Facebook pixel

Klantbeoordeling 9.2/10
Pakketten filteren

Blender kerstpakketten collectie

Uw collega voorzien van de lekkerste smoothies en shakes kan nu met de heerlijke blender kerstpakketten. Door dit geweldige geschenk aan uw collega’s cadeau te doen motiveert u uw collega’s om met een gezonde levensstijl het nieuwe jaar in te gaan.

Actieve filters Herstel filters
Artikel: Blender
Sorteren op:
Hulp nodig? Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor! Stel hier je vraag
Prijs
Gewenst aantal
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
vind uw favoriete gezonde gerechten in onze kerstpakketten met blender

Begin uw gezonde levensstijl met de blender

De blender valt in de categorie Gadgets en biedt u velen mogelijkheden met het maken van gezonde gerechten. De blender bestaat uit een motorblok dat scherpe messen aandrijft. Met de deksel zorgt u ervoor dat er geen ongelukken gebeuren met iemand zijn hand en er geen voedsel uit de blender komt. De blender wordt gebruikt voor het bereiden van meerdere gerechten. Zo kunt u met de blender uw groente mixen en pureren. Daarnaast wordt er ijs voor cocktails in fijngemalen, smoothies en milkshakes in gemaakt en soepen gemaakt. Op deze manier kunnen uw collega’s eenvoudig hun gezonde levensstijl oppakken. Bovendien scheelt het een hoop tijd vergeleken met het zelf koken van een gerecht. U pakt heel simpel alle ingrediënten en stopt ze in de blender.

Inhoud van de blender kerstpakketten

De blender kerstpakketten zijn rijk aan heerlijke gezonde gerechten. Zo zijn er verschillende combinaties van fruitsoorten om smoothies te maken. Ook zitten er smoothie recepten tussen zodat u exact weet welke fruitsoorten u in de blender moet doen. Naast de velen smoothies kunt u ook soepen pureren in de blender. Er zijn dan ook verschillende groenten en recepten aan de kerstpakketten toegevoegd om uw favoriete soep klaar te maken. De kerstpakketten op onze website zijn combinaties van verschillende groente en fruitsoorten. Zo geeft Kerstpakket online u de mogelijkheid om uw favoriete groente en fruit in uw blender kerstpakket te kiezen. Een goede aanvulling op dit pakket zijn onze schaaltjes kerstpakketten voor het serveren of opbergen.

Zelf samenstellen blender kerstpakket

Om exacte groente en fruitsoorten te kiezen in uw kerstpakket adviseren wij u gebruik te maken van de maatwerk kerstpakketten. Hier kunt u eenvoudig het formulier op de website invullen om zo tot het kerstpakket te komen dat u in gedachten heeft. U kunt precies kiezen wat u graag in een pakket ziet zitten, valt uw interesse bij reizen, dan combineert u dit heel makkelijk met een Trolley kerstpakket. Aan het zelf samenstellen van een kerstpakket zit een minimum van 100 stuks.

start uw gezonde levensstijl door middel van een kerstpakket met blender

Genoeg andere mogelijkheden

Naast de blender kerstpakketten beschikt het assortiment van Kerstpakketonline over meerdere artikel kerstpakketten. Zo kunt u ervoor kiezen om uw college te laten genieten van het overheerlijke grill kerstpakketten. Met dit kerstpakket komt u de feestdagen zeker door. Aan de kerstpakketten zijn heerlijke vleesstukken van de slager toegevoegd. Overigens kunt u ook een vuurkorf kerstpakket bestellen. Met dit kerstpakket brengt u de sfeer in huis tijdens de feestdagen. Bovendien kunt u het vuurkorf het hele jaar door gebruiken. Zeker ’s zomers in uw achtertuin.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op