Klantbeoordeling 9.2/10
Pakketten filteren

Smoothie kerstpakket met blender

Een smoothie kerstpakket met blender is het perfecte cadeau voor een gezonde levensstijl. Wil je jouw collega's verrassen met een origineel kerstpakket dat ook nog eens de vitaliteit van je medewerkers bevordert? Ga dan voor onze collectie smoothie kerstpakketten met blender. Deze kerstpakketten zijn perfect voor teams die gezondheid en welzijn belangrijk vinden. Elk kerstpakket met een blender is rijkelijk gevuld met alles wat je nodig hebt om de heerlijkste smoothies te bereiden, wat een verfrissende en originele draai geeft aan het traditionele kerstcadeau. Verras je collega's met deze gezonde keuze en help hen aan een energieke start van het nieuwe jaar.

Actieve filters Herstel filters
Artikel: Blender
Sorteren op:
Hulp nodig? Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor! Stel hier je vraag
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
kerstpakket met blender

Waarom een blender kerstpakket kopen?

Waarom zou je dit jaar kiezen voor een blender kerstpakket? In een tijd waarin gezondheid en vitaliteit steeds belangrijker worden, biedt een kerstpakket met blender niet alleen een uniek en functioneel geschenk, maar onderstreept het ook de waarde die je hecht aan de welzijn van je team. Een vitaliteit kerstpakket met een smoothiemaker of blender is een tastbare uiting van je inzet voor een gezonde levensstijl van je werknemers. Of het nu gaat om het bereiden van een voedzame smoothie voor een energieke start van de dag of het samenstellen van gezonde sauzen en soepen, een blender kerstpakket stelt je collega's in staat om creatief en gezond te blijven in hun dagelijkse routine. Bij Kerstpakket Online hebben we zorgvuldig een assortiment samengesteld dat niet alleen de veelzijdigheid van het koken benadrukt, maar ook bijdraagt aan het bouwen van een productieve werkomgeving. Door een kerstpakket met blender te schenken, laat je zien dat je investeert in het welzijn van je medewerkers, wat bijdraagt aan een positieve bedrijfscultuur. Kies dit jaar voor een cadeau dat je collega's blijven gebruiken, lang nadat de feestdagen voorbij zijn.

Wat zit er in een smoothie kerstpakket?

Elk smoothie kerstpakket dat wij samenstellen is een feestje om te ontvangen én om te gebruiken. Elk smoothie kerstpakket is zorgvuldig samengesteld met een mix van essentiële ingrediënten die nodig zijn om heerlijke en voedzame smoothies te bereiden. Denk hierbij aan een selectie van superfoods, rijk aan antioxidanten en vitaminen, verscheidenheid aan groente en fruit voor die essentiële voedingsstoffen, en natuurlijk een praktisch receptenboekje vol inspirerende smoothie-recepten. Voor de echte keukenprins of keukenprinses biedt dit pakket niet alleen de ingrediënten maar ook de nodige tools zoals een duurzame drinkglas en een multifunctionele blenderkan, essentieel voor elke smoothiemaker.

Welke soort blenders bieden jullie aan?

Omdat elke collega en elk kerstpakket uniek is, varieert het aanbod in blenders van praktische Blender to go-modellen, perfect voor die snelle smoothie in de ochtend, tot de meer robuuste Princess blender, ideaal voor het mixen van dikker fruit en ijs. Elk kerstpakket kan een ander model bevatten, afhankelijk van het thema en de samenstelling. Zo garanderen we dat er altijd een blender is die bij de specifieke wensen en levensstijl van jouw team past. Of je nu een smoothiemaker zoekt die alles aankan of een compacte blender voor die snelle sapjes, wij hebben de perfecte match. Elk pakket is een uitnodiging om te experimenteren, te genieten en de gezondheid een boost te geven, dag na dag.

Voordelen van een smoothie blender als kerstgeschenk

Een blender als kerstgeschenk kiezen betekent investeren in de gezondheid en het dagelijks welzijn van je team. Maar hoe draagt zo'n geschenk bij aan een gezonde levensstijl? Laten we beginnen met de veelzijdigheid; een blender maakt het mogelijk om met gemak voedzame smoothies, versterkende shakes, hartige soepen en zelfs sauzen te bereiden. Hierdoor wordt het leuker om meer groente en fruit te eten, waaronder de bekende superfoods, wat bijdraagt aan hun vitaliteit en energieniveaus.

Bovendien, door een smoothie kerstpakket uit de categorie Gadgets te schenken, moedig je een gezondere lifestyle aan die verder gaat dan alleen voeding. Het is een praktisch, functioneel kerstgeschenk dat elke dag gebruikt kan worden, waardoor het welzijn van je teamleden dag in dag uit wordt bevorderd. Het biedt hen de tools om gezonde keuzes te maken, wat essentieel is in een druk leven.

