Facebook pixel

Klantbeoordeling 9.2/10
Pakketten filteren

Kerstpakketten met etagères  

Vlak voor de feestdagen is het in Nederland een traditie om uw collega’s even in het zonnetje te zetten en hen zo met een goed gevoel het nieuwe jaar in laten gaan. Het is dan ook belangrijk om uw collega iets te schenken waar ze iets aan hebben. Een van de leukste accessoires voor in huis is de etagère. De etagère zorgt ervoor dat uw collega een leuke sfeer in huis heeft tijdens de feestdagen. En dit is dan ook exact wat uw collega’s willen. Bekijk snel onze etagère kerstpakketten, want OP = OP!

Actieve filters Herstel filters
Artikel: Etagere
Hulp nodig? Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor! Stel hier je vraag
Prijs
Gewenst aantal
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
uw lekkernijen mooi presenteren met uw etagere kerstpakket

Waarom een etagère?

Een etagère is ten allen tijden een sfeermaker in huis. Zo is het handig tijdens de feestdagen om hapjes op te serveren. En kunt u ten allen tijden er lekkernijen op hebben liggen om lekker van te smullen. Daarnaast worden etagères ook gebruikt om beeldjes of sieraden op te tentoonstellen. Het wordt door velen dan ook gebruik als een openwandkastje. De etagères zijn afkomstig uit Frankrijk en gemaakt in de 18e eeuw.

Wat zit er in de etagère kerstpakketten?

De etagère is een echte sfeermaker in huis. Het werd in het verleden vaak gebruikt om artikelen op te plaatsen en als decoratie. Tegenwoordig wordt de etagère voornamelijk gebruikt om hapjes op te serveren. De kerstpakketten zijn dan ook gecombineerd met lekkere hapjes. De etagère kerstpakketten zijn gevuld met lekkernijen als bonbons, chocolaatjes, koekjes, tapas en andere lekkernijen.

Etagère kerstpakket zelf samenstellen

Wilt u zelf kiezen welke etagères u in het kerstpakket wilt hebben? En daarnaast ook zelf lekkernijen kiezen die u aan het etagère kerstpakket wilt toevoegen? Maak dan gebruik van onze maatwerk pagina. Hier kunt u een kerstpakket geheel naar uw keuze samenstellen. Zo zorgt u ervoor dat het kerstpakket voor uw collega’s helemaal op maat is gemaakt. Binnen 3 dagen zult u van ons de factuur ontvangen inclusief foto’s van het kerstpakket. Aan de maatwerk kerstpakketten zit een minimale bestelhoeveelheid van 100 stuks.

Andere keuzemogelijkheden

Naast de etagère kerstpakketten heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor vele andere artikelen. Het assortiment van Kerstpakket online bestaat uit tal van artikel kerstpakketten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kerstpakket met vuurkorf of een glaswerk kerstpakket. De kerstpakketten met glaswerk zijn zo gecombineerd met verschillende wijn en biersoorten. Bovendien zijn de artikel kerstpakketten gecombineerd met heerlijke lekkernijen om ultiem te genieten tijdens de feestdagen. De kerstpakketten met serveerschaal zitten vol met lekkernijen die uw collega's kunnen presenteren op de serveerschaaltjes. Door al deze verwennerijen  zal uw collega uitgerust en vol met goede moed het nieuwe jaar komen werken bij uw bedrijf.

een etagere in uw kerstpakket zorgt voor een goede sfeer in huis

Contact

Indien er tijdens uw zoektocht naar uw etagère kerstpakket vragen zijn ontstaan, raden wij u aan contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice beschikt over de nodige kennis om al uw vragen te beantwoorden. De klantenservice is van Maandag tot Vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00. U kunt contact opnemen per e-mail, telefoon of chat.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op