Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Voordelige kerstpakketten shoppen

Bent u op zoek naar voordelige kerstpakketten? Mooi, dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Onze stylisten selecteren voor u het meest veelzijdige en uitgebreide assortiment voordelige kerstpakketten en hebben hier een speciale categorie van gemaakt. Er zit altijd iets voor u tussen, van kleine tot grote pakketten en in iedere prijsklasse. Dus wilt u geld besparen maar uw medewerkers toch gelukkig maken met een fantastisch en goedgevuld kerstgeschenk? Neem dan nu een kijkje in ons assortiment en bestel een voordelig kerstpakket eenvoudig via de webshop.

Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Voordelig
Sorteren op:
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Erg voordelige kerstpakketten nu beschikbaar binnen het assortiment van Kerstpakket Online

Voordelige kerstpakketten bestellen

Het uitgebreide assortiment voordelige kerstpakketten van Kerstpakket Online is voor u altijd interessant om te kijken of er een geschikt pakket tussen zit. Uit ieder thema worden er een aantal pakketten geselecteerd. U kunt dan denken aan kerstpakketten met de thema’s: Food, Non-Food, Alcoholische kerstpakketten, landenthema’s, Rituals, wellness pakketten enzovoort. Met deze geschenken haalt u goedgevulde voordelige kerstpakketten in huis en geeft u uw medewerkers het geschenk dat ze verdienen na een jaar hard werken en hun tomeloze inzet. Heeft u een horeca bedrijf, dan zijn de koken kerstpakketten een absolute aanrader.

Voordelige kerstpakketten keuze concept

Als u niet weet wat voor een kerstgeschenk u gaat kiezen, dan heeft Kerstpakket Online daar een handige oplossing voor. U kunt uw medewerkers eigen voordelige kerstpakketten laten samenstellen door middel van een ‘gift card’ te schenken. Op deze gift card kunt u een bepaald bedrag zetten, die uw medewerkers vervolgens kunnen verzilveren op de website van Kerstpakket Online. Uw medewerkers kunnen het bedrag inruilen tegen geschenken geheel naar eigen wens. Zo stelt iedere medewerker zijn eigen pakket samen gevuld met cadeaus. Hoe mooi is het dat uw medewerkers nog weken napraten over hun eigen samengestelde pakket met kerstgeschenken? Ze zullen u dankbaar zijn en het nieuwe jaar met frisse moed en veel inzet tegemoet gaan.

Gift Card voor uw voordelig kerstpakket

De voordelige kerstpakketten gelden uiteraard ook, als u kiest voor de ‘Gift Card’. Met deze Gift Card geeft u, uw medewerkers de mogelijkheid om zelf hun cadeaus te bestellen aan de hand van een x-aantal punten die u beschikbaar stelt. De giftcard valt ook onder de categorie persoonlijke kerstpakketten. Hierbij stellen uw medewerkers zelf hun kerstpakketten samen en zijn er altijd leuke cadeaus in de aanbieding. Het geven van een Gift Card heeft uiteraard meerdere voordelen voor u en uw medewerkers. Voor u en uw bedrijf betekent dit dat u zorgeloos en voordelig kunt bestellen via de website. Met een minimum afname van 50 stuks kunt u de ‘Gift Card’ laten personaliseren zodat deze aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Daarnaast bepaalt u zelf de geldigheidsduur van deze Gift Card.

Buiten dat uw medewerkers deze Gift Card zullen waarderen, kunnen zij zelf kiezen uit talloze cadeaus van zowel A- als B-merken. Als u kiest voor de Gift Card is tevredenheid gegarandeerd, dit omdat zij zelf kunnen bepalen wat de inhoud van hun kerstpakketten zullen zijn. Het voordeel is dat uw medewerkers nog meer kunnen bestellen. 

Het assortiment van Kerstpakket Online bestaat uit voordelige kerstpakketten

Vragen?

Heeft u vragen over onze mooie kerstpakketten of wenst u advies op maat? Onze stylisten en klantenservice staan dagelijks voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Vul het contactformulier in op onze contactpagina op de website. Ook kunt u ons mailen met uw vraag naar service@kerstpakketonline.nl.

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...