Kiezen voor een blender kerstpakket van Kerstpakket Online onderstreept je betrokkenheid bij het welzijn van je medewerkers. Het is een cadeau dat zegt: "Wij waarderen jullie en ondersteunen een gezonde balans tussen werk en privé." Dit is hoe je met een eenvoudig, doch krachtig gebaar, een positieve impact maakt op de levensstijl van je collega's en bijdraagt aan een gezondere, productievere werkomgeving.

Hoe kies je de beste blender voor je kerstpakket?

Hoe kies je de perfecte blender voor je kerstpakket? Met zoveel opties op de markt kan het een uitdaging zijn om de juiste keuze te maken. Bij Kerstpakket Online bieden we een diversiteit aan blenders aan, elk met unieke eigenschappen die passen bij verschillende levensstijlen en behoeften. Van de handzame Blender to go, ideaal voor die snelle smoothie onderweg, tot de veelzijdige Princess blender, die elke smoothie, shake, soep of saus naar een hoger niveau tilt.

Bij het kiezen van een blender voor je kerstpakket, is het belangrijk om na te denken over het dagelijks gebruik en de voorkeuren van je team. Vraag je af: Zijn ze vaak onderweg en hebben ze behoefte aan een snelle oplossing voor hun ochtendroutine? Of genieten ze van het experimenteren in de keuken met complexe recepten? Dit helpt je bij het kiezen tussen een eenvoudige smoothie maker of een blender met uitgebreide functionaliteiten en een grotere blenderkan. Bekijk ook eens onze schaaltjes kerstpakketten voor in de keuken.

Ongeacht de keuze, elk blender kerstpakket is samengesteld met de gedachte aan vitaliteit en gemak, waardoor je medewerkers worden aangemoedigd om gezonde keuzes te maken. Of je nu gaat voor de compactheid van een Blender to go of de kracht van een Princess blender, elk kerstpakket met een blender is een stap richting een gezonder en energieker team.

Smoothie recepten: blender kerstpakket ideeën

Het juiste blender kerstpakket als kerstgeschenk kiezen benadrukt het belang van een gezonde levensstijl, vitality en het samenbrengen van familie en vrienden rond gezonde gewoonten. Deze geschenkpakketten, variërend van sportieve tot gezonde kerstpakketten, zijn ontworpen om iedereen te inspireren, van de ambitieuze keukenprins tot de enthousiaste keukenprinses, tot het omarmen van een lifestyle vol gezondheid en welzijn.

In de zoektocht naar het ideale kerstgeschenk, biedt een smoothie kerstpakket met een blender een unieke combinatie van gezondheid, vitaliteit, en plezier. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld om niet alleen aan de culinaire behoeften te voldoen maar ook om een gezondere levensstijl te promoten. Laten we enkele inspirerende ideeën verkennen die gegarandeerd in de smaak zullen vallen bij jouw team.

Gezonde groene smoothie

Duik in de wereld van gezonde smoothies met een groene smoothie recept. Perfect voor een energieboost in de ochtend of een verfrissende pauze gedurende de dag. Combineer spinazie, boerenkool, groene appel en een vleugje gember voor een drankje vol vitaliteit. 

Deze smoothie is een ware held in elk blender kerstpakket, speciaal voor degenen die hun dag een kickstart willen geven met een dosis groen. Een blend van donkergroene bladgroenten, gecombineerd met het zoete van appels of peren, en het frisse van citroen of limoen, maakt dit een onmisbaar drankje voor iedereen die op zoek is naar een gezonde, energieke boost. Het is de perfecte keuze voor iedereen die streeft naar een gezondere levensstijl, vol vitaliteit en welzijn.

Fruitige shake sensatie

Stel je de zoetste, meest verfrissende fruitcombinaties voor, allemaal in één glas. Dat is wat een fruitige shake sensatie biedt. Een mix van zomerse bessen, sappige mango, of zelfs exotische passievrucht, gecombineerd met een basis van yoghurt of amandelmelk, biedt een verrukkelijke en gezonde manier om aan je dagelijkse fruitbehoefte te voldoen. Dit recept is een feestje voor de smaakpapillen en brengt gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je collega's.

Eiwitrijke banaan-pindakaas smoothie

Voor de sportliefhebbers in je team is een eiwitrijke smoothie de perfecte aanvulling op hun fitnessroutine. Meng een banaan met een schepje natuurlijke pindakaas, een handvol haver, eiwitpoeder en amandelmelk voor een krachtige start van de dag. Een perfecte toevoeging aan een echt sportief kerstpakket, gericht op het ondersteunen van een actieve levensstijl.

