Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Kerstpakketten met Logo

U wilt dit jaar uw personeel bedanken met een leuke attentie, liefst met het logo van uw bedrijf er op zodat uw medewerkers een leuk aandenken hebben. Bij Kerstpakket Online kunnen wij dat zeker regelen. Ons grote aanbod kerstpakketten laat het toe uw logo aan het pakket toe te voegen!

Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Logo
Sorteren op:
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Bestel kerstpakketten met uw bedrijfslogo

Wat mogelijk is

Wanneer u graag uw gekozen attentie wilt omtoveren tot een kerstpakket met logo moet u weten dat wij bij Kerstpakket Online ook voor nog wat extra leuke toevoegingen kunnen zorgen. Veel bedrijven kiezen zo om naast het logo op de geschenken te drukken, ook voor de naam en slogan aan het pakket toe te voegen. Nog wat enkele voorbeelden:

  • Aangepaste labeling op een fles
  • Speciale verpakking
  • Kaart in de huisstijl en kleuren van uw bedrijf
  • Kerstgroet met persoonlijke boodschap
  • Gravering op pennen

Wanneer u voor deze opties kiest, weet u zeker dat medewerkers de kerstpakketten met logo zullen onthouden als een leuke ervaring met uw bedrijf. Kerstpakketten met bedrukt logo zijn mogelijk vanaf bestellingen van minimaal 100 stuks.

Veel keuze

Heeft u besloten dat u een kerstpakket met bedrijfslogo wilt schenken aan uw personeel, zit u nu alleen nog met de vraag welk kerstpakket u zult schenken. Wij snappen dat helemaal, ondanks dat ons grote assortiment in het begin overweldigend kan aanvoelen, weten wij dat iedereen een geschikt logo kerstpakket kan vinden. Om makkelijk te navigeren tussen de kerstpakketten met logo mogelijkheden kunt u de filteropties aan de linkerkant gebruiken, de zoekfunctie bovenaan hanteren of per categorieën de leukste attenties laten uitlezen. Op deze manier zult u een overzicht krijgen van enkel pakketten waarnaar u opzoek bent.

Wat u ook kunt doen is, u laten inspireren door onze top 20 kerstpakketten, ook deze kerstpakketten kunnen met logo voorzien worden. De top 20 is een lijst van onze best lopende geschenken. Door enkel deze lijst te bekijken limiteert u uw mogelijkheden en zou het makkelijker kunnen zijn om uw ideale kerstgeschenk met bedrijfslogo te vinden.

Pakket samen stellen

Mocht u nog meer personalisatie wensen als het aankomt tot uw kerstpakketten? Buiten het logo kerstpakket bieden wij ook de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen. Via onze maatwerk optie kunt u heel eenvoudig aangeven wat u graag wilt toevoegen of weglaten uit uw gekozen geschenk. Het ideale pakket voor uw medewerkers gevonden maar liefst de flesjes bier vervangen door wijn? Dat kan allemaal geregeld worden. Raadpleeg onze pagina van maatwerk bovenaan de website of neem contact op met onze werknemers.

Bedrijfslogo laten drukken op uw geschenk

Kerstpakket met logo vragen

Is de uitleg omtrent kerstgeschenken met logo niet helemaal duidelijk? Neem dan tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers per e-mail via service@kerstpakketonline.nl of telefonisch op het nummer: +31 (0)85 301 2255. Ook voor andere vragen omtrent kerstpresentjes betalings voorwaarden en leveringstermijnen mag u altijd informatie opvragen. Neem ook zeker eens een kijkje bij de veelgestelde vragen over kerstpakketten met logo, onderaan de pagina.

Veelgestelde vragen

Hoe zie ik wanneer mijn order is gelukt? Hoeveel kost het bedrukken van kerstpakketten met een logo? Wanneer kan ik contact opnemen? Kan ik bij jullie achteraf betalen?
Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. +31 (0)85 301 22 55 service@kerstpakketonline.nl
Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...