Facebook pixel

Klantbeoordeling 9.2/10
Pakketten filteren

Kerstpakketten met pizzarette

De kerstpakketten met pizzarette brengen de kerst in ware Italiaanse sferen. De ontvangers kunnen door middel van de pizzaoven eigen pizzaatjes bereiden. De meeste pakketten zijn tevens uitgerust met een pizzasnijder, deegroller en andere accessoires behorende bij de pizzarette.

Actieve filters Herstel filters
Artikel: Pizzarette
Sorteren op:
Hulp nodig? Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor! Stel hier je vraag
Prijs
Gewenst aantal
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Mooi uniek kerstpakket met pizzarette verpakt in feestelijke verpakking

Eigen pizza maken met de pizzarette

Indien u graag een speciaal kerstpakket aan uw medewerkers schenkt, dan zijn de kerstpakketten met pizzarette zeer geschikt. Met een pizzarette kunt u gezellig met de hele familie genieten van echte Italiaanse delicatessen. Het bakken met een pizzarette is weer eens iets anders dan het traditionele gourmetten. De kerstpakketten met pizzaoven zijn goedgevuld met echte Italiaanse ingrediënten. Hiermee kunt u direct aan de slag en genieten van zelfgemaakte pizza’s.

Gezellig pizzarette avondje

Houdt u van een gezellige avond tafelen met heerlijk eten en drinken. Probeer dan eens het kerstpakket met pizzarette van Kerstpakket Online. Deze pakketten zijn samengesteld door onze specialisten en de pizzarette kerstpakketten zullen u zeker niet teleurstellen. Met de kerstpakketten met pizzarette kunt u genieten van een Italiaanse avond vol gezelligheid en lekker eten. Het voordeel van de pizzaoven is dat u zorgeloos uw pizzaatjes kunt klaarmaken en direct de hele avond lekker aan tafel kunt zitten met al uw dierbaren. De pizzarette ziet er ook nog eens zeer stijlvol uit en past perfect in het plaatje van Kerst of andere feestgelegenheden.

Goedgevuld kerstpakket met Pizzarette

Kerstpakket Online heeft speciaal voor u en uw medewerkers een ruim assortiment samengesteld van kerstpakketten met pizzarette. De pakketten zijn te verkrijgen met verschillende pizzarettes, inclusief spatels, pizzasnijders en verschillende ingrediënten. In deze pakketten zitten onder andere pizzabodems, kaas, tomatensaus, groenten en vlees. Ook kunnen de echte Italiaanse wijnen niet ontbreken tijdens een gezellig Italiaans avondje. Bekijk het ruime assortiment van kerstpakketten met pizzarette en verwen uw gasten.

Non-alcoholische kerstpakketten met pizzarette

De stylisten van Kerstpakket Online hebben ook gedacht aan de mensen die liever geen alcohol drinken. Vandaar dat er ook een kerstpakket met pizzarette te verkrijgen is zonder alcoholische dranken. Deze pakketten zijn uiteraard ook goed gevuld met producten die rechtstreeks uit Italië komen. In de kerstpakketten met pizzarette kunnen daarom de echte Italiaanse kruiden niet ontbreken. Hiermee kunt u, uw pizzaatjes die extra smaak geven, zodat u zich in de Italiaanse straten van Rome waant. Wat wilt u nog meer?

Ruim assortiment kerstpakketten

Kerstpakket Online heeft veel meer dan alleen maar geschenken met pizzaovens. Onze specialisten hebben voor ieder wat wils. Van themapakketten zoals verschillende landen en kerstpakketten speciaal voor mannen of vrouwen, tot wellness pakketten waarmee u en uw medewerkers heerlijk tot rust kunnen komen. Etagere geschenken om lekkere hapjes in op te stellen, koelbox kerstpakket om drankjes fris te houden op een warme dag en zelfs een rugzak kerstpakket zodat u klaar bent voor uw volgende avontuur. Kerstpakket Online heeft overal aan gedacht en zorgt ervoor dat u altijd goed gevulde pakketten ontvangt.

Pizzaoven kerstpakketten voor het maken van eigen pizza

Kerstpakketten samenstellen

Indien u graag een kerstpakket met pizzarette wilt, en het pakket nog unieker wilt maken, kies dan voor het zelf samenstellen van uw kerstpakketten. Uw medewerkers zullen dit nog meer waarderen, en daardoor nog meer genieten van de gezellig kerstperiode. Kerstpakket Online heeft ervoor gezorgd dat u dit makkelijk kunt realiseren door een formulier in te vullen, waarmee u precies kunt aangeven wat uw wensen zijn. Binnen drie werkdagen zullen onze stylisten uw maatwerk kerstpakket klaar hebben en ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte inclusief foto’s van het samengestelde pakket. Uiteraard kunt u hier nog een wijziging in doorvoeren, waardoor uw pakket 100% voldoet aan uw wensen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op