Kerstpakketten vanaf 100 euro

In deze categorie vindt u de absolute high-end kerstpakketten vanaf 100 euro. Dit zijn kerstpakketten die ruimgevuld zijn en bestaan uit een optimale mix tussen food en non-food artikelen voor zowel dames als heren. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door ons topsegment kerstpakketten.

Waarom kerstpakket online? Betaal achteraf Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten Beoordeeld met een: 9.7/10
Filteren Herstel filter
Prijzen
Magazijn
Product
Voorkeur
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Categorie: Kerstpakket Prijs: Boven 100 euro
Sorteren op:

Nog geen pakketten beschikbaar

Op het moment zijn we druk bezig met het samenstellen van de nieuwe collectie voor 2020. Deze komt zo snel mogelijk online.

Heeft u vragen of wilt u een pakket laten samenstellen?
Neem dan contact op.

Waarom kerstpakket online? Betaal achteraf Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten Beoordeeld met een: 9.7/10

Premium high-end kerstpakketten assortiment

Bekijk de meest veelbesproken premium kerstpakketten collectie van Nederland en maak kennis met onze high-end collectie. Mocht u interesse hebben in een kerstpakket van kerstpakkettenonline uit de categorie vanaf 100 euro, wacht dan niet te lang en plaats de bestelling online. De voorraad is namelijk niet oneindig en deze prijsklasse is ieder jaar weer erg populair.

Deze pagina laat u alle kerstgeschenken boven €100 zien binnen ons assortiment. Maar laat uw zoektocht hier zeker niet ophouden, het kan goed zijn dat u uw ideale kerstgeschenk vindt bij de net iets minder kostelijke attenties zoals kerstpakketten tot €70 de kerstgeschenken van €90 en de kerstgeschenken onder €100.

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.7/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...