Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Rugzak kerstpakketten assortiment

Wanneer u iemand bent die vaak op pad is of veel spullen mee moet nemen voor bijvoorbeeld werk, sport of school dan zijn de rugzak kerstpakketten zeker iets voor u en uw collega’s. Deze kerstpakketten zijn erop gericht dat u al uw spullen eenvoudig kunt opbergen in verschillende vakken. Zo kunt u iedere ochtend zonder zorgen met al uw spullen op pad. De rugzak kerstpakketten zijn nieuw in ons assortiment dus neemt u gauw een kijkje.

Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Rugzak
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
kerstpakket met rugzak voor uw activiteiten

Ten allen tijden bruikbaar

De rugzak kerstpakketten zijn niet specifiek voor een doelgroep ontworpen. Ze zijn namelijk voor iedereen zeer bruikbaar. Zo kunt u al uw spullen eenvoudig meenemen naar uw werk. Daarnaast hebben studenten de mogelijkheid al hun boeken, schrijfgerei en laptop mee te nemen. De rugtassen van Kerstpakket online zijn ook nog eens eenvoudig om al uw sportspullen in te doen. Op deze pagina zult u zien dat er veel verschillende rugtas kerstpakketten te koop zijn.

Verschillende soorten rugzakken

Rugzakken kunt u voor veel verschillende activiteiten gebruiken. Zo zijn er rugzakken voor mensen die een hele middag in de natuur gaan wandelen. Deze kerstpakketten beschikken over een basis-kit, zodat u gelijk op pad kunt.  De rugzakken die bedoeld zijn voor school of werk beschikken over een extra vak om uw laptop in te beschermen. De inhoud van de kerstpakketten bestaat overigens niet alleen uit een rugzak. Zo heeft u rugzak kerstpakketten die gevuld zijn met verschillende lekkernijen. Daarnaast zijn de sport rugtassen gevuld met accessoires die u kunt gebruiken tijdens het sporten. Denk hierbij aan een drink bidon, een handdoek en verschillende energie dranken.

Van vroeger tot nu

Vanuit vroeger werden rugzakken gebruikt om spullen in te vervoeren. In de tijd van jagers en boeren werd de rugtas al gebruikt. Toen werd het gemaakt doormiddel van takken en een dierenhuid gemaakt door een jager. Tegenwoordig wordt er veel geïnnoveerd met de rugzak. Van een grote rugzak tot een rugzak die gemakkelijk meegenomen kan worden.

Zelf samenstellen rugzak kerstpakket

Kerstpakket online biedt u de ultieme mogelijkheid om zelf een rugzak kerstpakket samen te stellen. Hierdoor kunt u kiezen welke producten u mee wilt nemen op pad door middel van eenvoudig een formulier in te vullen op onze maatwerk pagina. Aan het zelf samenstellen van een rugzak kerstpakket zit een minimale afname van 100 kerstpakketten.

Ruim aanbod kerstpakketten

Ondanks het grote aanbod rugzak geschenken binnen ons assortiment, bieden wij nog veel meer verschillende cadeaus aan. Zo ontdekt u het glaswerk kerstpakket om uw favoriete drankjes te gieten, onze slowcooker kerstpakketten voor het bereiden van een heerlijk diner waar u niet constant op moet letten. Thema kerstpakketten voor ieder en elk moment, zo brengt u met het lantaarn het lantaarn kerstpakket een warm kerstlicht met u mee.

assortiment met rugzakken voor iedereen in uw kerstpakket

Vragen over uw rugzak kerstpakket

Wanneer u opzoek bent naar een rugzak kerstpakket, maar er vragen zijn over de inhoud, leverdatum, transportkosten of iets anders kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 9;00 tot 17:00.

Veelgestelde vragen

Zitten de kerstpakketten altijd verpakt in de rugzak zelf? Kan ik de rugzak kerstpakketten ergens komen bekijken? Wanneer worden rugzak kerstpakketten geleverd? Kan ik zelf een rugzak kerstpakket samenstellen?
Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. +31 (0)85 301 22 55 service@kerstpakketonline.nl
Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...