Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Collectie Fondue Kerstpakketten

Bestel een mooi fondue kerstpakket en zorg ervoor dat het personeel gezellig met hun familie gedurende de feestdagen kan fonduen. De fondue kerstpakketten zijn ieder jaar zeer geliefd en worden veelvuldig besteld. Interesse? Wacht dan niet te lang en koop een prachtig fondue kerstgeschenk online via de webshop.

Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Fondue
Sorteren op:
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10

Kerstpakketten met Fondue

Fonduen is een oud-Hollandse traditie. In de feestmaanden met kerst en nieuwjaar, maar ook tijdens de zomeravonden in de tuin, fonduen kan altijd. Gezellig met vrienden en familie aan tafel, rond de fonduepan. Fonduen verandert het diner in een gezellige boel. Daarom zijn de kerstpakketten met fondue nog steeds razend populair. Na het openen van het kerstpakket kan de fonduepan direct op tafel. Bij de kerstpakketten met fondue zitten alle benodigde ingrediënten voor een gezellig diner. Leg een tafelkleed op tafel, doe de ingrediënten in kommetjes, leg de kaas in de fondue, pak een waxinelichtje en plaats het in de fondue, even wachten tot de kaas gesmolten is en dan prikken maar. En vergeet niet om de fles wijn te openen.

Betekenis fondue

Het woord ‘fondue’ komt uit Frankrijk. Fondue is een gerecht waarbij kleine stukjes brood, groenten, vlees, lange vingers of fruit ondergedompeld worden in een hete vloeistof. Dit kan kaas zijn, maar kies ook eens voor yoghurt of chocolade. Echt heerlijk! En ooit gehoord van de Chinese variant? Kies voor kerstpakketten met fondue en probeer het zelf. Gegarandeerd een succes tijdens kerst, nieuwjaar, maar ook op verjaardagen! Dus waar wacht u nog op? Bekijk het aanbod kerstpakketten met fondue op Kerstpakket Online.

Eindeloos variëren

Fonduen is terug van weggeweest en wordt weer steeds populairder, ook internationaal! Kerstpakket Online biedt een pers aanbod van kerstpakketten met fondue. Het kerstpakket Tasty Fondue is een prima startpakket voor een chocoladefondue. De chocolade, lange vingers, marshmallows, waxinelichtje en ananas zijn perfecte ingrediënten voor een ultieme smaaksensatie. De kerstpakketten met fondue zijn ook te gebruiken voor andere varianten. Vervang de marshmallows voor stukjes fruit, de lange vingers voor biscuits en de chocolade voor kaas. Iedere variant is heerlijk op zijn eigen manier. Het is smullen voor het hele gezin! Naast de fondue kerstpakketten heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen tal van andere artikelen. Zo kunt u kiezen voor andere artikelen om eten mee te bereiden. Denk hierbij aan  een grill of een slowcooker in uw kerstpakket. Wilt u iets compleets anders? Neemt u dan eens een kijkje bij onzewindlichten kerstpakketten.

Makkelijk in gebruik

Hebt u nooit eerder een fonduepan gebruikt? Geen probleem. De kerstpakketten met fondue zijn zeer makkelijk in gebruik. Leg de chocolade in de fonduepan en plaats het waxinelichtje eronder. Steek het waxinelichtje aan en wacht tot de chocolade gesmolten is. Haal de lange vingers en marshmallows uit de verpakking en leg het in kommetjes. Snijd de ananas in kleine stukjes en leg deze ook in een kommetje. Pak de prikkers en prik naar wens de ananas of marshmallow eraan. En nu dippen maar. Wissel het af door de lange vinger in de chocolade te dippen. Wilt u nog meer inspiratie voor de kerstpakketten met fondue? Kijk eens op internet voor makkelijke en overheerlijke fonduerecepten. Gaat u voor de klassieke Zwitserse kaasfondue of liever een Franse variant? Of kiest u een chocoladefondue als dessert? Er zijn oneindig veel mogelijkheden. 

Vragen of meer informatie?

Bent u overtuigd van de kerstpakketten met fondue? Kijk dan op kerstpakketonline.nl voor het aanbod. Filter op prijs en product en bekijk het overzicht van kerstpakketten die voldoen aan uw wensen. Hebt u vragen over een pakket? Of wilt u meer informatie? Bel of mail gerust. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar per e-mail via service@kerstpakketonline.nl of bel naar 31 (0)85 301 2255. Wij helpen u graag!

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...