Kerstpakketten van 45 euro

De collectie kerstpakketten van 45 euro gaan richting het duurdere segment. De prijsklasse van 45 euro is erg populair en dat heeft mede te maken met het ruime aanbod en de verscheidenheid die terugkomt in de samenstellingen. Kies, vergelijk en bestel een mooi kerstpakket van 45 euro bij Kerstpakket Online.

Waarom kerstpakket online? Betaal achteraf Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten Beoordeeld met een: 9.7/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket 45 euro
41 resultaten
Sorteren op:
Betaal achteraf Gratis bonuscadeau’s bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten
Betaal achteraf Gratis bonuscadeau’s bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten
Waarom kerstpakket online? Betaal achteraf Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten Beoordeeld met een: 10/10

Kerstpakketten prijscategorie 45 euro

Met een budget van 45 euro is de keuze enorm groot. Alle thema's, kleuren en de categorie 'artikelen' bevatten kerstpakketten van 45 euro. Dit is een van de redenen waarom deze prijsklasse veel bezocht wordt. Maak een keuze en bestel eenvoudig online via de webwinkel.

Wilt u extra inspiratie opdoen? Bekijk dan gerust ons aanbod kerstpakketten voor €55. Ook in onze net iets lagere prijsklasse zoals de kerstpakketten voor €35 en de kerstcollectie van €40 zitten boordevol mooie en trendy geschenken.

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.7/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...