Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Kerstpakketten in Overijssel bestellen

Bent u een bedrijf dat gevestigd is in of rondom Overijssel? Wilt u graag een aantal kerstpakketten bestellen en wilt u deze graag gemakkelijk en snel bij u aan het bedrijf geleverd hebben? Dan kunt u uw kerstpakketten bij Kerstpakket online bestellen! Wij bieden namelijk een groot aantal kerstpakketten aan die allen verschillen in zijn soort. Op deze manier zit er altijd een passend kerstpakket voor u tussen.

Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Overijssel
Sorteren op:
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Ons gehele kerstpakketten assortiment wordt ook geleverd in Overijssel

Een kerstpakket voor ieder budget

Bij Kerstpakket Online bieden we kerstpakketten aan die gemaakt zijn voor ieder budget. Zo vindt u kleine kerstpakketten en grote kerstpakketten waarbij ook een aantal non-food artikelen zijn toegevoegd. Er zijn bij Kerstpakket Online kerstpakketten die 10 euro kosten en kunnen oplopen tot 150 euro per pakket. Hierdoor maakt het dus niet uit of u een kleiner bedrijf bent of een groot bedrijf, een kerstpakket in Overijssel is voor ieder bedrijf geregeld. Wilt u liever een goede fles wijn cadeau geven? Dan kunt u ook een wijnkado kiezen. Hierbij zitten vaak ook een aantal andere leuke producten zoals glazen, een karaf of een leuke sjaal. Ons kerstpakketten assortiment kent een steeds grotere mate van populariteit in de regio Overijssel. Hierdoor rijden onze vrachtwagens er veel en worden de kerstpakketten snel geleverd. Dit geldt ook voor de regio Limburg. Komt u dus uit Limburg en weet u niet wat u uw collega's cadeau moet doen tijdens de feestdagen? Bekijk het assortiment van Kerstpakket Online

Kerstpakketten in Overijssel met een thema

Wanneer u een kerstpakket in Overijssel bestelt, kan dit natuurlijk met een thema. Zo zijn er diverse thema's die bij de vooraf samengestelde kerstpakketten te vinden zijn. Er zijn bijvoorbeeld diverse pakketten met een reisthema waarbij er een kleine reistrolley is toegevoegd. Daarnaast kunt u ook kiezen uit kerstpakketten die speciaal gemaakt zijn voor mannen. Zo vindt u kerstpakketten waarbij een barbecue is toegevoegd, een vleespakket bevat, een speciaalbiertje pakket is of een pakket waarbij bijvoorbeeld een dartbord is toegevoegd. Wilt u liever een milieuvriendelijke boodschap overbrengen? Ga dan voor één van de kerstpakketten die allerlei biologische en duurzame producten bevatten. Daarnaast zijn veel van deze producten ook nog eens erg gezond waardoor uw bedrijf een goed voorbeeld geeft aan uw werknemers. De biologische kerstpakketten kennen een grote mate van populariteit in Overijssel. Dit geldt ook voor de regio Drenthe. Meer weten over de Drenthe kerstpakketten? Neemt u snel een kijkje.

Bestel uw unieke kerstpakketten in Overijssel nu bij Kerstpakket online

Het zelf samenstellen van een kerstpakket

Bent u toe aan iets anders dan het standaard kerstpakket? Dan kunt u ook een kerstpakket met Overijssel als thema samenstellen. Zo kunt u bij ons uw kerstpakket op maat laten maken. U kunt bij een minimumafname van 100 stuks uw kerstpakketten zelf laten samenstellen. U kunt uw voorkeuren aangeven bij ons en het budget aangeven dat het pakket per stuk zonder BTW mag kosten. Daarnaast is het handig dat u het aantal werknemers aangeeft en hoe de man-vrouwverdeling is in uw bedrijf. Ook kunt u de doelgroep aangeven van uw werknemers en wat u de afgelopen 4 jaar als kerstpakket in Overijssel gegeven hebt. Op basis van deze wensen en informatie worden er een aantal voorgestelde pakketten gemaakt. Hier worden afbeeldingen van gemaakt die toegevoegd worden aan de vrijblijvende offerte. Daarnaast wordt er omschreven wat de inhoud van het pakket is en wat de prijs per pakket is. De vrijblijvende offerte ontvangt u binnen 3 werkdagen. De maatwerk kerstpakketten worden veel geleverd in regio Overijssel. Dit geldt ook voor de regio Zuid-holland.

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...