Kerstpakketten met Logo

U wilt dit jaar uw personeel bedanken met een leuke attentie, liefst met het logo van uw bedrijf er op zodat uw medewerkers een leuk aandenken hebben. Bij Kerstpakket Online kunnen wij dat zeker regelen. Ons grote aanbod kerstpakketten laat het toe uw logo aan het pakket toe te voegen!

Waarom kerstpakket online? Betaal achteraf Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten Beoordeeld met een: 9.7/10
Filteren Herstel filter
Prijzen
Thema
Artikel
Food
Kleur
Magazijn
Product
Voorkeur
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Categorie: Kerstpakket Overig: Logo
Sorteren op:
Betaal achteraf Gratis bonuscadeau’s bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten
Waarom kerstpakket online? Betaal achteraf Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten Beoordeeld met een: 9.7/10

Wat mogelijk is

Wanneer u graag uw gekozen attentie wilt omtoveren tot een kerstpakket met logo moet u weten dat wij bij Kerstpakket Online ook voor nog wat extra leuke toevoegingen kunnen zorgen. Veel bedrijven kiezen zo om naast het logo op de geschenken te drukken, ook voor de naam en slogan aan het pakket toe te voegen. Nog wat enkele voorbeelden:

  • Aangepaste labeling op een fles
  • Speciale verpakking
  • Kaart in de huisstijl en kleuren van uw bedrijf
  • Kerstgroet met persoonlijke boodschap
  • Gravering op pennen

Wanneer u voor deze opties kiest, weet u zeker dat medewerkers de kerstpakketten met logo zullen onthouden als een leuke ervaring met uw bedrijf. Kerstpakketten met bedrukt logo zijn mogelijk vanaf bestellingen van minimaal 100 stuks.

Veel keuze

Heeft u besloten dat u een kerstpakket met bedrijfslogo wilt schenken aan uw personeel, zit u nu alleen nog met de vraag welk kerstpakket u zult schenken. Wij snappen dat helemaal, ondanks dat ons grote assortiment in het begin overweldigend kan aanvoelen, weten wij dat iedereen een geschikt logo kerstpakket kan vinden. Om makkelijk te navigeren tussen de kerstpakketten met logo mogelijkheden kunt u de filteropties aan de linkerkant gebruiken, de zoekfunctie bovenaan hanteren of per categorieën de leukste attenties laten uitlezen. Op deze manier zult u een overzicht krijgen van enkel pakketten waarnaar u opzoek bent.

Wat u ook kunt doen is, u laten inspireren door onze top 20 kerstpakketten, ook deze kerstpakketten kunnen met logo voorzien worden. De top 20 is een lijst van onze best lopende geschenken. Door enkel deze lijst te bekijken limiteert u uw mogelijkheden en zou het makkelijker kunnen zijn om uw ideale kerstgeschenk met bedrijfslogo te vinden.

Pakket samen stellen

Mocht u nog meer personalisatie wensen als het aankomt tot uw kerstpakketten? Buiten het logo kerstpakket bieden wij ook de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen. Via onze maatwerk optie kunt u heel eenvoudig aangeven wat u graag wilt toevoegen of weglaten uit uw gekozen geschenk. Het ideale pakket voor uw medewerkers gevonden maar liefst de flesjes bier vervangen door wijn? Dat kan allemaal geregeld worden. Raadpleeg onze pagina van maatwerk bovenaan de website of neem contact op met onze werknemers.

Kerstpakket met logo vragen

Is de uitleg omtrent kerstgeschenken met logo niet helemaal duidelijk? Neem dan tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers per e-mail via info@kerstpakketonline.nl of telefonisch op het nummer: +31 (0)85 301 2255. Ook voor andere vragen omtrent kerstpresentjes betalings voorwaarden en leveringstermijnen mag u altijd informatie opvragen. Neem ook zeker eens een kijkje bij de veelgestelde vragen over kerstpakketten met logo, onderaan de pagina.

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.7/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...