Tropische mango-ananas smoothie

Breng een vleugje tropen naar je dag met deze mix van mango en ananas, verrijkt met kokosmelk en een hint van kurkuma voor die extra gezondheidsvoordelen. Dit recept in combinatie met ons blender geschenkpakket nodigt uit tot het ontdekken van nieuwe smaken en het vieren van gezondheid.

Antioxidanten bosbes-avocado smoothie

Geef het immuunsysteem van je team een boost met een smoothie bomvol antioxidanten. Blend bosbessen, een rijpe avocado, een handvol spinazie, chiazaad, en amandelmelk voor een romige, voedzame smoothie die zowel de hersenen als het lichaam ten goede komt. Het is een toonbeeld van hoe een gezonde smoothie kan bijdragen aan een gezondere levensstijl, vol met superfoods en essentiële voedingsstoffen.

Soepen en sauzen

Wie zegt dat blenders alleen voor koude drankjes zijn? Onze kerstpakketten bewijzen het tegendeel met receptideeën voor warme, voedzame soepen en rijke, smaakvolle sauzen. Of je nu kiest voor een klassieke tomatensoep verrijkt met verse kruiden of een romige avocadosaus als aanvulling op je gerechten, deze blender maakt het bereiden ervan eenvoudig en leuk. Het is een uitnodiging om te experimenteren in de keuken en de dagelijkse maaltijden te verrijken met zelfgemaakte, gezonde toevoegingen.

Elk blender geschenkpakket is een kans om samen met familie en vrienden te genieten van gezonde gerechten en het promoten van een lifestyle vol vitality. Elk recept weerspiegelt de kern van wat we bieden met onze blender kerstpakketten – een pad naar een gezondere levensstijl, verrijkt met de vitaliteit van superfoods, groente en fruit, en het plezier van het delen met familie en vrienden. Inclusief in sommige van onze pakketten is het Super Smoothies boekje, een schat aan recepten die zowel beginnende als ervaren smoothiemakers zullen inspireren en motiveren.

Door te kiezen voor een van onze zorgvuldig samengestelde kerstpakketten met een blender, geef je niet alleen een geschenk van waardering, maar ook een van gezondheid en welzijn, wat de essentie vormt van een echt betekenisvolle kerst.

Duurzaamheid en vitality

In ons streven naar een gezondere en duurzamere wereld, gaan duurzaamheid en gezondheid hand in hand bij Kerstpakket Online. Kiezen voor een milieubewust kerstpakket, zoals ons kerstpakket met blender of een sportief kerstpakket, is een stap in de richting van verantwoordelijke keuzes die zowel het welzijn van de planeet als dat van de ontvanger ten goede komen. Elk van onze gezonde kerstpakketten, van de ludieke tot de lifestyle en fit pakketten, bevat zorgvuldig geselecteerde superfoods en producten die niet alleen voeden maar ook een minimale ecologische voetafdruk achterlaten. Door te kiezen voor verantwoorde kerstpakketten, moedig je niet alleen een gezonde levensstijl aan, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Dit is onze manier om te laten zien dat je met een bewuste keuze, zoals een smoothie pakket, gezondheid en milieu hand in hand kunt laten gaan, wat resoneert met de waarden van zowel Kerstpakket Online als die van onze klanten.

Zelf het smoothie kerstpakket samenstellen

Bij Kerstpakketonline zetten we ons in voor het bieden van unieke, persoonlijke kerstpakketervaringen. Begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, met zijn eigen cultuur en waarden? Daarom bieden we jou de mogelijkheid om zelf het smoothie kerstpakket samen te stellen. Of je nu de voorkeur geeft aan een focus op gezondheid en vitaliteit, of zoekt naar alternatieven die net zo innovatief zijn, zoals onze trolley kerstpakketten, we hebben iets dat bij elke smaak past binnen ons uitgebreide assortiment van meer dan 825 kerstpakketten.

Ons proces is ontworpen om naadloos en inspirerend te zijn. Je kunt je wensen doorgeven aan onze ervaren stylisten, die met plezier een volledig uniek kerstpakket voor jouw team zullen samenstellen. Voor een nog persoonlijkere touch ben je welkom in onze showroom, waar je, begeleid door onze stylisten, zelf het perfecte pakket kunt kiezen. Dit is niet alleen een kans om een kerstgeschenk te creëren dat echt resoneert met je medewerkers, maar ook om een statement te maken over de waarden van jouw organisatie. Kies voor maatwerk, kies voor een kerstgeschenk dat herinnerd zal worden.

kerstpakket met een blender bestellen

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe je het perfecte smoothie kerstpakket voor jouw team kunt samenstellen? Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Of je nu advies nodig hebt over het selecteren van de juiste producten, hulp wilt bij het personaliseren van je kerstpakketten met blender, of gewoon meer wilt ontdekken over ons uitgebreide aanbod van meer dan 825 kerstpakketten, bijvoorbeeld onze unieke trolley kerstpakketten, wij zijn hier om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op via onze website, stuur ons een e-mail, of bel direct naar ons kantoor. Bij Kerstpakket Online is jouw kerstgeschenk onze passie en wij streven ernaar om jouw kerstviering in 2024 onvergetelijk te maken.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kerstpakket Online
Waar kan ik blender kerstpakketten kopen?

