Facebook pixel

Klantbeoordeling 9.2/10
Pakketten filteren

Duurzaam kerstpakket kopen

Wilt u als bedrijf het goede voorbeeld geven aan uw werknemers? Dan moet u kiezen voor een duurzaam kerstpakket. De duurzame kerstpakketten zijn ruim gevuld met alleen de beste producten die voldoen aan de criteria inzake duurzaamheid. Bekijk de collectie duurzame kerstpakketten en bestel vandaag nog.

Actieve filters Herstel filters
Thema: Duurzaam
Hulp nodig? Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor! Stel hier je vraag
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een duurzaam kerstpakket online uitzoeken

Wat zijn duurzame kerstpakketten?

Bij duurzame kerstpakketten wordt er rekening gehouden met een aantal belangrijke criteria, te noemen people, planet en profit. Deze elementen moeten op een harmonieuze manier gecombineerd worden om te voldoen aan duurzaamheid. Dit wil zeggen dat mensen binnen de onderneming onder goede omstandigheden kunnen werken, de gevolgen van de werkzaamheden voor het milieu goed moeten zijn en er moet een financieel rendement voor het bedrijf zijn. Zonder profit, heeft een bedrijf natuurlijk geen voortbestaan en dat is tevens niet goed voor de werkgelegenheid in de regio. Duurzame kerstpakketten verschillen op basis van inhoud van een traditioneel kerstpakket. De producten leveren een duidelijke bijdrage aan de gehele cyclus rondom duurzaamheid. Buiten dat duurzame kerstpakketten moeten bijdrage aan deze cyclus, zijn er ook nog een aantal aspecten waar de producten aan moet voldoen. Zo moet een duurzaam product bijvoorbeeld lang mee gaan. Een duurzaam product is ook mensvriendelijk gemaakt. Hierbij mogen dus geen kinderen in het spel zijn en mogen mensen het niet 'betaald' hebben met hun gezondheid. Als derde peiler mag het product niet giftig zijn. Wanneer het in aanraking komt met de natuur, mag niemand er onder lijden. Kortom, wanneer u kiest voor een duurzaam kerstpakketten, dan bent u als bedrijf verantwoord bezig.

Waarom kiezen voor een duurzaam kerstpakket?

Tegenwoordig kunt u niet meer om het begrip MVO heen. Waar sommige mensen dachten dat het gewoon een hype is, zijn we nu beland bij een moment waar we kunnen en mogen vaststellen dat MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) is ingeburgerd in het bedrijfsleven. Meer en meer wordt de waarde van duurzaam ondernemen gezien. En duurzame kerstpakketten kunnen hier hun steentje in bijdragen. Wanneer u als bedrijf transparant bent, en dus laat zien dat uw onderneming duurzaam bezig is zorgt dit voor meer vertrouwen in het bedrijf. Het behouden en verkrijgen van talent binnen een organisatie is natuurlijk belangrijk. Onderzoek laat zien dat het kiezen voor MVO hier een belangrijke factor in kan spelen. Steeds meer jongere kiezen voor een bedrijf die een positieve impact heeft op de wereld en dus bewust bezig is met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid. Tevens kan dit een reden zijn waardoor medewerkers juist actief willen blijven binnen dit bedrijf. Indirect dragen zij zo ook hun steentje bij om iets goed te doen voor de wereld. Deze factoren kunnen ook een positieve invloed hebben op de winstgevendheid van een onderneming. Zonder werknemers staat een bedrijf natuurlijk nergens. Wanneer u kiest voor een duurzaam kerstpakket, laat u dus duidelijk zien dat uw onderneming bezig is met duurzaamheid en MVO. Zo kan een duurzaam kerstpakket dus van grote waarde zijn bij uw onderneming en een goede invloed uitoefenen op de medewerkers. Zijn de duurzame kerstpakketten niets voor u collega's? Kijk dan gerust eens naar een XL-kerstpakket. De XL-kerstpakketten bestaat uit combinaties van verschillende food.

Duurzame MVO kerstpakketten bestellen

Vragen omtrent onze duurzame kerstpakketten?

Heeft u nog vragen over onze duurzame kerstpakketten? Geen paniek! Onze klantenservice zit iedere dag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zo weet u zeker dat uw zoektocht naar duurzame kerstpakketten soepel zal verlopen en u het juiste kerstpakket zult vinden. Heeft u zelf leuke duurzame artikelen gezien die u wilt laten terugkeren in een duurzaam kerstpakket? Neem dan contact op met onze klantenservice en zij zullen samen met onze stylisten een mooi duurzaam kerstpakket voorstel voor u uitwerken.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op