Airfryer kerstpakketten aanbod

Houdt u ervan om samen te geniet van een lekkere snack dat ook nog een gezond is? Dan is de Airfryer zeker iets voor u en uw gezin. U kunt tijdens de feestdagen heerlijke hapjes uit de Airfryer serveren. De snacks zijn gezonder dan de snacks uit de frituur. Dit komt omdat deze friteuse niet werkt op frituurvet maar op hete lucht. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om gezonder te snacken tijdens de feestdagen!

 

Waarom kerstpakket online? Betaal achteraf Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten Beoordeeld met een: 9.7/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Airfryer
0 resultaten
Sorteren op:

Uw filtering heeft geen resultaten opgeleverd

Klik hieronder op de knop om alle kerstpakketten te bekijken

Bekijk alle kerstpakketten

Betaal achteraf Gratis bonuscadeau’s bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten
Waarom kerstpakket online? Betaal achteraf Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten Beoordeeld met een: 10/10

Wereldwijd gebruikt

De Airfryer in de geschenken van Kerstpakket online is erop gericht om het frituurproces gezonder te maken. Bovendien heeft u met het gebruik geen last van ongezonde snacks, nare vetluchtjes en een lastig schoon te maken frituur. In 2010 is de eerste Airfryer gepresenteerd door marketingmanagers van Philips en Fred van der Weij. De hete lucht friteuse werkt door het gewenste voedsel van een laagje olie te voorzien. Vervolgens wordt de lucht verwarmd tot 200 graden Celsius. Op deze manier verhit de friteuse het voedsel en gebruikt het meer dan 70% minder olie dan een frituurpan. In de airfryer kunt u gerechten bereiden zoals friet, kip, hamburgers en biefstuk.

Makkelijk voor gebruik

De Airfryer geeft u de mogelijk om uw snacks tijdens de feestdagen extra gezond te maken. De bereiding van de gerechten is bovendien erg eenvoudig. Het enige waar u rekening mee hoeft te houden tijdens het instellen van de friteuse is de temperatuur en de tijd. Voor gebruik is het belangrijk dat u de hete lucht frituur 2 minuten voorverwarmd. Het is overigens wel belangrijk dat u de friteuse schoonmaakt voor gebruik.

Inhoud kerstpakketten

De kerstpakketten met Airfryer zijn gevuld met een airfryer en gerechten die geschikt zijn om in de friteuse te bereiden. U heeft binnen ons assortiment de keuze tussen verschillende combinaties van producten. Daarnaast zijn de kerstpakketten gevuld met verschillende combinaties van dranken. U heeft hierbij de keuze tussen zowel frisdranken, bieren, wijnen en champagne. Kerstpakket online wilt u niets te kort laten komen tijdens de feestdagen.

Liever iets anders?

Wanneer u opzoek bent naar iets totaal anders dan de Airfryer kerstpakketten. Heeft u binnen ons assortiment voldoende mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om een ander specifiek artikel aan uw kerstpakket toe te voegen. Zo kunt u ervoor kiezen om een reiskoffer kerstpakket te bestellen. Deze kerstpakketten zijn voorzien van verschillende bruikbare artikelen die u mee neemt op reis. Daarnaast kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een Speaker kerstpakket te bestellen. Zo komt u tijdens u reis in de kerstvakantie niets te kort. Om de huiskamer een leuke sfeer te geven beschikt onze artikelen kerstpakketten ook over een etagere kerstpakket.

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.7/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...