Blender kerstpakketten en een breed scala aan andere themapakketten vind je exclusief bij Kerstpakket Online. Ons assortiment van meer dan 825 kerstpakketten, sportieve kerstpakketten en ludieke kerstpakketten, biedt voor elk wat wils. Ontdek het perfecte kerstpakket dat aansluit bij jouw organisatie en medewerkers op onze website.

Kerstpakket Online
Hebben jullie ook kerstpakketten met een smoothiemaker?

Zeker, binnen onze populaire blender kerstpakketten bieden we ook speciale kerstpakketten aan met een smoothiemaker. Deze zijn ideaal voor het bereiden van snelle en gezonde smoothies, perfect voor de gezondheidsbewuste medewerker.

Kerstpakket Online
Komt een blender met een blenderkan of drinkbeker?

Ja, onze blender kerstpakketten komen vaak met zowel een blenderkan als een handige drinkbeker. Dit maakt het gemakkelijk om je smoothie on-the-go mee te nemen, passend bij de dynamische levensstijl van vandaag.

Kerstpakket Online
Kunnen mijn medewerkers zelf hun cadeaus kiezen?

Met ons Keuzekado concept krijgen jouw medewerkers optimale keuzevrijheid. Ze kunnen zelf hun cadeaus uitkiezen in een speciaal ingerichte kerstwebshop, wat zorgt voor een hoge graad van tevredenheid. Het door jou bepaalde budget per ontvanger wordt omgezet naar punten, waarmee de medewerkers zelf hun cadeaus kunnen kiezen binnen een groot aantal thema's. De zelf samengestelde kerstpakketten worden geleverd op de huisadressen van de medewerkers. 

Kerstpakket Online
Wanneer worden de kerstpakketten met blender geleverd?

We leveren de kerstpakketten met blender op de door jou gekozen datum. Laat ons weten op welke dag je de kerstpakketten wenst te ontvangen, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Onze leveringen vinden plaats op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur. Zorg ervoor dat er tussen 08:00 en 18:00 op de aangegeven leverdag iemand aanwezig is om de kerstpakketten in ontvangst te nemen. Wij bieden binnen Nederland en België ook de mogelijkheid om de kerstpakketten op de huisadressen van de medewerkers te laten bezorgen. 

Kerstpakket Online
Kan ik een kerstpakket op maat zelf samenstellen?

Absoluut, onze maatwerk kerstpakket optie biedt je de mogelijkheid om samen met onze ervaren stylisten een uniek kerstpakket samen te stellen dat perfect aansluit bij jouw organisatie. Bezoek onze showroom vin Eindhoven en laat je inspireren door meer dan 1000 cadeaus in de sfeervolle kerstpakketten showroom van ruim 300m² en laat je inspireren door onze professionele stylisten. Laat ook meteen je kerstpakket fotograferen in de fotohoek.

Kerstpakket Online
Welke verpakking gebruiken jullie voor de kerstpakketten?

Alle kerstpakketten van Kerstpakket Online worden verpakt in een luxe geschenkdoos met een feestelijke uitstraling. Onze luxe verpakkingen zorgen ervoor dat het kerstgevoel al begint vóór het uitpakken van het blender kerstpakket. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om de verpakking te laten bedrukken met bijvoorbeeld je logo, een zelfgekozen afbeelding of tekst.

Kerstpakket Online
Kan ik achteraf betalen?

Ja, achteraf betalen is mogelijk bij ons, tot een maximum orderwaarde van €10.000,- inclusief BTW. Hierdoor kun je je kerstpakketten risicoloos bestellen. Je krijgt binnen 14 dagen na de levering van de kerstpakketten de factuur per e-mail. Is de bestelwaarde boven de €10.000? Dan verloopt de betaling via een officiële bankgarantie. 

Kerstpakket Online
Welke betaalmethodes bieden jullie aan?

Je kunt op verscheidene manieren betalen voor de smoothie kerstpakketten met een blender. Afhankelijk van je voorkeur betaal je via iDeal, creditcard, overboeking, Paypal of Bancontact.  Betaal tot een orderwaarde van €10.000 veilig achteraf binnen 14 dagen na ontvangst van de kerstpakketten.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op
Cookies op Kerstpakket Online. Kerstpakket Online gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren