Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Eindejaarsattentie assortiment

Doorzoek Kerstpakket Online en kies voor een mooie eindejaarsattenties om naar het personeel en de relaties een welgemeende waardering uit te spreken. De collectie telt ruim 810 verschillende eindejaarsattenties en behoort daarmee tot de grootste collecties. Gebruik aan de linkerzijde de filteropties en vindt spoedig de ultieme eindejaarsattentie.

Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Eindejaarsattentie
Sorteren op:
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10

Geef uw medewerkers een leuke eindejaarsattentie

Wilt u als bedrijf een aantal eindejaarsattenties uitreiken? Dan bent u hier op het juiste adres want bij Kerstpakket Online vindt u sowieso het ideale kerstpakket. Hierdoor kunt u onder andere uw personeel, maar ook uw klanten een leuk geschenk cadeau doen in de feestelijke decemberperiode. U vindt op onze website een groot aanbod luxe eindejaarsattenties, zodat er voor iedereen een leuke eindejaarsattentie te vinden is.

Eindejaarsattenties voor personeel en relaties

U kunt uw personeel in de decembermaand een leuke eindejaarsattentie cadeau doen. Zo bezorgen wij een aantal eindejaarsattenties voor het personeel, die allen verschillen in prijs en inhoud. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitgebreide attentie, waarbij vele artikelen zijn toegevoegd die in het dagelijks leven goed van pas komen. Denk aan een grill, deken of handdoeken. Daarnaast vindt u in deze collectie attenties ook een aantal artikelen die leuk en gemakkelijk zijn voor in en rondom het huis, te gebruiken zijn voor huidverzorging en hygiëne of reizen. Op deze manier kunnen deze producten vaak gebruikt worden en zal uw personeel erg blij zijn met het kerstgeschenk.

Een geschenk voor uw klanten

Wilt u graag uw klant bedanken voor het vertrouwen in uw bedrijf of wilt u graag uw waardering laten blijken voor het gebruik blijven maken van uw service of het aanschaffen van uw producten? Dan kunt u bij Kerstpakket online ook een eindejaarsgeschenk voor uw klanten uitkiezen. Hier vindt u kleine geschenken waaronder ook een aantal proeverijen. Daarnaast vindt u ook de grotere geschenken die handig zijn wanneer u een grote klant wilt bedanken. De geschenken beginnen bij een prijs van ongeveer 10 euro en kunnen oplopen tot boven de 100 euro. Hierbij geldt natuurlijk: hoe hoger het bedrag, hoe meer artikelen er toegevoegd worden aan het pakket. U kunt ook een eindejaarsgeschenk aan uw klanten geven in de vorm van een fles wijn of een heerlijk speciaalbiertje waarbij een bijpassend glas, karaf of doos wordt geleverd.

Stel uw eigen geschenk zelf samen

Geeft u liever originele eindejaarsgeschenken of kerstpakketten bestellen? Dan kunt u bij Kerstpakket online ook voor een optie kiezen waarbij u de kerstpakketten zelf kunt samenstellen. Vanaf 100 stuks kunt u de kerstpakketten of decembergeschenken op maat laten maken. Hierbij kunt u het gewenste budget per pakket aangeven, het aantal medewerkers en de verdeling van man en vrouw. Zo hebben wij een duidelijk beeld hoe wij de geschenken moeten samenstellen. Daarnaast kunt u uw wensen ook duidelijk maken en kan het geschenk zelfs in de kleuren van uw bedrijf samengesteld worden. Wanneer u contact opneemt met ons, zult u binnen 3 werkdagen een vrijblijvende offerte ontvangen waarbij afbeeldingen zijn toegevoegd van de voorgestelde geschenken. Hier kunt u nog aanpassingen aan doorgeven zodat het pakket volledig aansluit aan uw gewenste beeld. Naast de pakketten kunt u ook een heerlijke fles wijn cadeau doen. Mocht u niet goed weten wat u moet geven? Dan kunt u eerst ook altijd kerstcadeau ideeën opdoen op onze website

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om bij jullie eindejaarsattentie kerstpakketten te bestellen? Wat is een eindejaarsattentie kerstpakket? Wat is de minimale bestelhoeveelheid? Kan ik de factuur achteraf betalen?
Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. +31 (0)85 301 22 55 service@kerstpakketonline.nl
Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...