Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Kerstpakket voor particulier bestellen

Op zoek naar een kerstpakket voor particulieren? Vaak worden kerstpakketten door werkgevers gegeven aan hun zakenrelaties of personeel voor de goede inzet van afgelopen jaar. Maar wat als u als niet ondernemer een kerstpakket wilt schenken aan vrienden, familie of kennissen? Kerstpakket Online heeft hier aan gedacht. Met kerstpakketten voor particulier kunnen ook de niet ondernemers prachtige kerstpakketten bestellen.

Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Particulier
Sorteren op:
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Particulier Kerstpakket

Kerstpakketten traditie

Het geven van een kerstpakket is een echte traditie in Nederland die ieder jaar weer terug komt. Schenkt u  een kerstpakket, dan geeft u uw werknemers, vrienden of kennissen een hartelijk gebaar. Het wordt binnen de bedrijfswereld gezien als een dank, een dank voor het harde werk van afgelopen jaar en een succeswens voor het aankomende jaar. Ook geldt dit wanneer bedrijven hun pakketten naar een partner sturen. Geeft u een kerstpakket particulier? Dan is het vaak een feestelijk gebaar en natuurlijk ook een bedank voor de aanwezigheid in iemands leven. Het geven van cadeaus met kerst is een traditie, en zo ook het geven van een kerstpakket of particulier kerstpakket.

Kerstpakketten bestellen bij Kerstpakket Online

Al vele jaren verzorgen wij kerstpakketten voor bedrijven, ondernemers en particulieren door heel Nederland. Dankzij ons ruime aanbod zit er voor ieder afnemer wel een leuk kerstpakket bij, of u nou ondernemer bent of op zoek bent naar een particulier kerstpakket voor een kennis. In ons ruim assortiment zal u dus zeker wel een geschikt kerstpakket vinden. Daarbij bieden we de kerstpakketten voor particulieren aan in verschillende prijsklassen. Met de handige filterfunctie filtert u gemakkelijk op een bedrag. Hiermee krijgt u een mooie selectie te zien van particuliere kerstpakketten die binnen uw prijsrange vallen. Buiten de handige filter voor de prijscategorieën, biedt Kerstpakket Online ook een ‘later betalen’ optie aan. Hiermee betaalt u de factuur pas na levering en loopt u geen risico.  

Keuze uit ruim 800+ kerstpakketten

Bij Kerstpakket Online heeft u keuze uit ruim 800+ kerstpakketten gevuld met allerlei leuke artikelen en lekkere items zoals drankjes of snacks. Daarbij heeft u keuze uit vele verschillende kerstpakket thema’s waaronder zonder alcohol, speciaal voor vrouwen of bijvoorbeeld barbecue. Bij Kerstpakket Online heeft u ook als particulier enorm veel keuze. Alle samengestelde kerstpakketten zijn namelijk af te nemen vanaf 5 stuks. Zo kunt ook u als niet ondernemer een feestelijk kerstpakket particulier bestellen.

De kerstpakketten worden onderscheiden door diverse feestelijke thema’s. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit de kleur rood of goud, maar ook thema’s zoals Italiaans, Barbeque of Zomer. Gebruik de filterfunctie om een eigen selectie te maken van particuliere kerstpakketten en kies uw favoriete pakket. U kunt filteren per categorie op bijvoorbeeld wijnpakket of kerstpakket. Tevens is het ook mogelijk bepaalde prijsklassen te kiezen zodat u een pakket binnen uw prijsrange heeft. Wilt u graag een specifiek artikel in uw particulier kerstpakket? Ook dan kunt u gebruik maken van de handige filter waarmee u de gewenste artikelen kunt aankruisen.

Kerstpakketten voor particulieren

Hoe een particulier kerstpakket bestellen?

Heeft u uw gewenste particuliere kerstpakket uitgekozen? Dan hoeft u enkel de stappen van het bestelproces te doorlopen. Als eerst kiest u de gewenste hoeveelheid. Het is mogelijk om de kerstpakketten van Kerstpakket Online te bestellen bij een minimale afname van 5 stuks. Klik na het kiezen van het juiste aantal op de groene knop ‘in winkelwagen’. Hierna hoeft u alleen nog uw gegevens in te vullen en de betaalwijze te kiezen, waarna u uw bestelling kunt plaatsen. Wij raden u aan niet te lang te wachten, onze kerstpakketten zijn namelijk snel uitverkocht en komen niet meer terug. Hoe eerder u uw particulier kerstpakket bestelt, des te meer keuze u nog heeft tussen verschillende kerstpakketten.
Heeft u een vraag omtrent een van onze particulieren kerstpakketten, de levering of iets anders wat u graag aan onze servicemedewerkers wilt vragen? U kunt Kerstpakket Online bereiken tussen 09:00 en 17:00 op werkdagen via de online chat op de website of het telefoonnummer +31 (0)85 301 22 55. Ook zijn wij via de mail te bereiken op service@kerstpakketonline.nl, wij zullen zo snel mogelijk uw mail beantwoorden.

Veelgestelde vragen

Leveren jullie kerstpakketten aan particulieren? Uit hoeveel kerstpakketten kan ik kiezen? Is het mogelijk de inhoud van een kerstpakket te wijzigen? Hoe kan ik contact opnemen?
Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. +31 (0)85 301 22 55 service@kerstpakketonline.nl
Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...