Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Serveerschaaltjes in uw kerstpakket

Tijdens de feestdagen is het een echte traditie dat dit gevierd wordt met de lekkerste hapjes en drankjes. Gezellig met de familie bij de kerstboom genieten van al het lekkere eten. Mooie schaaltjes om de hapjes op te serveren zijn dan ook erg belangrijk voor de kerstsfeer. Binnen de serveerschaaltjes kerstpakketten kunt u rekenen op serveerschaaltjes in alle soorten en maten. Neemt u gerust eens een kijkje in ons assortiment.
 

Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Serveerschaal
Sorteren op:
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
assortiment kerstpakketten met mooie serveerschaaltjes

Handig de feestdagen

De serveerschaaltjes kerstpakketten zijn erg handig tijdens de feestdagen. In de maand december komt u geregeld gezellig met elkaar. Zowel tijdens de kerst als met oud op nieuw. En bent u niet met de familie, dan bent u wellicht met vrienden. Tijdens de feestdagen is het onder de Nederlanders een traditie om lekker te eten en te drinken. Zo worden er met de borrel heerlijke hapjes op tafel gezet en misstaat een fles wijn ook zeker niet. De serveerschaaltjes in uw kerstpakket komen dan ook zeker van pas. Want, wat zijn hapjes nou zonder mooie serveerschaaltjes?

Voor verschillende soorten hapjes

 De serveerschaaltjes zijn er voor veel verschillende soorten hapjes. Zo heeft u de mogelijkheid om serveerschaaltjes te kiezen voor chips en nootjes, maar kunt u ook serveerschaaltjes voor sushi en tapas bestellen. De schaaltjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ons assortiment serveerschaaltjes kerstpakketten beschikt over velen soorten producten. Zo kun u ook kiezen voor kerstkoekjes, kerstkransjes, chocolaatjes. De serveerschaaltjes van Kerstpakket Online zorgen voor een heerlijke kerstsfeer aan tafel.

Zelf serveerschaaltjes samenstellen

Wilt u zelf kiezen welkte type serveerschaaltjes u in uw kerstpakket wilt? En daarnaast ook zelf uw producten aan toevoegen? Pak dan deze kans en stel uw eigen maatwerk kerstpakket samen. Binnen de maatwerk kerstpakketten kunt u zelf kiezen welke hapjes u tijdens de kerst op tafel heeft staan. U kunt eenvoudig via onze website aangeven wat uw wensen zijn. Binnen 3 dagen zult u de factuur ontvangen inclusief foto’s van het kerstpakket.=

Liever ander servies?

De serveerschaaltjes is niet het enige servies dat u kunt bestellen in uw kerstpakket. Zo heeft u binnen ons assortiment, dat bestaat uit verschillende thema’s, artikelen en prijsklassen, de mogelijkheid om te kiezen voor bijvoorbeeld een glaswerk kerstpakket. Binnen deze kerstpakketten kunt u kiezen voor bierglazen, wijnglazen en champagneglazen. Deze kerstpakketten zijn verkrijgbaar in combinatie met het bijbehorende dranksoort. Wilt u liever iets helemaal anders? Dan kunnen wij u pannen kerstpakketten aanbieden, gadgets en geschenken met speaker, leuke kerstpakketten voor het hele gezin maar ook welness gerelateerde cadeaus zoals de handdoek kerstpakketten.

lekker genieten van uw hapjes tijdens de feestdagen met uw serveerschaaltjes in het kerstpakket

Vragen?

Heeft u vragen over de serveerschaaltjes kerstpakketten? Of zijn er andere onduidelijkheden over ons assortiment. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is in staat al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een advies omtrent uw kerstpakket. Wij wensen u veel succes bij het vinden van uw ideale kerstpakket!

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...