvoudig selecteren in de balk links op de pagina.

Grote assortiment

In de populaire regio’s heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen ons gehele assortiment. Het assortiment bestaat uit 825 verschillende kerstpakketten, verdeeld over 50 verschillende thema’s. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen tussen een foodkerstpakket of een kleur kerstpakket. Binnen de foodkerstpakketten kunt u onder andere kiezen voor een bier kerstpakket of een wijn kerstpakket om uw collega heerlijk te laten toasten tijdens de feestdagen.

Maatwerk in de regio's

U heeft binnen de regio’s niet alleen de mogelijkheid om tussen ons assortiment te kiezen. Het kan onverhoopt voorkomen dat er tussen de thema kerstpakketten niet uw ideale kerstpakket zit. Om dit probleem op te lossen heeft u de mogelijkheid om een kerstpakket zelf samen te stellen aan de hand van maatwerk. Op deze pagina verzoeken wij u het formulier zo concreet mogelijk in te vullen. Aan de maatwerk kerstpakketten zit in minimale afname van 100 stuks.

Bekijk onze andere mogelijkheden

Het assortiment van Kerstpakket online biedt u de mogelijkheid om een kerstpakket te kiezen dat precies bij u en uw collega’s past. Het kerstpakket is ten slotte een geschenk dat voor een stukje waardering zorgt bij de werknemer. Naast de thema kerstpakketten kunt er ook voor kiezen om de inhoud van het kerstpakket te laten focussen op een product. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het blender kerstpakket. Kijk voor meer artikel kerstpakketten op onze artikel pagina.

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...