Facebook pixel

Klantbeoordeling 9.2/10
Pakketten filteren

Airfryer kerstpakketten aanbod

Houdt u ervan om samen te geniet van een lekkere snack dat ook nog een gezond is? Dan is de Airfryer zeker iets voor u en uw gezin. U kunt tijdens de feestdagen heerlijke hapjes uit de Airfryer serveren. De snacks zijn gezonder dan de snacks uit de frituur. Dit komt omdat deze friteuse niet werkt op frituurvet maar op hete lucht. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om gezonder te snacken tijdens de feestdagen!

Actieve filters Herstel filters
Artikel: Airfryer
Sorteren op:
Hulp nodig? Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor! Stel hier je vraag
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
frituur met 70% minder olie door de airfryer kerstpakketten

Wereldwijd gebruikt

De Airfryer in de geschenken van Kerstpakket Online is erop gericht om het frituurproces gezonder te maken. Bovendien heeft u met het gebruik geen last van ongezonde snacks, nare vetluchtjes en een lastig schoon te maken frituur. In 2010 is de eerste Airfryer gepresenteerd door marketingmanagers van Philips en Fred van der Weij. De hete lucht friteuse werkt door het gewenste voedsel van een laagje olie te voorzien. Vervolgens wordt de lucht verwarmd tot 200 graden Celsius. Op deze manier verhit de friteuse het voedsel en gebruikt het meer dan 70% minder olie dan een frituurpan. In de airfryer kunt u gerechten bereiden zoals friet, kip, hamburgers en biefstuk.

Makkelijk voor gebruik

De Airfryer geeft u de mogelijk om uw snacks tijdens de feestdagen extra gezond te maken. De bereiding van de gerechten is bovendien erg eenvoudig. Het enige waar u rekening mee hoeft te houden tijdens het instellen van de friteuse is de temperatuur en de tijd. Voor gebruik is het belangrijk dat u de hete lucht frituur 2 minuten voorverwarmd. Het is overigens wel belangrijk dat u de friteuse schoonmaakt voor gebruik.

Inhoud kerstpakketten

De kerstpakketten met Airfryer zijn gevuld met een airfryer en gerechten die geschikt zijn om in de friteuse te bereiden. U heeft binnen ons assortiment de keuze tussen verschillende combinaties van producten. Daarnaast zijn de kerstpakketten gevuld met verschillende combinaties van dranken. U heeft hierbij de keuze tussen zowel frisdranken, bieren, wijnen en champagne. Kerstpakket online wilt u niets te kort laten komen tijdens de feestdagen.

gezond snacken deze feestdagen met een airfryer in uw kerstpakket

Liever iets anders?

Wanneer u opzoek bent naar iets totaal anders dan de Airfryer kerstpakketten. Heeft u binnen ons assortiment voldoende mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om een ander specifiek artikel aan uw kerstpakket toe te voegen. Zo kunt u ervoor kiezen om een reiskoffer kerstpakket te bestellen. Deze kerstpakketten zijn voorzien van verschillende bruikbare artikelen die u mee neemt op reis. Daarnaast kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een Speaker kerstpakket te bestellen. Zo komt u tijdens u reis in de kerstvakantie niets te kort. Om de huiskamer een leuke sfeer te geven beschikt onze artikelen kerstpakketten ook over een etagere kerstpakket

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op