Choco Treat € 5.65 Choco Treat € 5,65 Goedgevuld Verrassingspakket 30 € 30.00 Goedgevuld Verrassingspakket 30 € 30,00
Uitverkocht
Special Gift € 9.90 Special Gift € 9,90
Uitverkocht
Tapperij € 9.95 Tapperij € 9,95
Uitverkocht
Winterse Gezelligheid € 9.95 Winterse Gezelligheid € 9,95
Uitverkocht
Relax Avondje € 9.95 Relax Avondje € 9,95
Uitverkocht
Shower Gift € 9.95 Shower Gift € 9,95
Uitverkocht
Orange Juice € 10.00 Orange Juice € 10,00
Uitverkocht
Gouden Tien € 10.00 Gouden Tien € 10,00
Uitverkocht
Golden Christmas € 10.00 Golden Christmas € 10,00
Uitverkocht
Bedankt Voor Je Inzet € 10.00 Bedankt Voor Je Inzet € 10,00
Uitverkocht
Little Bite € 13.50 Little Bite € 13,50

Kerstpakketten in alle soorten en maten

Hierboven vindt u onze collectie kerstpakketten van dit jaar. De pakketten zijn gerangschikt op prijs van laag naar hoog en zijn geschikt om uw personeel of zakenrelatie te voorzien van een aantrekkelijk kerstgeschenk. Wij hebben een ruime keuze aan kerstpakketten in diverse prijsklassen. Kijk eens in onze collectie welk pakket bij uw wensen past.

Goedkope kerstpakketten

Heeft u geen geldboom in de tuin en wilt u het personeel evengoed een kerstpakket bieden? Dan bent u bij Kerstpakket Online op de goede plek. Wij hebben pakketten al vanaf €5 waarmee u de medewerkers kan verblijden. Dat de pakketten een lagere prijs hebben betekent echter niet dat ze van lagere kwaliteit zijn. Onze kerstpakketten bevatten namelijk alleen maar kwalitatief hoogwaardige producten. De inhoud van de goedkopere kerstgeschenken bestaat uit paar lekkernijen met daarbij een accessoire. Met een klein bedrag maakt u al een groot gebaar.

Luxe kerstpakket

Als u de beschikking heeft over een ruimer budget kan u ook voor een luxere variant kiezen. Deze pakketten zijn zorgvuldig voor u samengesteld zodat u het personeel of de zakenrelatie kan verrassen met een pakket waar nog jaren over gesproken wordt. In de luxe pakketten zijn diverse etenswaren met bijpassende accessoires te vinden. Met een luxe kerstpakket van Kerstpakket Online maakt u uw personeel of zakenrelatie gegarandeerd blij.

Kerstpakket Online wenst u veel plezier in uw zoektocht naar een geschikt kerstpakket. Wanneer u vragen of suggesties heeft neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij zullen u helpen met al uw mogelijke vragen.

© 2018 Kerstpakketonline.nl | Juridisch | Sitemap