Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Leukste gadgets in een kerstpakket

Een leuk of handig gadget in een kerstpakket krijgen is altijd een feest. Gadgets zijn vaak goed te gebruiken in het dagelijks leven, zoals gadgets voor in de keuken of gadgets voor in de rest van het huis. Van koptelefoons tot mini camera’s en tostigrills, bij Kerstpakket Online is enorm veel keuze uit de leukste gadgets.
 

Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Gadgets
Sorteren op:
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10

Kerstpakketten met gadgets – Onwijs veel keuze

Gadgets zijn vaak elektronische producten, zoals de hierboven benoemde gril of koptelefoon, die altijd wel van pas komen. Zoekt u nog een geschikt kerstpakket en cadeau voor uw medewerkers? Dan is een gadget kerstpakket een uitstekende keuze. Ieder jaar gaan wij weer op zoek naar de leukste gadgets om de kerstpakketten mee te vullen, en ieder jaar zijn de gadget kerstpakketten weer een enorm succes. Gadgets zijn namelijk helemaal van deze tijd en mogen daarom absoluut niet ontbreken aan uw kerstpakketten. De gadgets worden verpakt in een feestelijk kerstpakket samen met nog andere food artikelen zoals crackers, smeersels of een lekker wijntje voor erbij. Kies een bijpassende gadget en kies het juiste kerstpakket voor erbij. De gadgets zijn vaak leuke artikelen om te geven aan jongeren. Luister muziek met een koptelefoon of maak vlees op de draagbare barbecue.

Zelf een gadget kerstpakket samenstellen

Kunt u toch geen keuze maken uit het ruime assortiment kerstpakketten met gadgets? Of bent u op zoek naar iets specifieks wat wij niet in ons assortiment hebben zitten? Dan kunt u ook een aanvraag doen voor een eigen samengesteld gadget kerstpakket. Hoe gaat dit in zijn werking? Bij de categorie maatwerk op de website staat een formulier dat u dient in te vullen. Hier vult u zowel uw gegevens in al uw voorkeuren voor een kerstpakket. Vragen die beantwoord moeten worden hebben te maken met het budget, maar ook de bedrijfskleuren, speciale wensen of voorkeuren etc. Zo weten wij precies wat uw verwachtingen zijn van een eigen samengesteld kerstpakket en verrassen we niet alleen uw medewerkers maar ook u met een feestelijk pakket.
Heeft u nou een gadget kerstpakket op het oog, maar wilt u hier iets in wijzigen? Dat kan ook via dit formulier. Laat uw wensen wat betreft het pakket en de wijzigingen achter en onze styliste gaat aan de slag met het samenstellen van uw kerstpakket.
Na het invullen van het formulier krijgt u van ons een offerte van de kosten terug inclusief een foto van het samengestelde gadget kerstpakket. Het pakket kan hierna uiteraard nog altijd worden aangepast naar wens.

Bekijk ook eens onze andere kerstpakketten

Kerstpakket Online heeft een enorm aanbod van vele verschillende kerstpakketten. Zijn gadget kerstpakketten niet waar u naar op zoek bent? Dan kunt u natuurlijk ook gerust een kijkje nemen bij alle andere kerstpakketten die wij aanbieden. Wilt u uw werknemers eens lekker in de watten leggen tijdens de feestdagen? Dan is een rituals pakket of een wellness kerstpakket ook een leuk idee. Wilt u uw medewerkers juist helpen tijdens de feestdagen met de voorbereiding van het eten? Dan is een kook kerstpakket of kerstpakket met lekkernijen natuurlijk ook altijd een goed idee.

Heeft u vragen?

Indien u vragen heeft over onze gadget kerstpakketten, kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen u zo goed mogelijk helpen bij het uitkiezen van een geschikt kerstpakket voor dit jaar. Onze klantenservice is op werkdagen beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 via +31 (0)85 301 22 55, de mail of de online chat op de website.
 

Veelgestelde vragen

Hebben jullie kerstpakketten met gadgets in het assortiment? Is achteraf betalen mogelijk bij Kerstpakket Online? Kan ik zelf een kerstpakket met gadgets samenstellen? Welke producten heeft een kerstpakket met gadgets?
Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. +31 (0)85 301 22 55 service@kerstpakketonline.nl
Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...